Hoe te repareren van een lekke band

Maakt niet uit welke auto je rijdt, zijn de kansen dat vroeg of laat zul je een lekke band krijgen. Mobiele telefoons en trekkende diensten bieden sommige gemoedsrust, maar weten hoe te repareren van een lekke band op uw eigen kan geven u vertrouwen en krijgt terug op de weg in een handomdraai. Hier is hoe te te behandelen een blow-out wanneer het gebeurt.Wat die u nodig hebt

  • Vier-weg lug moersleutel-optioneel
  • 12 bij 12-inch stukje ¾-inch Multiplex-optioneel
  • Zaklamp-optioneel
  • Werk handschoenen – optioneel
  • Plastic poncho of regen pak-optioneel
  • Werk of loopschoenen-optioneel
  • Blikje band sealer--optioneel

Stap 1

Bereiden. De beste manier om te leren is door te doen. Het is het waard te besteden 20 minuten in uw oprit vandaag oefenen voor het onvermijdelijke.


Stap 2

Vertrouwd te maken met de handleiding van uw voertuig. De meeste auto's hebben de reservewiel en apparatuur in een uitsparing in de kofferbak, onder het tapijt. Niet alle voertuigen zijn hetzelfde, hoewel, en het is altijd de kleine dingen die de grootste problemen veroorzaken. Veel banden worden beveiligd in boomstammen met grote vleugelmoeren of klemmen, vasthouden of te moeilijk om te schakelen voor sommige. Vrachtwagen banden-Lier krukken neigen te houden-- en dat wordt ervan uitgegaan dat u vindt in de eerste plaats de cranking mechanisme. Leer uw voertuig en apparatuur, en de werking van uw systeem.


Stap 3

De aangewezen krik traceerpunten. Veel voertuigen hebben platte, gemakkelijk-aan-inventarisatie fabriek jacking pads onder het lichaam--ze als kleine plateaus uitsteken van het chassis. Sommige hebben gedrukt-in detents of vertoningen die zijn bedoeld om te interlock met bijpassende tanden op de fabriek jack's hijs pad. Als een fabriek heffen pad niet wordt weergegeven, zoekt u naar een verticale bergrug van metaal steken naar beneden vanaf de onderkant van het chassis. Dit is de "snuifje weld," het sterkste deel van het chassis, waar het lichaam naar de vloer wordt gelast. In dit geval is uw krik punt onder de snuifje weld, zo dicht mogelijk bij het wiel mogelijk te openen. Controleer de functie van uw aansluiting. Hebt u een typische "schaar" jack, je het kromme uiteinde van de handgreep jack door het gat in het einde van de schroef deel uitglijden, en draai de schroef met de klok mee door te draaien aan het handvat. Hebt u een oude hendel-type, zult u de lug moersleutel invoegen het recipiënt en slinger omhoog en omlaag.


Stap 4

Inspecteren en de voorbereiding van uw apparatuur en spare. Een reservewiel doen niet veel goed als het is zo plat als de band die bent u opstijgen. Controleer uw reservewiel elke paar maanden om ervoor te zorgen het is aan de druk, en ervoor te zorgen dat de aansluiting, reservewiel klem en tire Lier werk en vrijgeven zoals bedoeld. Een beetje kruipolie op de draden jack en mechanisme kan helpen om dingen bewegen soepel wanneer ze willen. Zodra u zeker weet dat alles werkt zoals het hoort, houd uw boomstam als vrij van de lading zoveel mogelijk. Niet alleen zal helpen die uw gas kilometers, maar om naar uw reserve, you gonna hebben om alles op de top van het te verwijderen. De kant van de weg in het donker, is als het regent, niet de tijd om te realiseren u geweest die rond die dozen boeken die heb je zin om te doneren, alle kinderen hockey versnelling en uw golfclubs.


Stap 5

Toevoegen van uw eigen apparatuur. De fabriek lug moersleutel is moeilijk te gebruiken, en potentieel gevaarlijk. Het is een goed idee te voeren een aftermarket vierwegtoets lug moersleutel; een four-way gemakkelijker om zowel verwijderen en aanscherpingen lug noten. Ook voeren een 12 bij 12 inch stukje ¾-inch Multiplex onder uw jack te plaatsen. Dit is belangrijk genoeg om te gaan tot de levering van een gebouw en hebben een pasvorm voor u. Fabriek aansluitingen hebben kleine bases, die goed werken op beton, maar de neiging om te zakken of glijden op gras, grind of vuil. Twee korte stukken van two-by-four hout zijn nuttig als Wielkeggen, om te voorkomen dat de auto van de jack rollen.


