Hoe op een dieet met behulp van Operante conditionering

Als u ooit heb gevoeld ontevreden met uw gezondheid, lees uw gewicht, of hoe je in de spiegel kijken, maar nog nooit geweest kundig voor vondst een dieet dat voor u, dan werkt dit artikel! Informatie over het aanpassen van uw eigen dieet, dat voor u werkt, en zorgt voor gezond en blijvend gewichtsverlies. Deze methoden zijn gebaseerd op het beginsel van de psychologie van Operante conditionering, ontwikkeld door uitvinder B.F. Skinner, Amerikaans psycholoog en auteur.

Wat die u nodig hebt

 • Een notitieblok voor het bijhouden van notities

Hoe op een dieet met behulp van Operante conditionering

 • Voordat u een probleem in iets nieuws wijzigen kunt, moet u eerst begrijpen wat het gedrag op dit moment is. Dus, voor ongeveer 10 tot 14 dagen, aantekeningen maken dagelijks op de hoeveelheid voedsel die u verbruikt. Neem alles, van ontbijt, lunch en diner, tot kleine snacks, en alle dranken, zoals vruchtensap en frisdrank. U hoeft niet noodzakelijkerwijs te worden het bijhouden van alle de calorieën, maar het meer detail u nota, hoe effectiever je gewicht verliezen kan worden. Tegelijkertijd, u moet vastleggen hoeveel water je drinkt elke dag, evenals het aantal vruchten en groenten die je eet elke dag.

 • Als je eenmaal de hoeveelheid voedsel die u in een dag weet verbruikt, is het nu tijd om te bepalen van het bedrag van gewicht die u zou willen wegen. Voor operationele Conditioning om te werken, hebt u een basislijn voor het begin en een eindpunt. Voor degenen onder u aanleiding van deze gids die zijn het tellen van calorieën, is een goede vuistregel te volgen dat je gewicht in ponden, vermenigvuldigd met 11 uw over gemiddelde calorie-inname per dag nu. Dus, als u minder wilt dan u nu 20 ponden wegen, uw doel zal zijn 220 calorieën verwijderen uit uw dieet. Maar niet zo snel! Mijn volgende paar stappen zal zetten deze uitdaging in een wandeling in het park.

 • Twee fundamentele regels van het dieet u moeten weten! 1. Je lichaam moet gebruiken meer energie in een dag dan het verbruikt in brandbare calorieën. 2. uw dieet moet bestaan uit een goede hoeveelheid water, en vele vruchten en groenten per dag! Dit is de alleen gezonde manier om te eten. Als u vindt dat uw niet het eten van uw groenten en fruit, de aandacht nauw! Laten we beginnen nu de Operante conditionering. Controleer uw notities op uw gemiddelde voedselconsumptie. Uw doel zal uiteindelijk te transformeren van deze volledige lijst met dagelijkse verbruikte voedsel, maar als we proberen te pakken de uitdaging in één keer, zullen we meer kans te mislukken. De truc om de Operante conditionering is het maken van kleine wijzigingen na verloop van tijd in geleidelijke stappen. Elke week, een enkele wijziging aanbrengen in uw lijst van uw dagelijkse voedselinname. Ik stel voor het verwijderen van een enkele snack of een snack te vervangen door een stukje fruit, lunch te vervangen door een salade, of ter vervanging van een regelmatige glas frisdrank met vruchtensap, of ter vervanging van een regelmatige glas sap met water. Kleine wijzigingen u wilt aanbrengen, maar verschuiven uw dieet iets in de richting van een "gezonder". Ik laat deze beslissing aan jou. Dit dieet is over wat je wilt eten en wat u wilt bereiken. Zodra u hebt besloten over het wijzigen van een klein deel van uw dieet, het permanente, en deze kleine verandering dagelijks volgen.

 • Om aan te moedigen u te volgen als je wijzigt, implementeert Operante conditionering beloningen als versterking. Jezelf belonen voor "goed gedrag", zal u wilt uitvoeren dat gedrag vaker en met meer spanning. Je kunt eigenlijk leren jezelf te genieten van gezond eten! Een paar dingen die je over beloningen weten moet! 1. Ze werken het beste als onmiddellijk na uw gewijzigde gedrag geïmplementeerd. Maar omdat uw voedselinname een hele dag duurt, kunt u deze implementeren aan het einde van de dag en ze hebben nog steeds een sterke effect.2. De beste beloningen zijn activiteiten die u vaak en graag doen al, of het TV kijken is, spelen van videospellen, uitgaan met vrienden, lezen van een boek, om het even wat! Maar ik adviseer het vermijden van beloningen voor meer voedsel en snacks... Dus, elke dag dat u uw licht gewijzigde dieet helemaal volgen via, beloon jezelf met deze activiteit. Je verdient het om door middel van uw dag een beetje gezonder. MAAR, als u niet een dag met uw licht gewijzigde dieet, je moet niet doen deze beloning activiteit. Geen vreemdgaan of het ontkent volledig het hele proces van verandering.

