Hoe om te herstellen van een 1972 Chevy TruckEen favoriet onder de klassieke Chevy truck liefhebbers, de 1972 Chevy truck werd geïntroduceerd met een nieuw ontwerp van de grille en zwarte verf styling. Bovendien, was de ' 72 de laatste van de "all-staal vrachtwagens." In feite, was zelfs het interieur van deze truck samengesteld uit stalen componenten. Deze truck betekende ook de introductie van elektrische ramen voor Chevrolet truck modellen, dus het is zeker een klassieker op het gebied van Chevy geschiedenis. Herstel van deze truck kunnen uitdagende, maar met de juiste hulpmiddelen en geduld, kon iedereen goed herstellen van een 1972 Chevy truck.

Wat die u nodig hebt

 • Grote werkruimte
 • Grote tarp
 • Opslag containers
 • Jack
 • Jack Stands
 • Rubber hamer
 • Ratel
 • Socket set
 • Tire ijzer
 • Vervangende onderdelen
 • Elektriciteit toegang
 • Volledige bereik voor automotive tools
 • Chevrolet re-bekleding kit
 • Luchtcompressor
 • Motor hoist (optioneel)
 • MIG-lasser
 • Lichaam Sander
 • Primer & exterieur verf

Instructies

 • Inlichtingen specifiek zijn voor de 1972 Chevy truck, zoals diagrammen en handleidingen voor een volledig herstel. Hoe meer kennis je hebt over de 1972 Chevy truck, hoe makkelijker het zal zijn om te voltooien van het restauratieproject, succesvol en tijdig. U kunt zich abonneren op tijdschriften over klassieke trucks of handboeken van uw plaatselijke boekhandel of auto reparatie winkel kopen.

 • Instellen van een grote, afgesloten werkruimte die gemakkelijk schoon en georganiseerd blijft kan. U wilt een gebied dat veel verlichting en toegang tot stopcontacten voor de elektrische gereedschappen en compressoren heeft. Houd in gedachten dat een keer gedemonteerd uw 1972 Chevy truck drie keer het oorspronkelijke bedrag van de ruimte die zij bezet vergt als het wordt gemonteerd. U moet de ruimte om te werken, evenals roomservice om alle onderdelen te plaatsen nadat de truck heeft is gedemonteerd. Uw tarp in een gebied van de werkruimte vast en veilig op de grond. Als u uw Chevy demonteren, plaats u het merendeel van de onderdelen op de tarp te houden van hen. Daarnaast label opslagtanks of opslaglocaties voor de opslag van kleine stukjes, met inbegrip van moeren en bouten. De meer georganiseerde uw werkruimte, hoe makkelijker het zal zijn om met succes het herstellen van uw truck.

 • Demonteren van uw vrachtwagen, beginnend met de grotere delen van de buitenkant. Gebruik uw ratchet en set sockets te verwijderen van de voorste en achterste bumpers, verbreken en verwijderen van de koplampen en achterlichten en loskoppelen van de voorgrille, kap en staart gate. Verwijderen van de deuren van de trucks en al deze onderdelen dan gereserveerd. Gebruik uw aansluiting te heffen van de truck op de grond, plaats van jack staat onder het frame voor de stabiliteit, de wielen uit de wielmontage verwijderen en zet ze opzij evenals. Verwijder vervolgens de assen. Ontkoppelen van de engine en vervolgens, gebruik een hoist indien nodig te verwijderen van de motor, transmissie en radiator uit het lichaam van de truck. Deze onderdelen worden gereserveerd. Bijhouden van alle bouten, moeren en schroeven door ze op te slaan in geëtiketteerde recipiënten. Als deze stukken last van overmatig roest of corrosie heeft, moet u om ze te vervangen.

 • Verwijder de interieur onderdelen en stukken. Optrekken van de vloerbedekking en verwerpen. Verwijder de trim en troosten. Verwijder alle interieur knoppen, handgrepen, klemmen en veiligheidsgordels voor vervanging of individuele restauratie. Verwijder de zetels van de cabine van de truck. Deze zal moeten worden opnieuw bekleed individueel, bij voorkeur met een re-bekleding kit voor Chevy vrachtwagens, om het proces gemakkelijker maken en onderhouden van de authenticiteit van de truck. Verwijder vervolgens de spatborden aan de voorkant en de achterkant van de truck. Plaats alle delen af naar de kant. Controleer de levensvatbaarheid van alle delen en aankoop van eventuele vereiste reserveonderdelen.