Stap 6

Extra items voor jezelf stash. Een paar lederen werkhandschoenen kan zorgen voor een veel minder onaangename ervaring, houden van vet en vuil uit je handen. Een kunststof regen poncho kan beschermen uw hoofd en terug van een stortbui, of het kan gaan op de grond tot het beschermen van uw broek en knieën tegen vuil, zoals kan een handdoek. Een worp van papieren handdoeken en natte dutjes kan u helpen opruimen achteraf. Houd een zaklamp en goede batterijen in uw kit, zodat 's nachts kunt u zien wat u doet of signaal help, zoals nodig. Dames dol op rijden in hakken overwegen houden van een paar goedkope, slip-on schoenen met hun reservewiel kit.


Stap 1

Wanneer een band op snelheid blaast, niet paniek. Niet elke plotselinge sturende bewegingen en geen steek de remmen. Koel blijven, laat uit het gas en zorgvuldig begeleiden van uw voertuig aan de kant van de weg, terwijl met behulp van de remmen zeer spaarzaam. Zoekt u een veilige, vlakke gebied van verkeer, maar niet rijden te ver op de opgeblazen band. RIM schade is een duidelijke mogelijkheid, vooral als u laag-profiel banden. Alot van gras of vuil is tweede keus en aanvaardbaar hebt u uw triplex jack platform. Maar veiligheid eerst--zo ver gaan als u nodig aan om naar een veilige plaats, weg van verkeer.


Stap 2

Plaats van het voertuig in "Park"-- of eerste versnelling voor een handgeschakelde transmissie-- en stelt u de vastzetrem. Zet uw nood flashers en verhogen de kap zodat onoplettende bestuurders kunnen u zien. Ga naar de andere kant van het voertuig van de opgeblazen band en uw Wielkeggen--kleine stukjes van twee van de vier--kick in voor en achter de band diagonaal tegenover van de flat. Dit is het wiel, die krijgt het meeste gewicht daarop wanneer u jack-up van de auto. Trek uw reservewiel, jack en andere apparatuur uit het voertuig.


Stap 3

Verwijderen van de naafdop uit het wiel, als zo uitgerust. De meeste reservewiel kits hebben een moersleutel sjouwen met een schuine, schroevendraaier-achtige mes op het einde. De rand onder een kant van de naafdop slip, en gebruiken om het GLB opduiken ongeveer 1/4-inch. Omzeilen van het GLB, het losraken totdat het gaat uit. Gebruik nu uw lug moersleutel al te doorbreken van de lug moeren los, over een half-bocht, tegen de klok in. They gonna opgemaakt een gevecht; hebt u een standaard-apparatuur lug moersleutel, helpt het om hem aan de lug nut met het handvat naar over de 10 uur positie. Op die manier kunt u duw omlaag met je lichaamsgewicht of duw neer op het met de hak van uw voet. Voor vrouwen het dragen van hoge hakken, is dit waar deze slip-ons of loopschoenen van pas komen. Je bent niet de lug noten uit nog nemen. Je hoeft alleen om ze te breken los terwijl het wiel op de grond is.


Stap 4

Zoek de fabriek jack punt dichtstbijzijnde de lekke band. Plaats uw aansluiting onder de aansluiting, brengen je 12 bij 12 stuk triplex onder de aansluiting als zachte grond zodra de jack's hijs pad bijna in contact met het voertuig, dubbel te controleren is om ervoor te zorgen dat het wordt opgesteld waar u het, en dat de aansluiting is verticaal en niet leunend.


