Hoe om een keuken te remodellerenHet remodelleren van een keuken is een geweldige manier om de waarde van uw huis verhogen. Het project kan variëren in prijs van een paar honderd dollar, moet u een toestel aan duizenden vervangen als u wilt voor de modernisering van de verouderde werkbladen, vloeren en wandbekleding. Hier volgen enkele stappen voor het remodelleren van uw keuken.

Plan uw Project remodelleert

 • Kostenramingen krijgen door een bezoek aan de winkel van een verbetering van het huis. Vergelijken van kwaliteit en kosten van de toestellen, werkbladen, vloeren en kasten. Noteer de twee sets van prijzen--wat je gemakkelijk kunt veroorloven en items die zijn "leuk om te hebben." Factor in de kosten van arbeid als een aannemer het werk voor u doen zal; arbeidskosten weglaten als u van plan bent te doen van het werk zelf.

 • Berekenen hoeveel geld u kunt realistisch besteden. Heb je een gezonde bankrekening, of zou u nodig hebben voor de financiering van het project via een kredietlijn? Overwegen de baan een stuk op een moment als u middelen beperkte. Of een lening van de huisgelijkheid via de bank te regelen.

 • Besluiten van het bijwerken van uw kasten--OORWOORD hen, ze gebruikte kasten te vervangen of nieuwe kasten kopen. Refacing omvat de oude deuren vervangen door nieuwe deuren. Of u kunt vervangen door hen gebruikte; soms mensen vervangen kasten die nog goed zijn, en een aannemer zou kunnen om ze te verkopen aan u.

 • Overwegen vloeren opties met inbegrip van linoleum, hardhout, laminaat, tapijt, tegel of gepolijst beton. Linoleum op de markt is vandaag veel mooier dan uw grootmoeder linoleum. Er zijn vele laminaten die bieden de look van hardhout maar hold up beter en zijn minder onderhoud.

 • Bijwerken uw verlichting door een verlichte plafondventilator of een willekeurig aantal aantrekkelijke armaturen zoals kroonluchters, schansen of verzonken verlichting te installeren. Verlichting biedt u een van de breedste assortimenten in prijs en de opties.

 • Nieuwe countertop materialen uitzoeken. Uw keuzes die het gamma lopen van dure graniet naar goedkope vellen aanrecht. Overwegen begroting en duurzaamheid bij het maken van uw keuze. Hoe verstandig een keuze is een omhulsel dat niet goed te houden en moet worden vervangen in een paar jaar weer?

Installeren van uw nieuwe keuken

 • Gut de keuken. Als u bent de hele keuken remodellerend, alles verwijderen en sla het totdat het remodelleren werk is gedaan. Of gewoon verhuizen naar keuken-goederen die in de gebieden die worden verbouwd.

 • Verf of behang opgemaakt als u het kleurenschema van uw keuken wilt wijzigen of als u wilt dingen opfrissen. Het is het beste om dit te doen voordat alles is ingebracht. U kunt teruggaan en retoucheren van kleine dings later.

 • Kasten en aanrecht installeren. U kunt om een installateur te doen voor u sinds een vergissing met materialen zoals tegels of graniet kan erg duur zijn. Als u minder-dure materiaal op het aanrecht installeert, een instructieblad krijgen in de winkel en probeer het zelf.

 • Nieuwe vloeren te leggen. Tegel, hardhout of linoleum zijn goede do-it-yourself projecten hebt u tijd om te leren. Dit deel van de baan kan ook worden gekweekt uit naar een toeleverancier als je ook geïntimideerd of heb geen tijd.

 • Nieuwe verlichting toevoegen aan uw keuken verbouwd. Verlichting kan worden zeer gemakkelijk te doen als elektrische bedrading aanwezig is. Heb een elektricien draad van de keuken en vervolgens geld besparen door het doen van de installatie zelf.

 • Verplaats de toestellen. Als u nieuwe gekocht, laat de bemanning van de levering ze voor u installeren. De vaatwasser komt met richtingen en u kunt dit zelf doen. Als u hebt gekozen een koelkast met een water dispenser of ijs maker, vraag om hulp, omdat dit lastig kan krijgen.

 • Eindig uw gerenoveerd keuken met decoratieve vaten voor suiker, meel en granen, nieuwe raambekleding en een mooie nieuwe muurklok aan uw nieuwe inrichting.

Tips & waarschuwingen
 • Refacing kasten is een goede optie als u de indeling van uw keuken en de kasten nog in goede staat zijn.
 • Het huisverbetering opslag vertegenwoordigers kunnen grote middelen omdat ze vaak lesgeven in veel soorten remodelleren projecten te voltooien. Deze winkels hebben goede boeken voor do-it-yourself arbeidsplaatsen.
 • Van koelkasten met ijs beleidsmakers en water dispensers, de slangen kunnen worden opgerold en lekken als je de installatie zelf uitproberen.

