Hoe maak je een verticale boekenkast

Een van de uitdagingen van het leven in een kleine ruimte is het creëren van functionele en stijlvolle opslag. Studenten kunnen vooral het moeilijk vinden te organiseren boeken wanneer de ruimte te beperkt om het hebben van een boekenkast. Deze vijf schappen eenheid organiseert verticaal een overvloed aan literatuur, terwijl een artistieke, sculptuur-achtige verschijning geven gestapelde boeken.



Wat die u nodig hebt

 • Één-door-drie pine board, 60 inch lange
 • Één-door-negen pine board, 35 inch lange
 • Één-door-twelve pine board, 11 inch lang
 • Meetlint
 • Snelheid plein
 • Cirkelzaag
 • Houten klemmen, 2
 • 1/2-inch breed beitel
 • Houtlijm
 • Cordless drill/bestuurder
 • 2-inch lang zelf onttrekken houtschroeven, 10
 • Verstek zaag
 • 1/2-inch nails (18-gauge als met behulp van pneumatische/elektrische nagel pistool)
 • Hamer of pneumatisch/elektrisch nagel pistool
 • Wood filler (optioneel)
 • Schuurpapier, korrel 220
 • Verf of vlek van keuze
 • Stud-finder
 • Boor bits, 7/64
 • 10# 3-inch lang houtschroeven, 3

Stap 1: Snij het hout

Meten, markeren en knippen van de één-door-negen pine bestuur naar de volgende lengtes: 7 inch, 8 inch, 9 inch en 10 inch. Merk op dat de totale gecombineerde lengte 34 inch is, maar een extra duim is nodig om te voorzien in de breedte van de blade zag.

Meten, markeren en knippen van de één-door-drie pine bestuur tot 52 inch. De extra gereserveerd.


Tip
 • Om ervoor te zorgen nauwkeurigheid wanneer het snijden van meerdere lengten van het dezelfde boord, maatregel één lengte, knippen, dan maatregel de volgende lengte, knippen, enzovoort, totdat alle worden de lengte gesneden. Het meten van alle de lengtes eerst zonder waardoor de breedte van de blade zaag (zelfs als je weet dat de geschatte breedte van het blad zag) zal waarschijnlijk in onjuiste knippen-lengtes resulteren.

Stap 2: Markeer de plank afstand

Vanaf één uiteinde van de één-door-drie pine bord dat u net hebt geknipt, maatregel en mark 2 inch van de ene kant, dan 4 meer merken gespatieerd 12 inch uit elkaar. Dit zullen de "ruggengraat" van de boekenplank.

Uit elk van de vijf merktekens, meet u 3/4 inch (de dikte van de houten planken) naar beneden zodat er precies 11 1/4 inch tussen elke plank. De bovenste plank zullen 2 duim vanaf de bovenkant en de onderkant van de onderste plank zullen 1 1/4 inch van het einde. De met behulp van een vierkant van de snelheid om ervoor te zorgen dat de regels zijn precies rechte lijnen te tekenen. Deze plank-merken zullen uw gids voor wanneer u notch uit het hout met de cirkelzaag.



Stap 3: De cirkelzaag-diepte aanpassen

Elke cirkelzaag heeft een mes diepteverstelling, die zal moeten worden aangepast op 1/2 inch. Dit is zodat u via de "rug" zal niet knippen wanneer u de inkepingen.


Stap 4: Beveiligde de "rug" een bord

De één-door-drie "rug" van bestuur aan een ander bord (het kan elk formaat) dat is verheven zodat klemmen kunnen het houden van de "ruggengraat" van bewegen terwijl het snijden van het veilig. Klem aan beide zijden van de markering die zal worden gesneden.


Stap 5: Snijd inkepingen op de "rug"

Beginnen met een van de 3/4-inch plank merken, volgen de lijn van de bodem zorgvuldig met de cirkelzaag lemmet, ervoor zorgend om gaan helemaal over de hele linie. Doe hetzelfde langs de bovenste regel. Maak verschillende dwars helemaal door tussen de initiële bezuinigingen, zo dicht bij elkaar mogelijk, maar niet besteden te veel tijd om het te krijgen perfect. Met behulp van een 1/2-inch hout beitel, verwijder vervolgens elke extra stukjes hout tussen de boven- en onderkant bezuinigingen zodat de inkeping vlak en glad is.