Stap 5

Gaat u verder met de lift van het voertuig tot de lekke band ongeveer twee duim van de grond bungelt. U zult waarschijnlijk moeten meer bodemvrijheid te krijgen van de nieuwe band op dan aan uitstappen naar de vergevorderd men. Zodra de band is, houdt het nog steeds terwijl u de lug moersleutel klaar bent met het verwijderen van de lug noten. Stel hen allemaal naast uw jack als u weghalen, zodat men daarna gaan ontbreken niet beslissen. Til recht omhoog iets op de band met de noten uit, en trek het naar achteren en off van de wielbouten. Leg het op de grond gezicht-up, zodat u niet het gezicht van rim scuff.


Stap 6

Installeer het reservewiel op de lug noten, ervoor te zorgen dat de lucht klep kampt uit. Het helpt om de spin van de band terwijl zijn nog steeds op de grond zodat het wiel gaten in dezelfde richting als de noppen op de naaf van het wiel zijn. Vervolgens, u kunt gewoon de band rechtop en terug, "opknoping" het bovenste gat in de velg uit de bovenste Wielbout eerst. Het is het beste om te hurken of knielen voor het wiel, dan begrijpen het op de 5 en 7 uur posities en een lift. Vanaf hier, het is gewoon een kwestie van het omzetten van de band als u iets wilt uitlijnen van de andere gaten, dan draaien het neer terwijl het duwen terug tot de rand is uitgelijnd tegen de naaf van het wiel.


Stap 7

Draad van de lug noten op met de hand totdat ze in contact met de taps toelopende randen van de gaten van de velg komen. Plaats uw lug moersleutel op de moer van de bodem en zet hem twee of drie keer, of totdat het stopt. Ga naar de sjouwen direct tegenover het, en hetzelfde doen. Doorwerken heen en weer in een sterpatroon totdat alle de lug noten gelijkmatig knus zijn en de velg volledig op de hub zit. Ze hoeven niet te worden te strak zijn op dit punt--net genoeg zodat de velg is zo ver terug als het gaat om te gaan.


Stap 8

Het voertuig verlagen, en verwijder de aansluiting. Draai alle de lugs verder, weer heen en weer te werken in een sterpatroon. Ongeveer 40 tot 50 pond van geweld op de lug moersleutel of vier-weg is voldoende voor de meeste auto's. Grote vrachtwagens en SUV's zou kunnen nemen een andere 20 tot 30 pond van geweld. Zelfs koppel op alle de lugs is belangrijker dan overdreven koppel op om het even wie, dus een paar passen van alle de lugs uit te voeren, verhogen de druk met elke keer totdat je tevreden bent ze allemaal ongeveer hetzelfde, en het wiel zal niet vallen.


Stap 9

Laad-up van alle apparatuur. Don't bother montage van de wieldop of zetten de oude band terug in de band goed als je het vermijden kunt, omdat you gonna moet trekken opnieuw spoedig voor reparatie of vervanging. Zodra u bent wakker en uitgevoerd, rijden langzaam en voorzichtig rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde winkel van de band of tankstation. Zelfs als u hebt een full-size reservewiel en willen laat het op, moet u controleren of de band de voorwaarde, lucht druk en lug koppel voordat het is veilig om te gebruiken als u normaal zou.

Dus, als u langs de weg serviceplan en een mobiele telefoon, geen zorgen. Maar zo niet, nu bent u bevoegd om te zorgen voor de dingen zelf. Proficiat.


Gerelateerde Artikelen

Hoe te repareren van een lekke band op uw paardrijden grasmaaier

Hoe te repareren van een lekke band op uw paardrijden grasmaaier

Paardrijden grasmaaiers gebruiken tubeless luchtbanden net als uw auto. Dit betekent dat de banden zijn vatbaar voor lekke banden net als elke andere band. Helaas, het kan gebeuren vaker op uw maaier vanwege twijgen en puin rond uw woning. Tot vastst
Hoe te repareren van een lekke band met vuur

Hoe te repareren van een lekke band met vuur

Een lekke band kan een ernstige overlast, maar sommige soorten appartementen kunnen gemakkelijk worden vastgesteld door een creatieve inzet van gemeenschappelijke objecten. Wanneer de parel van een band wordt gescheiden van het wiel, de band verliest
Hoe te repareren van een lekke band op een Dirt Bike

