Hoe te verwijderen een Trojan-Virus van uw PCEen Trojaans paard is iets anders dan andere virussen. In plaats van infecteren bestanden op uw computer met kwaadaardige code, is een Trojaan een onafhankelijke bestand, meestal voorwenden om een onschadelijke toepassing totdat het wordt geopend. De symptomen variëren, afhankelijk van het doel. Het kan kapen van uw webbrowser of zacht waas uw computer, zoals deze op de achtergrond wordt uitgevoerd. Gebruik bij alle mogelijke, betrouwbare en bijgewerkte anti-virussoftware te verwijderen van een Trojaans paard. Proberen om het handmatig te verwijderen dient alleen als een laatste redmiddel. Enkele Trojaanse paarden kunnen interfereren met je internetverbinding, te voorkomen dat u van het downloaden of het bijwerken van de anti-virussoftware.

Een Trojan-Virus verwijderen

 • Verbreek uw computer de Internet en alle andere computers op uw thuisnetwerk of WiFi-verbinding zodra u hebt vastgesteld dat uw computer is geïnfecteerd met een Trojan virus. Afhankelijk van de Trojaan, het kan proberen om toegang tot uw persoonlijke gegevens of kan proberen om andere computers op uw netwerk te infiltreren.

 • Onderzoek de bijzondere Trojan-virus mogelijk het gebruik van een andere computer om te bepalen of het is een directe bedreiging voor de persoonlijke informatie op uw computer, zoals wachtwoorden en bank-accountrecords. Informatie over nieuwe virussen kan worden gevonden op de meest betrouwbare anti-virus websites, zoals, bijvoorbeeld, McAfee en Symantec (koppelingen in middelen). Als deze Trojan een onmiddellijke bedreiging vormen is, leest u de sectie hieronder over het handmatig verwijderen van de Trojaan. Veel Trojans zijn niet hoog risico. Als u vaststelt dat u veilig uw computer te met Internet verbinden kunt om de Trojan te verwijderen, gaat u verder met stap 3.

 • Meld u aan als beheerder op uw computer. Klik op de knop Start van Windows en typt u 'Windows Update' in het veld tekst zoeken. Klik op 'Windows Update' in de zoekresultaten, dan klik op "Check for Updates." Volg de instructies op het scherm voor het bijwerken van de computersoftware van uw.

 • Open een nieuw browservenster en ga naar de website Microsoft Security Essentials (Zie koppeling in bronnen). Klik op de "Download" knop om de software te downloaden. Klik "Run" in het dialoogvenster automatisch het programma te installeren zodra het is gedownload. Lees de licentievoorwaarden voor de Software en klik op "I Accept".

 • Klik op de knop "Valideren" te laten het programma u bevestigen worden met behulp van een legale kopie van Windows, klikt u op "Installeren". Schakel de optie "Scan My Computer voor potentiële bedreigingen na krijgen de meest recente Updates" en klik op "Finish".

 • Wacht tot het programma om te werken en beginnen met het scannen van uw computer. Dit kan duren een uur of meer, afhankelijk van het aantal bestanden op uw computer. Er wordt een voortgangsbalk weergegeven met de status van de scan. Wanneer het een virus detecteert, het pictogram van de monitor op het tabblad Start zal veranderen naar rood met een witte "X" en een rode "Schone Computer" knop zal verschijnen. U kunt Klik op "Details weergeven" te klikken krijgt informatie van het virus in een pop-up venster.

 • Klik op de "Schone Computer" knop in het hoofdvenster om de Trojan virus te verwijderen. Het rode pictogram verandert in groen met een wit vinkje.

 • Klik op de Microsoft Security Essentials-pictogram in de onderst-juiste hoek van het scherm om de start van het programma op elk gewenst moment om uw computer te scannen. Voor het bijwerken van de software, klik op de "Update"-tab. Klik op de knop "Update" als gevraagd voor het bijwerken van het programma database met bekende virussen.

Een Trojan-Virus handmatig te verwijderen

 • Probeer te verwijderen van een Trojan-virus met behulp van een anti-virus softwareprogramma voordat u deze handmatig verwijdert. Als dit niet mogelijk is, onderzoek zo veel als je kunt over de bijzondere Trojan met behulp van een betrouwbare website, zoals de introductiepagina van uw anti-virussoftware, en het gebruik van een andere computer naast degene die besmet. Maak notities van bestandsnamen, registervermeldingen en Dynamic Link Library (DLL) bestanden in verband met de Trojaan.