Tip
 • Om ervoor te zorgen dat het plat bord gemakkelijk ingevoegd voor de inkeping, moet u wellicht te snijden iets buiten een van de merken van de plank, ervoor zorgend om niet meer dan 1/16 inch buiten de lijn knippen. Als de inkeping te breed is, zal de plank lag.

Herhaal dit proces voor alle vijf inkepingen op de "rug".


Stap 6: Bevestig de planken

Meet en markeer het midden van de bovenste vier planken (één-door-negen boards) te laten glijden in de "wervelkolom," gecentreerd. Als je één-door-negen-board is 8 1/2 inch (standaard), zal dan u aftrekken 2 1/2 inch (breedte voor "spine") en door 2 deelt. Dus markering 3 inch van beide zijden zal tonen de exacte locatie die de Raad van bestuur zal schuif in de inkeping op de "rug".

De onderste plank is 11 1/2 inch breed, zodat de Middenmarkering 4 1/2 duim van beide zijden zal zijn.

Plaats een kleine hoeveelheid van houtlijm in de inkeping, dia in de winkelrekken, voering met de centrum-merken die zijn aangebracht, en twee 2-inch gipsplaat schroeven uit de rug, ervoor zorgend om schroef ze in het midden van de plank-dikte toevoegen.


Herhaal dit proces voor alle vijf planken.


Stap 7: Controleer plank ondersteunt

Te maken van de plank ondersteunt van de extra één-door-drie pine bestuur, aanpassen van de verstek zaag op 45 graden en line-up van de Raad van bestuur zodat het zag mes een driehoekig prisma snijdt. Dit is de eerste plank-ondersteuning. Passen, het blad van de zaag tot 0 graden en maken een andere cut van de extra bord, rechte tot maken een andere driehoekig prisma. Herhaal totdat vijf plank ondersteunt worden gesneden.


Stap 8: Hechten de plank ondersteunt

Bevestig de plank ondersteunt op de onderkant van elke plank, waar de plank voldoet aan de "wervelkolom," met houtlijm en 1/2-inch nails. Nagels kunnen worden aangedreven met een hamer, of als een elektrische nagel pistool beschikbaar is, gebruik 18-gauge nagels van dezelfde grootte.


Stap 9: Zand & verf of vlek

Vul eventuele hiaten of gaten zo nodig met hout vuller, en vervolgens met schuurpapier korrel 220 zand geen splinters, ruwe of scherpe hoeken totdat de randen glad zijn. Afwerking met verf of vlek van uw keuze.

Stap 10: Mount plank aan de muur

Met behulp van een stud finder, Markeer de locatie van de nagel op de muur waar de boekenplank zal worden gehecht. Pre boorgaten met een grootte van 7/64 bits boor, en koppelt vervolgens de "rug" van de boekenplank in muur op de boven-, Midden- en onderkant, met behulp van 10 # 3-inch houtschroeven.


Deze wervelkolom boekenplank is gemaakt met verschillende grootte boekenkasten, maar kan worden gemaakt met uniforme grootte planken. Vul het met gestapelde boeken als afbeeldingen, of rechtop boeken, kleine decoratieve items, DVD's of andere collecties.



Labels: Huis, Meubels

Gerelateerde Artikelen

Hoe maak je een verticale navigatiebalk met behulp van CSS

Hoe maak je een verticale navigatiebalk met behulp van CSS

Een horizontale navigatiebalk maken zal toevoegen van functionaliteit aan uw site en Bescherm het georganiseerd. Het kan ook meerwaarde in termen van SEO. Het is een eenvoudig proces dat kan worden gedaan met behulp van CSS en Cascading Style Sheets.
Hoe maak je een baksteen boekenkast

Hoe maak je een baksteen boekenkast

Tenzij u timmerwerk ervaring hebt, is het idee van het bouwen van uw eigen meubels ontmoedigend zijn, leidt je een home winkel voor het juiste stuk aan uw behoeften te bezoeken. In plaats van de uitgaven honderden dollars voor een nieuwe boekenkast o
Hoe maak je een verticale ononderbroken lijn in CSS