Hoe te repareren van een lekke band op een Dirt Bike

Terwijl lekke banden niet zo vaak met vuil fietsen optreden zoals ze met auto's doen, zijn de vaardigheden om te corrigeren net zo belangrijk. Elke band die op vlakke is gereden voor een zeer uitgebreide hoeveelheid tijd kan gemakkelijk definitief wo
Hoe te repareren van een lekke band op een Suburban

Hoe te repareren van een lekke band op een Suburban

Er is geen grote truc aan het veranderen van een band op een Chevy voorsteden, maar omdat het voertuig groot en zwaar is, het duurt enige inspanning-- en enkele voorzorgsmaatregelen. In tegenstelling tot sommige fabrikanten posten Chevrolet gratis PD
Hoe te repareren van een lekke band sneeuwblazer

Hoe te repareren van een lekke band sneeuwblazer

Een platte sneeuwblazer band kunt echt instellen je terug als het net gesneeuwd en u kunt om het even welk van de sneeuw niet verwijderen. Sneeuwblazers, zoals grasmaaiers, banden zonder buizen zodat de punctie in het loopvlak of zijwand zal leiden t
Hoe te repareren van een horloge Band

Hoe te repareren van een horloge Band

Repareren van een horloge band klinkt als een taak voor een doorgewinterde professional. Maar tot vaststelling van de band op uw horloge niet zoals nemen naast uw horloge en uitvoeren van chirurgie. Het is eigenlijk een vrij eenvoudig proces.Wat die
Hoe te repareren van een horloge Band Link

Hoe te repareren van een horloge Band Link

Een horloge is een klok op iemands hand, dat is waarom het vaak wordt aangeduid als horloge gedragen. Horloges kunnen digitaal of analoog, met extra functies zoals datum weer te geven, stopwatch, maanfasen en andere extra's. Een horloge is gekoppeld
Hoe te repareren van een gesneden band

Hoe te repareren van een gesneden band

Lekke banden zijn niet alleen in het geval van een auto-probleem die u zal houden aan de kant van de weg. Bovendien onder-opgeblazen banden veroorzaakt door een schuine streep kunnen leiden tot een ernstig ongeval. De lage luchtdruk in een band gesne
Hoe te repareren van een auto band Punch

Hoe te repareren van een auto band Punch

Banden zijn een van de meest kwetsbare onderdelen van een auto, gevoelig voor schade uit langs de weg nest. Repareren van lekke band banden kunt u verlengen de levensduur van de banden en de levensduur van de auto.Wat die u nodig hebtTire ijzerBanden
Hoe te repareren van een Stretch band op een sandaal

Hoe te repareren van een Stretch band op een sandaal

Uw favoriete paar sandalen is uit Commissie vanwege een gebroken riem. Als het de elastische band boven de hiel, zou je denken dat ze nutteloos en fit alleen voor de Prullenbak. Weet dat je kunt corrigeren en meer slijtage van hen. De reparatie is ee
Hoe te repareren van een beschadigde band kraal

Hoe te repareren van een beschadigde band kraal

De kraal op een band is het punt waarop de band obligaties met de velg die is gekoppeld. Als de kraal krijgt gebroken of beschadigd is, moet u om het te repareren. Op sommige banden, zoals tubeless banden op de fiets, is de reparatie van cruciaal bel
Hoe te repareren van een Tubeless band

Hoe te repareren van een Tubeless band

Er zijn twee algemene manieren om een tubeless band vast te stellen. De eerste is een patch die is geïnstalleerd op de binnenkant van de band. De andere methode is om aan te sluiten het--een patch die doorloopt naar beide kanten van de band. Een do-i
Hoe te repareren van een geperforeerde band

Hoe te repareren van een geperforeerde band

Stel je voor, je rijdt langs en plotseling ziet u een klik-klik-klik-te klikken komt lopen uit een van uw banden, of u uit aan uw auto en een glimp van iets glanzend binnen in één van uw band treden. Dat klopt - je hebt een spijker (of schroef of stu
Hoe te repareren van een gevulkaniseerd band

Hoe te repareren van een gevulkaniseerd band

Elke band maakte vandaag is een gevulkaniseerd band. Charles Goodyear uitgevonden het proces van vulcanizing rubber in 1843, en hij ontving een octrooi voor zijn werk in 1844. Gevulkaniseerd rubber is sterk, taai en waterdicht, en het draagt zeer goe