Gerelateerde Artikelen

Hoe te een badkamers te remodelleren

Hoe te een badkamers te remodelleren

Don't let een krappe badkamer omweg u van het kopen van het huis van uw dromen! Een eenvoudige remodelleer project kunt ruimte toevoegen aan uw badkamer waardoor het net de facelift nodig Bel uw comfortabele nieuwe plek thuis. In dit artikel zul je m
Hoe te een keuken Countertop Refinish

Hoe te een keuken Countertop Refinish

Als je ziek en moe van de versleten, heldere oranje aanrecht, overspuiten van het is een eenvoudige en voordelige manier maken een grote keuken-makeover. U krijgt onmiddellijke resultaten voor een fractie van de kosten die iemand inhuren om te doen v
Hoe om een keuken te regisseren voor een Open huis

Hoe om een keuken te regisseren voor een Open huis

Er is een regel om te onthouden bij de voorbereiding van een open huis: keukens verkopen. Kopers willen een keuken die is beter dan wat ze hebben. Ga als volgt te werk om ervoor te zorgen dat kopers zijn verbaasd over uw keuken.Bij het bekijken van e
Hoe Gut een keuken voor een keuken remodelleert

Hoe Gut een keuken voor een keuken remodelleert

Sloop van uw eigen keuken voor een remodelleert kan bespaart u een heleboel geld. Sommige huiseigenaren denkt strippen van een keuken is net zo eenvoudig als het nemen van een moker de kasten en de muren, maar ze zijn helaas verkeerd bewezen zodra ze
Hoe diep een keuken schoon

Hoe diep een keuken schoon

Diepe reiniging van een keuken is vereist regelmatig naast dagelijks sanitair onderhoud. Soms is het noodzakelijk te diep reinigen een keuken voor en na een belangrijke gebeurtenis zoals de voorbereiding van grote maaltijden gedurende de vakantieseiz
Hoe Resurface een keuken bank

Hoe Resurface een keuken bank

Een keuken bank krijgt veel gebruik en versleten en gedateerd na verloop van tijd kan kijken. Stevige houten bankjes zijn bijzonder gevoelig voor deuken, krassen en doffe eindigt. Uw keuken bank resurfacing is vaak meer tijd in beslag dan moeilijk, h
Hoe haak een keuken-Scrubbie

Hoe haak een keuken-Scrubbie

Hier kun je je eigen milieuvriendelijke keuken scrubbies van stevig nylon verrekening, gevonden op stof aanbod winkels in een verscheidenheid van kleuren. Deze scrubbies kan in de wasmachine worden gewassen en gedroogd in een droger en zal elimineren
Hoe schoon een keuken van het Restaurant

Hoe schoon een keuken van het Restaurant

De keuken van een restaurant moet grondig worden gereinigd op een dagelijkse basis en gedurende de diner-service. Het is de verantwoordelijkheid van de keuken manager of uitvoerende chef-kok te reinigen delegeren aan elk van de keukenbrigade. Vet bra
Hoe te een keuken tafelblad Refinish

Hoe te een keuken tafelblad Refinish

Uw prachtige erfstuk keukentafel heeft gedragen worden op de top. Geen zorgen; u kan worden refinished uw tafel en hebben het ziet er goed als nieuw. Volg een paar eenvoudige stappen om strippen van de oude finish uit de tabel en toepassen van een ni
Hoe lijm een keuken Backsplash

Hoe lijm een keuken Backsplash

Specie is de cement stof die zit tussen vloer of muur tegels, verspreid over de ruimtes en helpende vorm op een plat oppervlak. Een betegelde keuken backsplash is vergelijkbaar met een betegelde muur, en is grouted op dezelfde manier. Grouting is het
Hoe schoon een keuken hulp Cooktop

Hoe schoon een keuken hulp Cooktop

KitchenAid elektrische kookplaten zijn ontworpen om makkelijker te reinigen dan hun traditionele tegenhangers omdat ze gebruik maken van een plat keramisch glas oppervlak in plaats van branders koken. Voedsel, vet en water vlekken, gewoon vegen met g
De beste Quartz Countertops voor een keuken

De beste Quartz Countertops voor een keuken

Huiseigenaren op zoek naar een keuken te remodelleren geconfronteerd met moeilijke beslissingen over welke materialen te gebruiken in het project. De look en feel van een keuken is belangrijk, en de verkoopwaarde van het huis ernstig kan beïnvloeden.
Hoe te doen van het remodelleren van een keuken voor onder $3000

Hoe te doen van het remodelleren van een keuken voor onder $3000

Een keuken remodelleert is de beste manier waarde toe te voegen aan een huis. Het kan helaas ook een vrij groot prijskaartje behaalt. Het is echter volledig mogelijk om uw keuken in een prachtige centrale omgeving voor uw leefruimte onder $3000 in vo
Hoe om een van de jaren 1950-keuken te remodelleren

Hoe om een van de jaren 1950-keuken te remodelleren

Een huis die kan bogen op een originele jaren 1950 keuken is waarschijnlijk charmante maar verouderd en versleten. Het kan verleidelijk voor huiseigenaren te rippen uit een oude keuken en opnieuw beginnen met moderne afwerking en voorzieningen zijn.