 • Enquête elk deel, accessoires en onderdelen die uit de 1972 Chevy van frame is ontmanteld. Alle bedienbaar delen moet goed gereinigd en volledig gerestaureerde individueel. Beschadigde onderdelen moeten worden vervangen. Als alle metalen onderdelen zijn volledig uitgehold door roest, moeten dan deze vervangen worden ook. Vervangende onderdelen kunnen besteld worden via Chevrolet of restauratie kooplieden.

 • Monteer de buitenkant langzaam. Uitvoeren van patchwork met verschillende stukken van gezonde metaal en een MIG-lasser voor het herstellen van gaten of verroeste gebieden langs het lichaam van de truck. Zorg ervoor dat het lichaam van het voertuig recht en glad is. Herstel deuken of krassen afslijping hen uit. Zorg ervoor dat de voorwaarde van de vloer, de truck bed en de kleinere gebieden zoals de trim of langs de spatborden onderzoeken. Het onderzoeken van de kap, de klep, de spatborden en de deuren. Vervang de onderdelen indien nodig.

 • Prep het lichaam van uw 1972 Chevy truck voor verf door het schuren het oppervlak en priming om toekomstige roest schade te voorkomen. De beste verf baan met de hoogste kwaliteit van automotive paint ziet slecht als het lichaam van de truck niet glad, rechte of roest-vrij is. Als de panelen worden uitgelijnd en het lichaam van de truck glad is, dan zand de buitenkant en prime. Na de primer is volledig opgedroogd, verf het lichaam van de truck.

 • Herstellen of vervangen van de truck voedingscomponenten. Deze moeten alle bedrijfsklare vóór de installatie. Deze onderdelen omvatten de motor, dynamo, carburateur, radiator, assen, starter, aandrijfas, transmissie en de motor zelf. Controleer dat de remsystemen ook te bedienen zijn. Gebruik een hoist om de motor en transmissie in de vrachtwagen. Installeert de assen, en vervolgens de remsystemen. Houd in gedachten dat de installatie van al deze componenten vindt drie keer de hoeveelheid tijd die nodig is te demonteren van de truck. Zorg ervoor dat u patiënt en werk langzaam om te voorkomen dat schade aan nieuwe of herstelde delen.

 • Nieuwe of herstelde elektrische onderdelen installeren. Gebruik nieuwe draden. Installeer de koplampen en achterlichten, dan weer aan de gerestaureerde voorbumper van de vrachtwagen lichaam. Installeer de gerestaureerde of nieuwe voorruit aan de voorzijde van de vrachtwagen, dan spiegels en windows installeren. De trim van de truck voor tekenen van roest of schade controleren, dan opnieuw de trim chrome indien nodig. Hechten en installeer de wielen naar de wielmontage. De truck op de grond, het verwijderen van de jack lager staat.

 • Installeer de gerestaureerd interieur delen binnen de Chevy truck. Installeer nieuwe vloerbedekking, vervolgens de onlangs opnieuw gestoffeerde zetels. Installeer nieuwe of herstelde componenten van de consoles, deurpanelen, interieurbekleding en andere delen zoals veiligheidsgordels, deurklinken en knoppen. Ervoor zorgen dat alles in werking is en dat alle elektrische bedrading voor de inwendige onderdelen operationeel is.

 • Tips & waarschuwingen
  • Wanneer u op zoek naar een kandidaat voor uw restauratieproject, kies een 1972 Chevy truck met minimale roest schade naar de hoofdtekst. Kleinere exterieur delen kunnen worden vervangen als beschadigd, maar het lichaam is moeilijk te herstellen als buitensporig beschadigd.
  • Het doel moet zijn om het redden van zoveel originele onderdelen mogelijk tijdens de restauratieproces teneinde de authenticiteit van de Chevy truck. Dit zal ook het verhogen van de waarde van de truck nadat het volledig is hersteld.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe om te herstellen van een 1965 Chevy Stepside

  Hoe om te herstellen van een 1965 Chevy Stepside

  Geproduceerd door General Motors, was de 1965 Chevrolet Stepside pick-up truck een 3/4-ton truck met een verschillende aluminium grill aan de voorkant van de acht-voet lange lichaam. Onder de kap was een 283-cubic inch V-8 motor die 160 pk bij 4000 o
  Hoe om te herstellen van een 1949 Chevy halve Ton Pick-Up Truck

  Hoe om te herstellen van een 1949 Chevy halve Ton Pick-Up Truck

  Veel mensen die enjoyturning een moersleutel en werken aan hun eigen voertuigen hebben altijd al wilde ondernemen een voertuig van het project, zoals een 1949 Chevy half-tons pick-up truck. De grote vraag zal worden hoe vindt u dat voertuig en hoe kr
  Hoe om te herstellen van een 1950 Chevy pick-up

