Hoe maak je een vak tuin

Een reis naar de ijzerhandel is allen die het neemt voor een weekend DIYer om te bouwen van een tuin doos. Of u nu op zoek bent om een kleine kruidentuin planten of wilt beginnen met het kweken van eigen groenten, zijn de stappen in principe hetzelfde voor elk vak van grootte, groot of klein.

Het volgende leerprogramma zal u tonen hoe maak je een eenvoudige 4-door-4, bodemloze buiten tuin vak 1 voet diep.

Aanpassen voor een vak groter of kleiner materiaal en bezuinigingen afmetingen als dit nodig is.

Waarschuwing

 • Bij het werken met elektrisch gereedschap, altijd voorzichtig en volg alle waarschuwingen en instructies.Wat die u nodig hebt

 • Verstek zaag
 • 1-door-6 cedar planken, 8 voet lang, 4
 • Waterdichte buitenkant/binnenkant houtlijm, 1 fles
 • Nagel pistool
 • Nagels
 • Cordless drill (kan worden gebruikt met een stuurprogramma ook beetje)
 • 1/8 inch boor bits, 1
 • Torx station beetje (soms opgenomen in het vak schroeven), 1
 • No. 8 door 1 5/8 ster station gecoat schroeven, 1 doos
 • 2 - door - 4 premium oven gedroogd whitewood board, 8 voet lang, 1
 • 1 - door - 4 whitewood verkalken strip board, 12 voet lang, 1
 • Kippengaas (optioneel)
 • Schermen latten (optioneel)

Monteren van de Frames


Stap 1: Snij de planken

Met de zaag, knip vier stukken 48 inch lang lange uit twee één-door-zes cedar planken en vier stukken 46.5 inch uit de andere twee één-door-Zessen.

Stap 2: Bevestig de platen

Toevoegen van een lijn van lijm aan de smalle kant van de Raad van bestuur en koppelen ééndelig 46,5-duim aan de binnenkant van een stuk van de 48-inch, waardoor een hoek van 90 graden hoek. De kortere stuk toe te voegen aan de binnenkant van de Raad van bestuur zal de totale lengte van het vak 47.5 inch want we zijn het toevoegen van de dikte van de andere Raad aan die lengte (46.5 inch + 1 inch = 47.5 inch).

Nadat de planken worden uitgelijnd in een perfecte hoek van 90 graden, nail tack hen met de nagel pistool. Wij doen dit om te houden van de planken in plaats terwijl behandeling.

Neem de boor en perforate de bijgevoegde planken zodat de gaten voor de schroeven.

De bits op de boor omzetten in een beetje van de bestuurder (die is meegeleverd in de doos van de schroeven) en overgaan tot het invoegen van de schroeven in de boorgaten, zoals wordt weergegeven in het frame nr. 4 in de foto collage.

De hoek van het vak eruit als weergegeven in kader nr. 6 in de foto collage.

Stap 3: Herhaal stap 2

Herhaal stap 2 voor de volgende drie hoeken, ervoor te zorgen dat u het volgende stuk van de 46,5-duim aan de andere kant van de andere 46,5-inch stuk wilt toevoegen, het altijd te plaatsen naar de binnenkant van de doos.

Wanneer alle vier de zijden zijn aangesloten, hebt u een 48-door-47,5-by-6 inch-vak. Herhaal dit proces een tweede keer. Door 47,5 door 6 inch, elke zul je twee vakken 48.

Tip
 • Hoewel het uiterlijk van de bijgevoegde planken meer traditionele in buiten tuin vakken, indien beschikbaar is, kan twee 8-voet gemeenschappelijk cedar één-door-12s worden gebruikt. In dat geval worden het vorige proces moet slechts één keer.

Bevestig de twee Frames samen

Een van uw geassembleerde dozen op de top van de andere om een vak 1 voet diep plaats met een groot vloeroppervlak. Hiermee lijnt u alle vier de hoeken.


Stap 1: Snij de accolades

Snijden met de zaag, vier 12-inch stukken uit een 8-voet premie oven gedroogd whitewood two-by-four, zoals wordt weergegeven in het frame nr. 1 in de foto collage. Deze zullen de verkwikkende stukken te combineren van de twee vakken.

Stap 2: Bevestig de bretels

Neem een 12-inch stukje two-by-four en een royaal bedrag van waterdichte lijm toevoegt aan een van de 4-inch zijden van de Raad van bestuur, zoals wordt weergegeven in het frame nr. 2 in de foto collage.