 • Stop de Trojan wordt uitgevoerd met behulp van de Windows Task Manager. De Manager van de taak van de lancering door "Ctrl-Shift-Esc" toets op het toetsenbord. Klik op het tabblad "Processen" en klik op de "Toon processen van alle gebruikers." Klik op elk proces in verband met de Trojan en klik op de knop "Proces beëindigen". Sluit Taakbeheer.

 • Open de Register-Editor door te klikken op de knop Start van Windows en typ "regedit" in het veld tekst zoeken. Klik op "regedit.exe" in de zoekresultaten. Gebruik de "Find" optie om te zoeken naar registervermeldingen die zijn gekoppeld aan de Trojaan, op basis van het onderzoek dat je hebt gedaan. Met de rechtermuisknop op elke vermelding en selecteer "Verwijderen". Sluit de Register-Editor.

 • Deauthorize alle bestanden van de DLL die is gekoppeld aan de Trojan-virus met behulp van de Windows-opdrachtprompt. Open de opdrachtprompt door te klikken op de knop Start van Windows en "cmd" in het zoekveld te typen. Klik op "cmd.exe" in de zoekresultaten. Typ "regsvr32 /u trojan.dll" achter de opdrachtprompt, "trojan.dll" te vervangen door de naam van de eigenlijke Trojan DLL-bestand. Druk op "Enter". Herhaal dit voor elke DLL die is gekoppeld aan het virus.

 • Verwijder alle andere bestanden die Trojan is gekoppeld door te typen van de bestandsnamen in het zoekveld van de knop Start van Windows. Met de rechtermuisknop op het bestand en klik op "Verwijderen".

 • Start de computer opnieuw op. Installeer een anti-virus softwareprogramma en uitvoeren van een volledige scan van uw computer volgens de instructies van het programma.

 • Tips & waarschuwingen
  • Back-up van uw computer voordat u registervermeldingen verwijderen als u niet een recente volledige back-up van uw computer hoeft. Handmatig bewerken van het register kan worden uiterst gevaarlijk en moet normaal gesproken alleen door ervaren gebruikers. Houd er echter rekening mee dat wanneer een back-up van uw bestanden nadat uw computer is geïnfecteerd, bent u waarschijnlijk back-up de Trojan bestanden ook.
  • In de loop van je onderzoek kan je specifieke instructies over het verwijderen van uw bijzondere Trojaan. Als u zeker weet dat de website betrouwbaar is, probeer dan eerst deze instructies.
  • Wees op uw hoede van virussen vermomd als virus wegruiming software.
  • Helaas, sommige Trojaanse paarden niet veilig worden verwijderd uit een computer. Na een poging om het te verwijderen, kan je dat het verschijnt opnieuw. In dit geval moet u wellicht formaat uw harde schijf en opnieuw installeren van het besturingssysteem en de software. Dit is een van de redenen waarom het is belangrijk om een back-up van uw bestanden op een regelmatige basis.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe te verwijderen een Trojan-Virus

  Hoe te verwijderen een Trojan-Virus

  Een Trojan-virus is defecte computerprogramma dat externe computers infecteren kan door het bureaublad te wijzigen of te verwijderen van belangrijke bestanden. Over het algemeen genoemd een Trojaans paard, verschijnt het als een legitieme bestand of
  Hoe te verwijderen een Trojan-Virus gratis met Virus zuiveraar

  Hoe te verwijderen een Trojan-Virus gratis met Virus zuiveraar

  Het paard van Troje is één van de meest voorkomende soorten computervirussen die kan worden gevonden op het Internet. Een paard van Troje infecteert uw computer door te worden opgeborgen in een softwareprogramma dat lijkt onschuldig of uitvoeren van
  Hoe te verwijderen een Trojan-Virus door McAfee

  Hoe te verwijderen een Trojan-Virus door McAfee

  Een Trojaans paard beter weten gewoon als een Trojaans paard een malwareprogramma dat zich als een legitieme computer-instrument is vermomt, wanneer het daadwerkelijk vergemakkelijkt onbevoegde toegang tot uw computersysteem. Ze worden gebruikt door
  Hoe te verwijderen een plakkerige vlek van een dek