 • Zodra u het via een week na het wijzigen van een klein deel van uw dieet, in de komende week, één meer kleine onderdeel van uw dieet wijzigen. Een maaltijd vervangen met gezonde groenten en fruit, een snack te elimineren, in een of twee meer glazen water toevoegen. Elk onderdeel van uw dieet dat u een stapje dichter naar uw gewenste calorie of voedsel inname brengt te wijzigen. Trakteer uzelf elke keer dat u met succes doorlopen van een dag een beetje gezonder eten blijven. Alle dagen die u niet uw dieet veranderingen volgen, beloon jezelf niet.

 • Verder het hele proces voor enkele weken, totdat u minder voedsel, gezonder eten of minder snacks verbruikt, en u beginnen zult te merken dat u zijn verliezen van gewicht! Na deze methode niet noodzakelijk te oefenen, maar altijd een beetje helpt. Zonder extra oefening, als u uw dieet door zoveel calorieën of porties van levensmiddelen verminderen, zult u beginnen te verliezen over een pond van lichaamsvet elke week. Dit lijkt misschien niet veel, maar het is de gezondste manier om gewicht te verliezen want het is 100% natuurlijk en het is een dieet die u nog genieten kunt als u wilt. Ik persoonlijk verloren 8 pond in 7 weken na geleidelijk verschuiven van een 2200 calorieën dieet naar een 1800 calorie dieet. En zoals ik blijf bij mijn plan, het gewicht houdt komende uit en blijft uit! Het lijkt moeilijk, maar de sleutel is het maken van kleine veranderingen in de tijd. Als u uw eerste kleine verandering bereiken kunt, kunt u kleine wijzigingen uitvoeren. Ga genieten van het leven gezond!

 • Tips & waarschuwingen
  • Het meer water dat je drinkt, hoe beter! Het maakt een dieet effectiever te werken. Ik beveel 1/2 gal. aan 1 gal. water per dag!
  • De meer fruit en groenten die je verbruikt, hoe beter! Het maakt een dieet effectiever te werken. Een ding ik deed werd beloond mezelf voor het dagelijks consumeren van 2 groenten en 2 fruit! Daarna werkte tot 3 en 2, en vervolgens 3 en 3, en uiteindelijk, ik was zo vol en tevreden met groenten en fruit, ik gestopt met het eten van die late night snack!
  • Als je merkt dat je niet in staat om te gaan een dag na uw kleine dieet veranderingen, betekent dat u moet een nog kleinere wijzigingen. Dit is goed! Doen wat je bent in staat om te bereiken, en deze kleine veranderingen maken na verloop van tijd zal tot een ideale en gezonde je toevoegen!
  • Als je niet in staat om te volgen van uw kleine dieet verandert, komt dit mogelijk doordat uw beloning niet werkt. U wellicht om te proberen verschillende beloningen totdat u vondst men welk werken. Mijn favoriete beloning is een douche. Ik kan niet een dag zonder een douche ga omdat ik hou van gevoel schoon en fris elke ochtend. Als ik niet ooit zou voltooien van mijn dieet een dag, ik zou niet toestaan mezelf te douche... de volgende dag na het missen van een douche, ik kan u zeggen dat ik nooit brak mijn dieet weer!
  • It's okay to breken uw dieet van tijd tot tijd, vergeet niet om niet belonen jezelf. Diëten zijn moeilijk voor sommige mensen. Als u het gevoel dat één dag u wilt varken uit, dat is okay! U zult ingaan op het juiste spoor wanneer u klaar bent.
  • Raadpleeg altijd een arts of arts voordat u begint met een nieuwe dieet of oefening... Maar ik vrij veel kunnen garanderen u, elke arts zou goedkeuren van deze methode.

  Gerelateerde Artikelen

  How to Train een hond met behulp van Operante conditionering

  How to Train een hond met behulp van Operante conditionering

  Operante conditionering is ook bekend als de opleiding van een dier met gevolgen. Er zijn zowel positieve als negatieve gevolgen en met de juiste opleiding, een hond weet wat te verwachten. Hoewel dit type opleiding maakt gebruik van straf als een ma
  Hoe te een lesplan met behulp van verschillende theorieën analyseren

  Hoe te een lesplan met behulp van verschillende theorieën analyseren

  Er bestaan vele theorieën ter vergemakkelijking van de ontwikkeling van zinvolle lesplannen. Onderzoek naar cognitieve ontwikkeling en leertheorie kan worden toegepast om te maximaliseren klas leren. Analyse van lesplannen met behulp van meerdere the
  Hoe vindt een adres met behulp van een faxnummer