Voeg een regel van waterdichte lijm aan de kant van de 2-inch van dat hetzelfde bord, zoals wordt weergegeven in het frame nr. 3 in de foto collage.

Het stuk sluit aan op een van de hoeken van het vak (lijm zijden geconfronteerd met het vak). Greep vast met de ene hand en boor de externe partners. Verwijzen naar de volgende tip.

Veilig met zes schroeven. Controleer of dat de schroeven door de doos en de accolades gaan.

Elke hoek van het vak eruit als weergegeven in kader no. 6.

Tip
 • Bij het toevoegen van de brace, boorgaten zes: twee (boven- en onderkant) aan de kant van de 2-inch van de brace bestuur en vier (twee aan de bovenkant en twee aan de onderkant) aan de kant van de 4-inch van de brace bord.

Stap 3: Herhaal stap 1 en 2

Herhaal stap 1 en 2 voor de volgende drie hoeken. Wanneer alle vier schoren zijn aangesloten, wordt het buiten tuin vak gedaan.

Bouwen van de bovenlip

Om het vak een mooie afgewerkte look, bouwen een mijtervormige afbeeldingsframe te hechten aan de top.


Stap 1: Snij de Strips

Kalibreren van de zaag te snijden hoeken van 45 graden. Wanneer in plaats, knippen, vier stuks 49,5 inch lang uit een 12-lang één-door-vier strip voetbord.

Tip
 • Bij de 45 graden hoeken snijden, altijd rekening houden met de externe dimensie (OD) van het frame. In dit geval is de OD 49,5 inch

Stap 2: Bevestig de strips

Neem één 49,5 duimLCD mijtervormige stukje en toevoegen van een strook van waterdichte lijm aan de kant van de dikte, zoals wordt weergegeven in het frame nr. 2 in de foto collage.

Sluit dit stuk aan het einde van een ander 49,5 duimLCD mijtervormige stuk te vormen een hoek van 90 graden. Veilig met nagels.

Stap 3: Boor en beveiligen

Maak met de boor een gat op elke bovenzijde van de platen. De boor omzetten in een schroef bit en schroef in twee schroeven (één aan elke kant).

Stap 4: Herhaal stap 2 en 3

Herhaal stap 2 en 3 met de andere twee platen wilt maken van een vierkante frame, zoals in nr. 6 in de foto collage.

Koppelen van de bovenlip


Stap 1: Toepassing lijm

Voeg een royaal bedrag van waterbestendige houtlijm over de omtrek van de hele (boven) van de tuin vak.

Uitlijnen van het frame op de top van het vak verlaten van een 3/4-inch onthullen (zie nr. 2 in de foto collage frame).

Stap 2: Het Frame nagel

Tack nagel van alle vier de hoeken en op de 24 3/4-inch wijzen van de Raad van bestuur, 1 1/8 inch vanaf de buitenrand. Dit zal het frame op zijn plaats houden totdat de lijm droogt.

Het bovenste frame eruit zal getoond op frame nr. 4 in de foto collage.


Stap 3: Zoeken en vullen

Uw buiten tuin doos met een bovenlip (frame) wordt gedaan. Bepaal een locatie voor vullen met vuil en planten.

Als rechtstreeks op de bodem plaatst, kunt u pest (zoals gophers) afschrikken om door middel van het door een laag van hardware voering zoals kippengaas toe te voegen aan de onderkant van het bed voordat vullen met bodem.

Als plaatst op een betonplaat of patio, Tuin vak ondersteboven en schermen latten aan de onderkant van het koppelen. De kieren tussen de latten zal toestaan dat het water voor de afvoer.

Vul de binnenkant met een 50/50 mengsel van compost en grond planten. Plant uw tuin.

Labels: Tuin, Tuin & gazon

Gerelateerde Artikelen

Hoe maak je een sok tuin met peuters

Hoe maak je een sok tuin met peuters

Hoe maak je een sok tuin met peuters. Peuters dol op kijken de dingen groeien. Dit is een leuke manier om te ontdoen van die niet-overeenkomende sokken en leren iets over de planten uw peuter op hetzelfde moment. Peuters kunnen krijgen meer vertrouwe
Hoe maak je een vak-oproep van Turkije

Hoe maak je een vak-oproep van Turkije

Maken van een Turkije oproep box is iets die veel jagers aangenaam tijdens het laagseizoen vinden. Het is een vrij eenvoudige taak die een beetje kennis van hout werken vereist maar het kan worden beheerst door iedereen. Veel jagers willen bouwen hun
Hoe maak je een vak plooi Valance

