Hoe maak je een volwassen popPoppen maken is een ontspannende bezigheid, vooral als u een pop voor een vriend of een kind maken. Veel mediums zoals hout en stof worden gebruikt voor het maken van poppen, maar draad, bloemist tape en klei komen samen om een pop die stevig en uniek. Pop-makers die goed met hun handen zijn als het werken met klei voor pop creaties zoals klei kan worden gegoten om te maken van verschillende stijlen en kijkt. Beste van alle, clay kunnen een maker te houden opnieuw uitvinden technieken tijdens het creatieproces vanwege haar plooibaar karakter.

Wat die u nodig hebt

 • Super Sculpey klei
 • Bloemist draad
 • Bloemist tape
 • Klei en ambachtelijke oven
 • Clay mes
 • Folie
 • Liniaal
 • Schaar of wire cutters
 • Potlood (optioneel)
 • Verf
 • Borduurwerk floss

Skelet

 • Een klein stukje folie een helft een duim in diameter om te vormen van de pop hoofd afbrokkelen. Terwijl het afbrokkelen van de folie, u kunt gestalte te laten uitzien als een cirkel, een ovaal of een ei-vorm, de ei-vorm wordt best voor een hoofd, aangezien het kleine einde van de kin uitmaken zal, hoe groter het beëindigen van de hoofdhuid.

 • Knip zeven stukken van bloemist draad voor de armen, de romp, de benen en de schouders. De draad van de torso moet meten drie duim lang; de armen drie en een kwart inch lange; de poten vier inches lang en de schouderwarmer moeten gaan over een inch lang.

 • Schik de stukjes om te vormen van een skelet. Buig uw draad als u wilt dat de pop gewrichten hebben gebogen. Buig de draad ongeveer een kwart inch om aan te geven handen en voeten aan de onderkant van de arm en been draden.

 • Dekking van de draden met bloemist tape. De bloemist tape helpt vlees uit het skelet, spieren, hoedanigheid, plus het helpt voorkomen dat de draad golvende.

 • Verbind de armen met de draad van de schouder, verlijmen met bloemist tape. Wikkel deze gewrichten met ten minste twee lagen van bloemist tape. Teveel rompslomp ontstaat omvangrijk gewrichten, en wanneer u dekking van deze gebieden met klei, uw verhoudingen zal worden uitgeschakeld.

 • Bevestig het hoofd van de folie aan de bovenkant van de torso draad (de nek). Om dit te doen, houden de draad in de onderkant van de folie-bal, dan betrekking hebben op het hoofd met bloemist tape en tape aan de nek.

Het toevoegen van klei

 • Kneed je Super Sculpey Clay totdat het zacht en buigzaam. U kunt dit doen door de rollen tussen uw handen of tussen je handen en de tabel.

 • Clay aan het skelet een beetje tegelijk toevoegen. Het toevoegen van een dunne laag van klei rond het skelet ter dekking van uw draad en tape, de klei vloeiend te maken als je verder gaat. U wilt dekken alle de draad en tape zodat wanneer je de klei bakken, wax van de bloemist draad is niet sijpelt uit, maken van scheuren.

 • Begin vormgeven van het hoofd, de hals en de schouders van de pop door toevoeging van meer lagen van klei en vloeiend maken deze lagen totdat u zelfs dekking hebt. Beslissen waar u zult maken van het gezicht en een extra laag van klei toevoegen, zodat u nog meer van een kussen tussen de gelaatstrekken en de kern van de folie, vooral omdat een groot deel van het gezicht zal worden gesneden uit en u niet de folie wilt te tonen.

 • De vorm van de romp en de borst door toe te voegen en vloeiend maken brokken klei. Een taille vormen, kunt u in de klei in het midden knijpen, als u een vrouwelijke volwassen pop, vloeiend maken totdat beide zijden gelijk zijn. De meer klei u toevoegt, de meer de romp veranderingen, zodat uw pop kan een mollige volwassen mannetje of een slanke vrouw. Gebruik uw klei mes voor vormgeving, vooral als je je figuur wilt te hebben scherpere hoeken.

 • Maak een afgeronde kolom een kwart inch in diameter die een duim in lengte meet. Knip de uiteinden af op een gewenste lengte. Als u een vrouwelijke volwassen pop maakt, koppelt u deze aan de romp net onder de schouder/kraag gebied en glad totdat de borsten er natuurlijk uitzien.

 • Roll een twee inch cirkelvormig bal van klei. Met de klei-mes, snijd de cirkel in de helft. Scripties stuk zal dienen als de doll's billen. Knip een ander stukje van klei, ditmaal een vierkante meten over een duim die als het voorpaneel aan de billen dienen zal. De billen stukken aan de achterkant en de voorkant aan de voorzijde van het stuk van de romp, vloeiend maken de verbindingen tot naadloze koppelen.

