Hoe u kunt verplaatsen naar een ander landU heb gewoond in de Verenigde Staten je hele leven. U hebt overal bezocht: New York City, Californië, Florida, paarse bergen en de vlaktes. Heb je de Grand Canyon gezien, je hebt skiied de beste hellingen. Nu, bent u klaar voor een verandering. U wilt verplaatsen naar een ander land. Dit artikel zal u tonen wat u moet doen als u wilt verplaatsen naar een ander land.

Wat die u nodig hebt

 • paspoort
 • voldoende financiële middelen
 • mogelijk werken visa
 • attent voorbereiding
 • vliegticket naar land (of andere vormen van vervoer zoals per boot)
 • leren van lokale taal
 • Aanvraag voor een paspoort. Als you gonna zitten kundig voor verlaten van de Verenigde Staten en het invoeren van een vreemd land, you gonna een paspoort nodig. Het maakt niet uit hoe lang u blijft, of of u zal werken in het land. U wilt verkrijgen van een paspoort in het algemeen.

 • Beslissen of u in het buitenland werken zal. Zo ja, moet u wellicht een werkvisum. Er is een geweldige website, vermeld in de middelen, waarmee u kunt bepalen of u een visum nodig voor het bijzondere land dat u naar verhuist.

 • Uitzoeken of er eventuele ingezetenschap eisen voor het land. Bijvoorbeeld, is een Amerikaans staatsburger alleen toegestaan om te verblijven in de Bahama's voor een periode van acht maanden of 240 dagen.

 • Bepalend voor de taal van het land. Het is niet een taal die u spreekt vloeiend, kan desgewenst kunnen leren van de taal, voordat u deze verplaatst. Je kunt krijgen van de taal tapes of cd's, en op zijn minst vertrouwd te raken met populaire en noodzakelijke zinnen die u moet weten bij aankomst.

 • Ontdek alle gezondheid voorzorgsmaatregelen die u weten moet over. Mogelijk moet u vaccins voor bepaalde landen, bijvoorbeeld. Mogelijk moet u ook extra zorg, bijvoorbeeld om bij te houden het water drinken of het eten van bepaalde voedingsmiddelen in een vreemd land. Een uitstekend artikel hierover is opgenomen in de middelen.

 • Beslissen hoe u bekostigt alles voor onderweg. Gaat u een credit card, of moet u toegang tot een Amerikaanse bankrekening met een Visa Check card? Houd er rekening mee dat wanneer u gebruik maken van Amerikaanse creditcards overzee, u in rekening 3% transactiekosten in rekening voor elke aankoop gebracht krijgen. Misschien wilt u contact opnemen met uw credit card bedrijf en schakel over naar een overzeese tak van de kaart, zodat uw aankopen worden beschouwd als lokale vanaf dat moment. Of, u kunt een bancaire opzetten in het buitenland.

 • Het vinden van een baan in het nieuwe land. Als je echt klaar zijn willen, beginnen op zoek naar banen in het buitenland, terwijl u nog hier bent. Zoekacties op internet doen en contactpersonen maken in uw vakgebied. U vindt websites die Toon vacatures voor posities in het buitenland. U zou zelfs kunnen krijgen van een baan met een Verenigde Staten gebaseerd bedrijf dat in het buitenland, zoals een internationaal bedrijf zoals Citibank werkt.

 • Vind ergens om te leven in het buitenland. Zelfs als je gewoon ergens tijdelijke vinden, hebt je te vinden ergens om uit te rusten van uw hoofd, wanneer je in het buitenland aankomt. U misschien kort verblijf in een hotel of bij familieleden of vrienden blijven. Vervolgens vindt u een meer permanente verblijfsvergunning zodra je er komen.

 • Weten te komen over gezondheidszorg en deze set opstaan tevoren. Ontdek hoe u toegang krijgen lokale artsen tot kunt en ziekenhuizen moeten de noodzaak ontstaan en of u wilt dat een soort van verzekering instellen wanneer u in het geval van een noodsituatie aankomt. Wellicht uw eigen om gezondheidszorg te krijgen voor u in eerste instantie, mits de zorgaanbieder voor diensten die buiten de V.S. toestaat. Zorg ervoor om te bellen en te vragen, en heb een brief waarin staat dat ze voor buitenlandse gezondheidszorg kosten met u te allen tijde gelden zal terwijl u in het buitenland.