Hoe maak je een verticale ononderbroken lijn in CSS

Maar HyperText Markup Language (HTML) een tag die een horizontale divider gemaakt biedt, is er niet een gelijkwaardige element dat wordt gemaakt van een verticale lijn. Een noodzaak voor een verticale shape ontstaat vaak, dus dit een dilemma schept.
Hoe maak je een verticale klei Pot tuin

Hoe maak je een verticale klei Pot tuin

Lente is hier, wat betekent dat het is de perfecte tijd om te sparren met uw buitenruimte. Of u nu kort op ruimte of hou gewoon van het uiterlijk, is het creëren van een verticale plantenbak een geweldige optie voor het tonen van uw favoriete bloemen
Hoe maak je een Bifold boekenkast

Hoe maak je een Bifold boekenkast

Remedie beperkte opslag of muur ruimte met stevig en handig bi-fold boekenkasten die open te onthullen een deuropening of kast. Bi-fold boekenkasten zijn praktisch voor kleinere woningen, omdat ze extra ruimte voor opslag, bieden wanneer zij betrekki
Hoe maak je een kubus boekenkast

Hoe maak je een kubus boekenkast

Een kubus boekenkast kan in slechts een paar uur worden gebouwd. Elke soort hout kan worden gebruikt voor dit project, maar pine is de zachtste en makkelijkst om mee te werken. Pine kan ook geschilderd of gebeitst van elke kleur, want het is een lich
Hoe maak je een verticale lijn met HTML

Hoe maak je een verticale lijn met HTML

Hoewel het creëren van een horizontale lijn in een Hyper Text Markup Language-document net zo eenvoudig is als het plaatsen van een kleine tag in de HTML-code, geldt hetzelfde niet voor verticale lijnen. Het maken van een verticale lijn, moet u een v
Hoe maak je een verticale as windturbine

Hoe maak je een verticale as windturbine

Verticale as windturbines gebruiken de dezelfde basisprincipes van horizontale windenergie maar met een lange, verticale en gebogen lemmet-regeling en de voornaamste driver gemonteerd face up op de grond. De "Darrieus" stijl van verticale windmo
Hoe maak je een houten boekenkast

Hoe maak je een houten boekenkast

Wanneer het gaat om ontwerpen en organiseren van het interieur van uw huis of kantoor, bieden houten boekenkasten flexibele functionaliteit en visuele aantrekkingskracht. Voor veel mensen is hun eerste instinct om te kopen van een kant en klare boeke
Hoe maak je een draaiende boekenkast

Hoe maak je een draaiende boekenkast

Roterende boekenkasten kunnen u gemakkelijk toegang tot boeken en effectief gebruik maken van beschikbare vloeroppervlak. Kunt u uw eigen roterende boekenkast met behulp van meubelen-grade hardhout-multiplex en een kabinet draaitafeltje als de basis.
Hoe maak je een verticale Gun-Rack

Hoe maak je een verticale Gun-Rack

Veilige opslag van uw wapens is een essentieel onderdeel van wapenbezit. U kunt bouwen een eenvoudige verticale pistool rek in uw eigen huis op een minimale kosten terwijl het verstrekken van een veilige en efficiënte plaats om te houden van uw gewer
Hoe maak je een verticale Jump-Tester

Hoe maak je een verticale Jump-Tester

Voor bijna elke sport is het zeer belangrijk dat er een grote verticale sprong zodat u te blinken op het. Hoewel er een verscheidenheid van opleidingsmethoden te gebruiken om uw beenspieren versterken, is de enige manier om te vertellen als ze werken
Hoe maak je een verticale Drop-Down Menu in Flash CS5

Hoe maak je een verticale Drop-Down Menu in Flash CS5

De Adobe Flash en Dreamweaver set van toepassingen kunt u websites maken in de Flash taal met behulp van de Dreamweaver-ontwerpsoftware. De software bevat een wizard waarmee verticale drop-down menu's, zodat u navigeren op uw website kunt zonder enig
Hoe maak je een verticale BBQ Smoker

Hoe maak je een verticale BBQ Smoker

Voor echte barbecue liefhebbers is er weinig anders dat het belang van een goede barbecue roker kan eclipse. De verticale roker-variëteit is een populaire optie, die neigt te worden op het lagere eind van de prijsklasse, maar het kan ook voorzien u r