Honeywell thermostaat oplossen

Honeywell thermostaten werk voor een onbeperkt aantal verwarming en air-conditioning units of warmtepompen te conditioneren van de lucht in uw huis. Wanneer correct geïnstalleerd, kunt de thermostaat--afhankelijk van of het programmeerbare functies--heeft u de it zo instellen dat uw oven, warmtepomp of airco op op bepaalde tijdstippen of ingestelde temperatuur komt. Honeywell thermostaten werken de oven in een centraal HVAC-systeem voor het genereren van warmte en gebruiken van de ventilator in de oven om te werken met de air conditioner.

Hebt u een oudere analoge thermostaat, alles wat je kunt doen is ingesteld de temperatuur voor verwarming of koeling Deze thermostaten zijn niet programmeerbaar, aangezien de digitale en elektronische thermostaten met functies zoals zevendaagse programmeren in twee of vier segmenten van de dag: wakker en slaapt, of wakker, verlaten, retourneren en slapen.

Analoge thermostaten

Analoge thermostaten kunnen worden ronde of vierkante, afhankelijk van het model.

Analoge thermostaten meestal hebben een warmte, Cool of Off instelling en een positie schakelaar automatisch of uitgeschakeld voor de ventilator. Om te testen voor warmte, zet de thermostaat naar de positie van de warmte en de temperatuur zo hoog als het zal gaan, zoals 80 graden, en vijf minuten voor de kachel wacht te activeren.

Wanneer de analoge thermostaat niet is uitgeschakeld op de airconditioning, Controleer of de schakelaar aan de bovenkant of zijkant van de eenheid is ingesteld op Cool en de ventilator op Auto. Draai de draaiknop of zet de schakelaar van de temperatuur op de laagste instelling, zoals 60 graden Fahrenheit. Wacht vijf minuten om te zien als koele lucht begint te stromen.

Als beide acties geen zet de kachel of de airconditioner op, verwijder de kap om te controleren of dat de kleine gekleurde draden goed aangesloten zijn binnen de eenheid volgens de kleurgecodeerde bedradingsschema in de gebruikershandleiding. Als de bedrading prima is, het probleem zou kunnen zijn een probleem met de kachel of de airconditioner of u wellicht de thermostaat vervangen vanwege haar leeftijd.

Digitale programmeerbare thermostaten

Digitale programmeerbare thermostaten komen in een verscheidenheid van modelnummers en typen. Sommige toetsenborden met digitale displays hebben, sommige hebben touchscreens, terwijl de nieuwere en duurdere modellen hebben kenmerken die u toestaan om het controleren van de thermostaat vanaf uw smartphone, tablet of computer.

Geen Display

Het meest voorkomende probleem met digitale thermostaten is een beeldscherm dat niets over het heeft. Dit gebeurt meestal omdat de deur van de oven is niet helemaal dicht. Ovens hebben een deur schakelaar die zich bezighoudt wanneer de deur goed gesloten wordt en het centrale HVAC-systeem staat te werken. Wanneer de deur is niet correct wordt afgesloten, wordt de deur schakelaar is niet depressief en snijdt van macht tot de thermostaat.

Als uw thermostaat batterijenheeft vervangen, omdat dit leiden het zelfde probleem tot kan. Thermostaten uitgerust met batterijen wellicht een Batterijsignaal die wanneer de batterijen vervangen aangeeft door middel van een bericht op het scherm.

Circuit Breakers

De andere reden voor een thermostaat vertoningsscherm met niets over het is dat de stroomonderbreker voor de oven of airconditioner kunnen hebben struikelde. Gebouw rechtsgebieden vereisen in het algemeen de oven en de airconditioner te hebben hun eigen speciale schakelingen in de belangrijkste elektrische service deelvenster, zodat als de vermogenschakelaar voor de oven of de air conditioner reizen, je meestal niet vinden uit totdat u probeert het apparaat inschakelen.

Flip de breker-schakelaar naar de Off-positie en dan terug naar de On-positie, want soms is het moeilijk om te vertellen als de schakeloptie heeft struikelde.