 • Start het verpakken dingen omhoog in de Verenigde Staten. Als u tijdelijk verplaatsen gaat, kan u wenst te verhuren aan uw huis terwijl u verdwenen zijn, en je spullen in opslag zet. Als u een permanente bewegen aanbrengt, zult u beide behoefte te verkopen je spullen of het vinden van een manier om hen naar het nieuwe land. Dit zou niet kosteneffectief, vooral als de verhuizing reizen per vliegtuig vereist. Neem alleen de dingen die je nodig hebt en nieuwe meubels kopen zodra u verhuizen. Ook moet u wellicht te ronden uw financiën, zoals accounts dat u in de VS hebt. Uitschakelen van uw verlichting, uw water, uw kabel.

 • Boek uw vervoer, zoals uw vliegticket.

 • De dingen samen u zal meenemen.

 • Ga! Hebben alles met u die zal u, zoals noodfondsen en telefoonnummers, en toegang tot al uw rekeningen. Krijgen op het vliegtuig en maak je klaar om je nieuwe thuisland te ontmoeten!

Tips & waarschuwingen

 • De meer pre planning u kan doen, hoe vloeiender de beweging zal gaan. De minder verrassingen en dingen die je nog niet aan gedacht, hoe makkelijker het zal zijn wanneer u onderweg.
 • Van de ambassade kunt u allerlei nuttige informatie voor het buitenland in de Verenigde Staten, of door contact met de lokale overheid in dat land. U moet zitten kundig voor details over zulke dingen als gezondheidsrisico's, visumplicht en hoe te solliciteren, bijvoorbeeld krijgen.
 • De site opgenomen in de middelen voor het bepalen van de visumplicht voor werk biedt ook informatie over het vinden van de residentie en solliciteren.
 • Altijd weten waar de dichtstbijzijnde ambassade van de V.S. is als je in een vreemd land, in het geval u zou zich een probleem voordoet of moet contact opnemen met de Verenigde Staten. Als een oorlog uitbreken zou, moet u misschien toevlucht er en hulp terug te keren naar de Verenigde Staten.
 • Probeer niet te verplaatsen naar een ander land zonder te kijken naar dingen eerst. U wilt niet eindigen stranded buiten de Verenigde Staten in een oorlogsgebied, of met de politieke onrust of met geen middelen om terug naar huis in noodgevallen.
Labels: Home, Huishouden

Gerelateerde Artikelen

Hoe u kunt verplaatsen naar een andere staat in het midden van het jaar tijdens het betalen van belastingen

Hoe u kunt verplaatsen naar een andere staat in het midden van het jaar tijdens het betalen van belastingen

Iedereen moet omgaan met belastingen en of werknemer als werknemer of zelfstandige, vele problemen wanneer het tijd is om belastingen te betalen na het verplaatsen van de ene staat naar de andere. Veel landen hebben verschillende staat belastingen, e
Hoe u kunt verplaatsen naar een andere staat

Hoe u kunt verplaatsen naar een andere staat

Die een verhuizing naar een andere staat kan worden ontmoedigend, maar het niet hoeft te worden. Met zorgvuldige planning en uitvoering van een paar eenvoudige procedures kunnen de reis een avontuur meer en minder van een ontwortelen. Uitstippelen va
Hoe doet verplaatsen naar een ander land invloed op kinderen?

Hoe doet verplaatsen naar een ander land invloed op kinderen?