 • Maak de poten door het vloeiend maken van klei op elk been draad vanaf de heupen naar beneden. U wilt dat de heupen, de klei worden dikker, veel als zou een echte persoon dijen, taps toelopende de klei breedte totdat de knie-gebied. Als je aan het kalf en shin gedeelte, zorg de schenen plat en flush met de draad (om ervoor te zorgen dat de draad wordt niet weergegeven), en voor de kalveren, arc de klei uit een beetje om de illusie van definitie te creëren. Voor de enkels, taper de klei te dekken volledig de draad, voeg vervolgens de voeten waardoor ze elke grootte die u wenst. Duw op de binnenkant van de voeten, de klei in een beetje om aan te geven van een boog.

 • Vormen de armen gebruikend de zelfde methode zoals je deed voor de benen. Voeg meer definitie richting de schouders tot de elleboog om aan te geven van de spiertonus van de bovenarm, taps toelopende de klei richting de elleboog. Voor de onderste helft van de arm, hebt u een dikker hoeveelheid klei door de elleboog, taps toelopende naar de pols. Voor een vrouwelijke volwassen pop, de polsen iets kleiner maken dan je zou van een man. Eenmaal voltooid, voeg de hand. De handen maken, twee kleine teardrop shapes maken en koppelen aan de uiteinden van de pols. Glad van de klei tot een naadloze afwerking.

 • Kleine details

  • Bouw het gezicht door het maken van een kleine, twee achtsten-van-een-duim, taps toelopende driehoek voor de neus met een ander stuk van klei. Plaats deze driehoek verticaal in het midden van het gezicht, dikke kant naar beneden, eerst glad aan de bovenkant van de driehoek, dan aan de zijkanten maken een naadloze afwerking. Neem een stukje draad en doorboren de neus onderaan tweemaal maken neusgaten. Tussen de neusgaten en onder de neus die u hebt gemaakt, voegt een kleine inspringen om aan te geven van de brug van de bovenlip. Lips vormen, kunt u twee dingen doen: de inspringing in een rechte lijn voor een man of het toevoegen van twee dunne strips voor een vrouw. Voor de man, direct onder de lip, maak een horizontale inspringing gebruikend uw mes klei. Met het mes, kunt u een rechte-lipped look of een glimlach, afhankelijk van hoe u de pop wenst te kijken. Als u een vrouwelijke pop maakt, twee zeer dunne, kleine stukken van klei en leg ze direct onder de bovenlip inspringing. Deze stukken licht het verlaten van het midden stuk onvoltooide om aan te geven een mond opening glad.

  • Ogen op twee manieren maken: ingelegd ogen of verf. Rollen voor ingelegde ogen, twee kleine cirkels meten ongeveer een achtste van een duim naar twee-achtste van een duim. Met het scherp einde van een potlood, poke twee gaten aan weerszijden van de neus. Plaats de cirkels binnen deze gaten, voltooiing van de ogen.

   Als u ervoor kiest om te schilderen van de ogen op, wacht u totdat de pop is gebakken.

  • Vormen van vingers en tenen met behulp van een klein paar van schaar. Voor de handen, knip drie regels halverwege de vier vingers maken. Neem een klein stukje klei en hechten aan de binnenkant van elke hand voor de duimen.

   Voor de tenen, omgehakt vier lijnen een vijfde van de weg.

  Afwerking

  • Schakel de timer uw klei en ambachtelijke oven met de instelling van polymeer klei zoals aangegeven door de oven van instructies. Plaats de pop op de top van folie en zet in de oven voor de tijd die is aangegeven in de gebruiksaanwijzing van de oven. Laten bakken en afkoelen in de oven, daarna voor minstens een uur.

  • Verf de huid en het gezicht van uw gewenste schaduw. Hiervoor kunnen verschillende jassen afhankelijk van hoe uw klei verf absorbeert. Tijdens deze stap kunt u ook kleur toevoegen aan de wangen en schildert de ogen en lippen.

  • Sluit de pop af met een pruik en kleding, als u kiest. Gebruik wilt maken van een pruik, borduurwerk floss, strengen doormidden vouwen en binddraad hen aan andere onderdelen. Als u eenmaal de pruik tot de gewenste lengte en volheid, lijm deze aan de bovenkant van de doll's hoofd. Maak een outfit of vind sommige pop kleding tot finish de look.

  Tips & waarschuwingen

  • Kijken naar foto's van werkelijke mensen hulp tijdens het maken van een volwassen pop. Deze foto's zal u helpen om verhoudingen juiste en zal ook geven die u een idee van alle verschillende lichaam mensen vormen hebben.
  • Niet afgrendeling van en vloeiend maken de klei, maakt u luchtzakken dat tijdens het bakproces kan kraken. Hebt u geen gaten in de klei, kunt de wax van de bloemist tape uitlekken tijdens het bakken, die u kunt modder overal in de oven en ook maken van de pop skelet zwak. Voor het bakken, door ervoor te zorgen luchtzakken en gaten worden geëlimineerd.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe maak je een volwassen mannelijke piraat kostuum