Verbroken draden

Binnen de thermostaat, moeten de kleine gekleurde draden in hun juiste posities zijn geïnstalleerd. Als een van deze niet in de standpunten die zijn aangewezen voor het type van systeem hebt of ze losse zijn gekomen, de thermostaat zal niet werken. Sommige systemen vereisen slechts drie draad aansluitingen, terwijl anderen maximaal zes verlangen kunnen of meer--het is allemaal gebaseerd op de componenten van het systeem de thermostaat-besturingselementen. Verwijs naar de grafiek van de code kleur voor uw bepaald systeem wanneer u moet installeren een losse draad.

Klokinstellingen

Controleer of dat de klok is ingesteld naar rechts dag en tijd. Met elektronische programmeerbare thermostaten, de verkeerde dag en tijd kunnen voorkomen dat het systeem functioneert met name vanwege de vier segmenten van de dag vooraf in de eenheid.

De standaardinstelling voor Wake is 6:00 a.m., verlof is 8:00 uur, terugkeer is 6:00 p.m. en slaap is 10:00 uur de stappen van de handleiding om de juiste tijd op basis van uw modelnummer vinden op de terug van de thermostaat. U kunt deze instellingen zodat uw levensstijl te helpen besparen op het energieverbruik.

Thermostaat instellingen

Controleer of de thermostaat in de koele modus door te drukken op de systeemknop en verlagen van de temperatuur op de laagste instelling met de ventilator op Auto. Wacht vijf minuten en luisteren naar de eenheid om op te komen. Herhaal dat deze stappen voor warmte, met de ventilator ingesteld op Auto en de systeemknop in te drukken totdat warmte op het scherm verschijnt en instellen van de thermostaat op de hoogste temperatuur instelling. Wacht vijf minuten om ervoor te zorgen dat het apparaat wordt geleverd op.

Wanneer een van deze acties niet zet de oven, een warmtepomp of een airconditioner, is het probleem meer dan waarschijnlijk iets in de aangesloten apparaat en niet de thermostaat, vooral wanneer de thermostaat nieuw is en de bedrading correct is.

Jumperinstellingen

Verwijder de cover om te controleren of de jumperinstellingen van sommige modellen van de thermostaat juist zijn. Sommige Honeywell thermostaat modellen vereisen dat u de jumper in de juiste positie voor het type oven, airco of warmtepomp hebt ingesteld. Bijvoorbeeld, sommige Honeywell thermostaten vereisen de jumper in de HE instellen voor een elektrische oven en de HG-instelling voor een gas of olie oven. Dit zorgt ervoor dat de ventilator wordt geactiveerd wanneer u overgeschakeld naar de automatische modus.

Gerelateerde Artikelen

Het wijzigen van de batterij in een Honeywell thermostaat

Het wijzigen van de batterij in een Honeywell thermostaat

Als uw Honeywell thermostaat niet goed werkt, hebt u geen warmte wanneer je het nodig hebt, en het probleem vaak zo eenvoudig zoals lege batterijen is. De behuizing van de batterij is niet aangeduid, maar het is gemakkelijk te vinden, en de eenheid d
Hoe te repareren van een Honeywell thermostaat

Hoe te repareren van een Honeywell thermostaat

Uw thermostaat van Honeywell efficiënt verwarmt en koelt uw huis zodat u het hele jaar comfortabel voelen. Als er problemen met uw Honeywell thermostaat zijn, kunnen belt een technicus om de nodige reparaties prijzig. U kunt echter een Honeywell ther
How to Fix waarom de Honeywell thermostaat warmte instelling blijft niet behouden

How to Fix waarom de Honeywell thermostaat warmte instelling blijft niet behouden

Digitale thermostaten van Honeywell beschikt over meerdere controle functies, waarvan sommige, zo niet correct, set kan interfereren met de normale werking van uw verwarmingssysteem. Veiligheidsfuncties ingebouwd in de thermostaat kunnen ook verhinde
Hoe een Honeywell thermostaat draad