Verplaatsen naar een ander land is een uitdagend proces dat wordt geconfronteerd door het toenemend aantal expats, met inbegrip van kinderen. Er wordt vaak gezegd dat kinderen veerkrachtig zijn, leren nieuwe talen gemakkelijk en zich aanpassen aan ve
Hoe om te reizen naar een ander land met een F1-visum

Hoe om te reizen naar een ander land met een F1-visum

Bent u een internationale student die momenteel studeert aan een onderwijsinstelling in de Verenigde Staten door middel van een geldig F-1 nonimmigrant visum, moet u bewust zijn van de Amerikaanse Immigration and Customs Enforcement, ICE, richtsnoere
Hoe om te voorkomen dat een ouder het nemen van uw kind naar een ander land te wonen of vakantie

Hoe om te voorkomen dat een ouder het nemen van uw kind naar een ander land te wonen of vakantie

voorkomen dat een ouder uit uw kind naar een ander land te leven, de kwestie van bewaring genomenWat die u nodig hebtgerechtelijk bevelHet eerste ding dat u moet doen is weten als de andere ouder van uw kind uit een ander land is. Als dat zo is hebbe
Hoe de overdracht van een vergunning van de Visagie naar een ander land

Hoe de overdracht van een vergunning van de Visagie naar een ander land

Het proces voor de overdracht van een vergunning van de Visagie naar een ander land hangt volledig waar u bent immigreren. Veel landen gewoon evalueren uw opleiding transcripties en vervolgens licentie voor u werken. Mogelijk moet u een test doen bew
Kunt u creditering van werkloosheid als u maar verplaatsen naar een andere stad afsluit?

Kunt u creditering van werkloosheid als u maar verplaatsen naar een andere stad afsluit?

U mag of kan niet in aanmerking komen ontvangen werkloosheidsuitkeringen als u met uw baan ophouden en naar een andere stad verplaatst. De bepaling van de vraag of u werkloosheidsuitkeringen kan ontvangen, hangt af van de omstandigheden waaronder u v
Hoe te verplaatsen naar een andere staat tijdje op proeftijd

Hoe te verplaatsen naar een andere staat tijdje op proeftijd

Veel mensen vinden zichzelf op proef op een bepaald punt in hun leven. Dit is een ongelukkige situatie waarin het individu veel vrijheid verliest en heeft te melden aan een autoriteit figuur bekend als een reclasseringswerker. Wanneer men verplaatsen
Wat gebeurt er met de Student lening schuld als je naar een ander land?

Wat gebeurt er met de Student lening schuld als je naar een ander land?

Hoger onderwijs komt met een prijs. Elk jaar nemen honderden duizenden studenten op schuld ter financiering van hun onderwijs. Hoewel sommige van die schulden misschien relatief klein, kunnen anderen bereiken meer dan $100.000. Compounding het proble
Hoe om te trouwen in een ander land

Hoe om te trouwen in een ander land

Hoe om te trouwen in een ander land. Een populaire trend vandaag onder betrokken paren is in het buitenland trouwen. U kunt wisselen geloften in een romantische setting en verkennen van nieuw terrein samen.Wat die u nodig hebtWedding GownsYellow Page
Hoe u kunt solliciteren naar een baan in het buitenland

Hoe u kunt solliciteren naar een baan in het buitenland

Werken in het buitenland kunt u een scala aan internationale ervaring en blootstelling krijgen. Mensen zoeken banen in het buitenland reizen voor een verscheidenheid van redenen, zoals kansen of carrière opties beschikbaar. Internationale werkervarin
Mijn taakbalk verplaatsen naar een andere Monitor

Mijn taakbalk verplaatsen naar een andere Monitor

Veel gebruikers instellen van meerdere beeldschermen op hun computer dat zij ruimte voor meer vensters en panelen op hun scherm kunnen hebben. Meerdere beeldschermen gebruikt, kunt u meer controle uitoefenen over hoe en waar u Windows navigeren. U ku
Hoe kopieer ik spullen naar een andere Xbox

Hoe kopieer ik spullen naar een andere Xbox

De Xbox 360 maakt gebruik van een harde schijf voor het opslaan van gegevens met betrekking tot de games die je speelt. U kunt opslaan van games, gaming profielen toevoegen, maken een avatar voor jezelf en opslaan van de details van uw Xbox Live-Acco
Hoe foto's verplaatsen naar een map in een Windows Fotogalerie

Hoe foto's verplaatsen naar een map in een Windows Fotogalerie

Windows Live Photo Gallery toont soms niet de foto's die u wilt zien. Standaard, het programma detecteert alle afbeeldingsbestanden in de bibliotheek Afbeeldingen, maar als u uw foto's ergens anders hebt opgeslagen, moet u wellicht te verplaatsen naa