  Hoe om te herstellen van een 1950 Chevy pick-up

  De 1950 Chevy pick-up was niet alleen de laatste truck van zijn generatie te worden vervaardigd door Chevrolet met een achterbumper, maar het ook pochte 92 pk bij 3.400 rpm met 176 foot-pounds van koppel bij een bereik van 1.000 tot 2.000 rpm. Het kw
  Hoe om te herstellen van een 1956 Chevy Belair

  Hoe om te herstellen van een 1956 Chevy Belair

  Halverwege de jaren 1950 Chevrolets allang verzamelobjecten. Met de grote-finned 1957 versie leidt de weg en de modellen van 1955 en 1956 Bel-Air wint aan populariteit, maar naarmate tijd op. Volledige restauraties betrekken gaan door uw auto met een
  Hoe om te herstellen van een 1936 Chevy Coupe

  Hoe om te herstellen van een 1936 Chevy Coupe

  Een gerestaureerde Chevy Coupe kost ongeveer $13.000. Chevy was een felle concurrent van Ford. Chevy en General Motors gefuseerd in 1916. Charles Nash werd verdreven als de Voorzitter van de GM in een vijandige overname. In 1923 begon de Chevy auto's
  Hoe om te herstellen van een klassieke Truck

  Hoe om te herstellen van een klassieke Truck

  Wilt u iets die u volgende week rijden kunt, of wilt u besteden een jaar onderzoeken en lokaliseren delen? Dat is deel van het plezier voor mij--de jacht, het zoeken, kijken het tot leven komen. Voltooiing van een klassieke truck is zoals het samenst
  Hoe om te herstellen van een antieke parkbank

  Hoe om te herstellen van een antieke parkbank

  De banken van de antieke park zijn een van de meest gewilde stukken van meubilair van de tuin en erf. Waarom? Want er gaat niets boven met een mooie antieke bankje in uw achtertuin om op te zitten met vrienden op een zomerdag, nippen ijs thee of limo
  Hoe om te herstellen van een visvijver

  Hoe om te herstellen van een visvijver

  Wanneer een visvijver is verlaten of verwaarloosd voor een seizoen of meer, uitgebreide inspanning zal nodig zijn om het mooi weer aan de praat te krijgen. Leren hoe om te herstellen van een visvijver ter verbetering van de gezondheid en profiteren u
  Hoe om te herstellen van een verwijderd Account op een Mac

  Hoe om te herstellen van een verwijderd Account op een Mac

  Zoals met de meeste alles Mac-gerelateerde, een verwijderde gebruikersaccount herstellen is eenvoudig. Er zijn een paar verschillende manieren aan een gebruikersaccount verwijderen, en helaas niet elke manier zorgt voor een "undo". Hier is hoe o
  Hoe om te herstellen van een gedeactiveerde Yahoo E-mail

  Hoe om te herstellen van een gedeactiveerde Yahoo E-mail

  Een van de nadelen van gratis e-mail diensten is dat ze gemakkelijk om te vergeten dat je een account hebt. Yahoo! Mail is slechts een van deze gratis e-maildiensten. Zeggen een paar maanden gaan door, u hebt uw attenties elders draaide, maar u herin
  Hoe om te ontdekken hoeveel een 1982 Chevy Truck is de moeite waard

  Hoe om te ontdekken hoeveel een 1982 Chevy Truck is de moeite waard

  Het grootste obstakel voor het uitzoeken van de waarde van een 1982 Chevy truck zullen het modeljaar. Kelley Blue Book alleen gaat terug tot 1990. Verschillende andere betrouwbare bronnen bestaan, maar die moet laten u toe om een goed idee van de waa
  Hoe om te herstellen van een Corvette ' 69 op een begroting

  Hoe om te herstellen van een Corvette ' 69 op een begroting

  De 1969 Chevrolet Corvette was niet een mijlpaal Corvette. Het bouwjaar 1969 was de tweede van de derde generatie korvetten en vrijwel hetzelfde als de 1968-modellen, die nieuw terrein in sportwagen styling met de Stingray brak. De 350-cubic-inch V-8
  Hoe om te herstellen van een glazen tafel

  Hoe om te herstellen van een glazen tafel

  Glazen tafels zijn meestal zeer duurzaam. Het glas gebruikt voor het maken van een tafelblad wordt getemperd, wat betekent dat het chemisch behandeld om te verdragen een grotere hoeveelheid gewicht dan gewoon glas. Thermische bestuurde, gehard glas i
  Hoe om te herstellen van een schilderij

  Hoe om te herstellen van een schilderij

  De restauratie van schilderijen is een zeer exacte wetenschap en moet gebeuren door een professionele conservator. Als u probeert te herstellen van schilderijen op uw eigen, kan u per ongeluk veroorzaken permanente schade of aanzienlijk verminderen d