Hoe maak je een vak plooi Valance

Bij het maken van een vak plooi valance, is het belangrijk te houden van de stof in het achterhoofd. Een vak plooi valance is een lang stuk gevouwen materiaal. Het weefsel moet vouwen goed te handhaven van een vierkante op maat blik. De plooien werke
Hoe maak je een Silica-tuin

Hoe maak je een Silica-tuin

Silica is een mineraal; Natriumsilicaat werkt goed voor het kweken van crystal experimenten. Crystal groeiende projecten, genaamd silica tuinen of meer algemeen, chemische Tuin, bieden de middelen om te leren over hoe kristallen ontwikkelen. Verschil
Hoe maak je een vak-en-Whisker Plot

Hoe maak je een vak-en-Whisker Plot

Vak en friemeltje percelen bieden een visueel beeld van gegevens die zijn verzameld met getallen. Met behulp van vijf nummers toegewezen op een getallenlijn, wordt een vak om aan te tonen van de drie middelste gemiddelden getekend. Twee "snorharen&qu
Hoe maak je een sappig tuin

Hoe maak je een sappig tuin

Als u dat rotsachtige of zanderige gebied in uw tuin benieuwd hoe you gonna kruid het kijken blijven, kunt u overwegen vetplanten kleur en textuur toe te voegen. De meeste hebben kenmerkende vormen en kleuren om te kalmeren uw tuinieren blues. Naast
Hoe maak je een sprookje-tuin

Hoe maak je een sprookje-tuin

Volgens de overlevering van de fee waken feeën over de mens zoals ze door bloemen fladderen en verbergen onder het ruisende bladeren. Feeën verlegen zijn, maar u kunt hen door het opzetten van een miniatuur fairy tuin welkom heten. Kleine planten, po
Hoe maak je een vak-geplooid King Size Bedskirt

Hoe maak je een vak-geplooid King Size Bedskirt

Een vak-geplooid bedskirt voegt schoon, afgestemd op de lijnen om het uiterlijk van uw bed en de algehele uitstraling van uw slaapkamer. Inkoop een vak-geplooid bedskirt die past bij een kingsize bed, kunnen echter een dure inspanning. U kunt gemakke
Hoe maak je een Japanse tuin

Hoe maak je een Japanse tuin

Japanse tuinen belichamen rust, bezinning en schoonheid, het aanbieden van een onderbreking van de drukke buitenwereld. Hoewel er diversiteit in Japanse tuin ontwerp, drie fundamentele elementen altijd aanwezig zijn: steen, water en planten. Met deze
Hoe maak je een Container tuin

Hoe maak je een Container tuin

Container tuinieren is perfect voor degenen die in stedelijke gebieden en voor iedereen die wil tuin met gemak. Door het aanplanten van een container tuin met munt en stevia, zal u zitten kundig voor thee genieten wanneer je maar wilt. Mint bladeren
Hoe maak je een zelfgemaakte tuin fontein

Hoe maak je een zelfgemaakte tuin fontein

Aankoop van een buiten tuin fontein kunnen duur zijn, maar u kunt bouwen uw eigen fontein in een paar uur. Wanneer u uw eigen fontein maakt, kunt u het ontwerp om te voldoen aan uw smaak en past bij de ruimte die u wilt plaatsen. Bijna elke waterbest
Hoe maak je een rustieke tuin Arbor

Hoe maak je een rustieke tuin Arbor

Een mooie tuin is niet compleet zonder gebieden voor ontspanning en bezinning. Een klassieke structuur die dit soort gebied in vele tuinen heeft is de arbor. Arbors zijn eenvoudig en mooi--ze bieden schaduw en een structuur waarop planten kunnen groe
Hoe maak je een Zen-tuin hark

Hoe maak je een Zen-tuin hark

Zen tuin harken zijn een integraal onderdeel van een Zen-tuin-ervaring. Zen tuinen afkomstig is van boeddhistische tradities en zijn bedoeld om te creëren een rustige ervaring voor de tuinman. Door het creëren van cirkelvormige patronen en ontwerpen
Hoe maak je een vak verdeler

Hoe maak je een vak verdeler

Vak verdelers worden gebruikt voor het ordenen van bezittingen, zodat ze gemakkelijker zijn te vinden. Zij kunnen ook helpen uitbreiden van een doos leven door de verplaatsing van objecten binnen te beperken, en door op te treden als bretels, die hel