  Hoe maak je een volwassen mannelijke piraat kostuum

  Verkleden als een piraat voor Halloween is veel plezier. Er zijn een heleboel varianten die je kunt gaan met, van Piraat kapitein aan een scheepsjongen. Een groep vrienden meedoen, en je hebt een pirate crew! Hier is hoe te maken van een koele piraat
  Hoe maak je een prinses pop met behulp van de Verwende Chef grote Cup meten

  Hoe maak je een prinses pop met behulp van de Verwende Chef grote Cup meten

  Je kan al afgevraagd hoe maak je die mooie prinses Pop-taarten zonder te investeren in een pan cake die je nooit weer zal gebruiken. Het goede nieuws is dat u kunt een groot glas van de chef-kok verwend meten container bak de cake pop rok. De 8-cup (
  Hoe maak je een mummie-pop

  Hoe maak je een mummie-pop

  Een mummie pop maakt een effectieve functie voor een diorama van het oude Egypte, een Halloween decoratie, een geschenk, een noviteit item of een leuke decoratie voor uw kamer. Mummies staan of rusten. Ondanks de beelden in Hollywood-films, mummies l
  Hoe maak je een doek pop

  Hoe maak je een doek pop

  Klassieke doek poppen zijn even geschikt voor kinderspeelgoed, van een crafter hobby of een collector's kleine obsessie. Hun verscheidenheid is fascinerend, zoals ze worden gevormd de wereld over uit unieke materialen en creatieve ontwerpen. Doek pop
  Hoe maak je een klap Pop boeket

  Hoe maak je een klap Pop boeket

  Bloemen kunnen duur en kortlevend zijn. Als u op zoek bent voor een vertederend cadeau of een grillige middelpunt, mogelijk een klap Pop boeket een eenvoudige oplossing. U kunt zelfs een nep bloem in het midden van het bos voor een leuke afwerking. H
  Hoe maak je een lap-pop

  Hoe maak je een lap-pop

  Een lap-pop is zacht en aanhalig, en het kan worden gemaakt in het imago van de eigenaar. Het maken van een lap-pop is een relatief goedkope project.Eerst, wat achtergrondRAG poppen zijn al eeuwenlang. Ze zijn gevonden in de oude graven van kinderen.
  Hoe maak je een Voodoo-pop

  Hoe maak je een Voodoo-pop

  Een voodoo-pop heeft van oudsher gebruikt om kwaad te doen aan de persoon die het vertegenwoordigt, maar voodoo-poppen kunnen ook worden gebruikt voor goed. Of het doel ervan, deze spooky weinig pop maakt een uniek cadeau.Maken het lichaam voor uw vo
  Hoe maak je een volwassen grootte Baby Doll kostuum

  Hoe maak je een volwassen grootte Baby Doll kostuum

  Coming up met een Halloween kostuum is overweldigend wanneer u op de rekken en rekken met winkel koopt kostuums staren. Toevoegen aan de frustratie van de jacht kostuum is dat ze zijn duur en vaak slechte kwaliteit. Maken van uw eigen kostuum bespaar
  Hoe maak je een volwassen Website

  Hoe maak je een volwassen Website

  Het Internet is vol met volwassen websites strijden tegen elkaar om het verkeer dat tot reclamedollars leiden kan. Er is geen twijfel dat de porno-industrie is booming. Informatie over het maken van een erotische website waarmee u te krijgen op de ri
  Hoe maak je een volwassen kool Patch kostuum

  Hoe maak je een volwassen kool Patch kostuum

  How to Make een volwassen kool Patch kostuum. De mollige wangen, upturned neus en dweil van garen haar, gecombineerd met de herinneringen aan de jaren 80 razernij over de kleine poppen, maakt de Cabbage Patch jongen een hilarische kostuum voor een vo
  Hoe maak je een volwassen superheld kostuum

  Hoe maak je een volwassen superheld kostuum

  Superheld kostuums zijn altijd populair bij kostuum partijen, omdat zij toestaan feestgangers beweren te beschikken over super bevoegdheden. De superheld trend is verder bestendigd door de films en tekenfilms op basis van superheld tekens. Uw volwass
  Hoe maak je een volwassen kip kostuum

  Hoe maak je een volwassen kip kostuum

  Crow wanneer de zon op Halloween met uw zeer eigen volwassen kip kostuum opkomt. Maken van een volwassen kip kostuum kunnen een eenvoudige taak die een heleboel speciale materialen niet vereist. Maak een kostuum met gemeenschappelijke leveringen die
  Hoe maak je een Fashion-pop

  Hoe maak je een Fashion-pop

  Fashion dolls kunnen brengen ons terug naar onze kindheid of weerspiegelen onze erotische liefde van grote kleren. Het maken van je eigen mode-poppetje kan zijn een leuke tijdverdrijf. Als je geluk hebt, kan het u zeer rijk maken. Barbie is de standa
  Hoe maak je een eenvoudige pop

  Hoe maak je een eenvoudige pop

  Hoewel er talrijke pop ambachtelijke ontwerpen met behulp van een breed scala aan materialen, kunnen veel van deze technieken lastig of tijdrovend. Een fundamentele rag doll, aan de andere kant, kan worden gevormd in slechts enkele minuten afstand me