  Hoe te verwijderen een plakkerige vlek van een dek

  Buiten dekken zijn gevoelig voor een heleboel slijtage. Ze zijn regende op, verwarmd door de zon en in elkaar geslagen door de wind. Dekken kunnen ook worden beschadigd door plakkerig residu van boom sap, morsen van vloeistoffen uit een project van d
  Hoe te verwijderen een Deadbolt Lock van een deur

  Hoe te verwijderen een Deadbolt Lock van een deur

  In de loop van remodelleert huizen en Bergloon hardware heb ik vaak deuren en deurkozijnen die werden beschadigd door een schijnbare poging om te dwingen een deadbolt lock open op de deur. In sommige gevallen, dit zou hebben gedaan door een indringer
  Hoe te verwijderen een ontsteking Swich van een Jeep CJ7

  Hoe te verwijderen een ontsteking Swich van een Jeep CJ7

  De contactschakelaar in een Jeep CJ7 verbindt de batterij met de starter en na verloop van tijd kan het verslijten of defect. Ontsteking wissels kunnen niet gerepareerd worden en moet worden verwijderd en vervangen als niet goed werkt. Met behulp van
  How to Get Rid van een Trojan-Virus van een iPod Touch

  How to Get Rid van een Trojan-Virus van een iPod Touch

  Mensen dachten dat de iPod Touch was ooit zo veilig als zijn oudere broer, de Mac. De Mac Os X besturingssysteem wordt beschouwd als de veiligste computer rond, wegens de moeilijkheid die het presenteert te hacken. Dit was het geval voor de iPod Touc
  Hoe te verwijderen een fabriek Radio van een 2006-pionier

  Hoe te verwijderen een fabriek Radio van een 2006-pionier

  Als u op zoek bent om te vervangen van de radio-unit van fabriek in uw Chevy Trailblazer, of als u wilt volledig demonteren van het voertuig instrumentenpaneel, zult u wilt verwijderen van de fabriek radio van het instrumentenpaneel. De 2006-model Tr
  Hoe te verwijderen een grasmaaier wiel van een verroeste as

  Hoe te verwijderen een grasmaaier wiel van een verroeste as

  Grasmaaiers leven praktisch in nat gras. Zelfs als de gazon droog wanneer het wordt doorgesneden, is het gras zelf vol met water. De knipsels blijven op de maaier, die vervolgens in een donkere garage, dat het gras NAT voor een lange tijd houdt is op
  Hoe te verwijderen een buurman hek van mijn eigendom

  Hoe te verwijderen een buurman hek van mijn eigendom

  Eigenschap geschillen kunnen worden opgelost op manieren anders dan naar de rechter stappen. Als u ontdekt dat uw buurman hek op uw eigendom is, proberen te achterhalen hoe de fout werd gemaakt, en niet automatisch veronderstellen dat de omheining ui
  Hoe te verwijderen een vet vlek van Concrete Patio straatstenen

  Hoe te verwijderen een vet vlek van Concrete Patio straatstenen

  Beton ziet er solide, maar het is eigenlijk bedekt met kleine poriën. Wanneer vet of olie op betonnen terras klinkers valt, werkt het gemakkelijk zijn weg onder de oppervlakte. Hoe sneller u wonen op een vet vlek, hoe makkelijker het zal zijn om te v
  Hoe te verwijderen een Captcha-Virus

  Hoe te verwijderen een Captcha-Virus

  Het Captcha-virus is een kwaadaardig stukje software waarmee Windows-computers. Te klikken op een afbeelding met een script het virus installeert dat is de meest voorkomende manier om het contract de Captcha-virus. Een afbeelding van een stripper gen
  Hoe te verwijderen een Spam Virus

  Hoe te verwijderen een Spam Virus

  Virussen zijn destructieve naar computers en een systeem in een verscheidenheid van manieren kunnen beschadigen. Spam virussen of spyware kan meerdere pop-up advertenties downloaden naar uw systeem dat de computerprestaties van uw vertragen en versto
  Hoe te verwijderen een Shutdown-Virus

  Hoe te verwijderen een Shutdown-Virus

  Een virus afsluiten is geprogrammeerd om uw computer zelf afgesloten. Het kan gebeuren uit elke opdracht die het specifieke virus kiest, worden het openen van een webbrowser of de toegang tot uw opdrachtprompt. Een virus afsluiten kunnen een onschuld