  Hoe vindt een adres met behulp van een faxnummer

  Zoekmachines en verschillende online diensten maken het mogelijk om gemakkelijk opzoeken adressen en telefoonnummers van bijna iedereen met behulp van reverse lookups van. Er zijn niet reverse fax opzoeken websites die alleen faxnummers en namen van
  Hoe je een zonneproducten met behulp van huishoudelijke producten

  Hoe je een zonneproducten met behulp van huishoudelijke producten

  Waarom urenlang indelen in de tuin of bakken in een zonnebank? In plaats daarvan kunt u gemakkelijk een zonneproducten gebruik van alle natuurlijke producten nep recht in uw keuken.Faken een tan is veel gezonder dan proberen om een werkelijke zonnepr
  Hoe uit een Percentage met behulp van een Calculator te werken

  Hoe uit een Percentage met behulp van een Calculator te werken

  Een calculator kunt u gemakkelijk percentages berekenen. De term "percentage" verwijst naar een gedeelte van de 100. Bijvoorbeeld, de helft is gelijk aan 50 procent of 50 van de 100. De drie variabelen in een percentage berekening zijn het deel,
  Hoe ik een foto met behulp van Paint.Net vervagen?

  Hoe ik een foto met behulp van Paint.Net vervagen?

  Grafisch ontwerp programma's worden gebruikt voor het wijzigen van digitale beelden. Paint.Net is een gratis grafisch ontwerp-programma dat kan fade, kleuren en retoucheren van foto's. Vanwege de complexiteit van het programma is Paint.Net enigszins
  Hoe om een Document met behulp van Word

  Hoe om een Document met behulp van Word

  Microsoft Word kunt u documenten maken en ze verfraaien volgens uw voorkeuren. Het biedt een groot scala aan opmaakopties die u toestaan om de achtergrond, het lettertype en de algehele feel van het document via verschillende keuzes van de kleur, let
  Hoe Rechamber een geweer met behulp van een boor-pers

  Hoe Rechamber een geweer met behulp van een boor-pers

  Het geweer kamer is gelegen in het vat, dat is schroefdraad in het geweer ontvanger. Opnieuw chambering moet u een cartridge groter dan degene waarmee u begint zodat u kunt het verwijderen van metaal, uitbreiding van de vergaderzaal aanpassen aan de
  Hoe Center een beeld met behulp van HTML-website

  Hoe Center een beeld met behulp van HTML-website

  Een webpagina coder gebruikt Hypertext Markup Language te vertellen de webbrowser het functionele doel van elk element op een pagina, zoals een alinea, kop of lijst. Aangezien HTML 4, Cascading Style Sheets hebben geleverd de codeur met een manier om
  Hoe Center een formulier met behulp van Microsoft Access

  Hoe Center een formulier met behulp van Microsoft Access

  Wijzigen van de indeling van uw Microsoft Access kunt u formulieren efficiënter te gebruiken hen. Microsoft Access bevat allerlei functies voor het aanpassen van uw database, met daarin opties voor het openen en weergeven van uw formulieren. In plaat
  Hoe haak een sjaal met behulp van enkele haak

  Hoe haak een sjaal met behulp van enkele haak

  Haakvideo is een populaire hobby die kan worden genoten door alle leeftijden. Als u net bent begonnen, of als je wilt iets dat is snel en eenvoudig te maken, is een sjaal een goede keuze. U kunt een sjaal maken door alleen het leren van twee steken v
  Hoe schil een tomaat met behulp van een magnetron

  Hoe schil een tomaat met behulp van een magnetron

  Van alle handige keuken snelkoppelingen die een magnetron is in staat om te bereiken, opvalt een tomaat voor snelle peeling prepping voor het afschaffen van verbrande vingertoppen en de behoefte aan onhandig mes werk. De tomaat wordt schil in korte i
  Hoe teken een vierkant met behulp van de knop rechthoek in MS Word

  Hoe teken een vierkant met behulp van de knop rechthoek in MS Word

  Terwijl "woord" kan het sleutelbegrip in de tekstverwerker van Microsoft Word, biedt het programma meer dan alleen letters op een pagina. Samen met sjablonen voor documenten zoals brochures, CV's, wenskaarten en verkoop voorstellen komt woord me
  Hoe laad een batterij met behulp van een DC-voeding

  Hoe laad een batterij met behulp van een DC-voeding

  Vrijwel alle accu's het gebruik van gelijkstroom om te laden, maar de meeste het omzetten van een AC-voeding. In de meeste gevallen wordt 120-volt AC huidige uitgevoerd vanuit een stopcontact in een stroomvoorziening, zet dit om in laagspanning, lage