Hoe een Honeywell thermostaat draad

Uw programmeerbare Honeywell thermostaat kunt u tot 33% besparen op uw energierekening. Het past de temperatuur op en neer volgens uw planning, zodat u energie wanneer u het nodig hebt en energie te besparen wanneer u niet aanwezig bent. Wanneer u uw
Hoe vervang ik een oude Honeywell thermostaat

Hoe vervang ik een oude Honeywell thermostaat

U bent waarschijnlijk vertrouwd met de oude thermostaat van Honeywell, vooral als u op zoek bent om te vervangen door een. De meest bekende oude Honeywell thermostaat is de thermostaat handmatig ronde stijl. Als u een oude Honeywell thermostaat verva
Hoe vervang ik de batterij in een Honeywell thermostaat

Hoe vervang ik de batterij in een Honeywell thermostaat

De Honeywell thermostaat is een apparaat dat is geïnstalleerd in uw huis die de algemene temperatuur van uw huis bepaalt. U kunt een specifieke temperatuurbereik programmeren of kunt u een aangewezen temperatuur voor het huis. De thermostaat werkt op
Hoe te wissen van de instellingen op een Honeywell thermostaat

Hoe te wissen van de instellingen op een Honeywell thermostaat

Programmeerbare Honeywell thermostaten bieden de mogelijkheid voor aangepaste kleurtemperatuurregelaar gebaseerd op de tijd en dag afnemen energiegebruik 's nachts of wanneer je uit het huis bent, rekeningen van nutsbedrijven te verlagen. Als uw ther
Hoe te programmeren van een RTH221B Honeywell thermostaat

Hoe te programmeren van een RTH221B Honeywell thermostaat

De Honeywell RTH221B thermostaat is een programmeerbare thermostaat van één week. Zodra u het programma voor de verwarming of koeling seizoen instelt, moet u nooit de thermostaat aanpassen tenzij u uw persoonlijke schema aanpassen. Programmeren van e
T87 Honeywell thermostaat bedrading instructies

T87 Honeywell thermostaat bedrading instructies

Aangename kamer temperatuur te handhaven en het maximaliseren van de efficiëntie van uw HVAC-systeem is afhankelijk van een goed werkende thermostaat. Gemak van installatie en betrouwbare werking maken een Honeywell T87 een perfecte keuze voor een ni
Hoe aansluiten van de bedrading voor een Honeywell thermostaat RTH111B

Hoe aansluiten van de bedrading voor een Honeywell thermostaat RTH111B

Wanneer uw centrale verwarming of airconditioning eenheid plotseling stopt met werken, moet u controleren of het probleem wordt veroorzaakt door uw oude thermostaat. Dit is vaak het geval. In eerste instantie ter vervanging van de thermostaat lijkt t
Honeywell thermostaat installatie-instructies

Honeywell thermostaat installatie-instructies

Honeywell thermostaten kunnen u om te stellen uw omgeving een comfortniveau van een makkelijk te gebruiken controlepaneel. Hoewel Honeywell thermostaten reeds geprogrammeerde komen, moet u uw instellingen aan voor uw persoonlijk gebruik aan te passen
Honeywell thermostaat niet ingesteld

Honeywell thermostaat niet ingesteld

Honeywell is een familiebedrijf met hoofdzetel in Zuid-Californië. Sinds 2002 verstrekt Honeywell home elektronische apparaten voor omgevingscontrole, met inbegrip van thermostaten, waar het biedt een uitgebreid scala. Ongeacht het ontwerp van de the
Mijn Honeywell thermostaat zal niet ingaan op de Cool

Mijn Honeywell thermostaat zal niet ingaan op de Cool

Honeywell produceert digitale, handleiding en touchscreen digitale thermostaat modellen voor residentieel gebruik. Ze hebben allemaal verschillende functies en voorzieningen. Een standaard functie voor alle Honeywell thermostaat modellen is het bestu
Het aanpassen van een Honeywell thermostaat warmte Anticipator

Het aanpassen van een Honeywell thermostaat warmte Anticipator

Meeste Honeywell thermostaten bevatten een warmte-anticipator. Dit mechanisme is zo ontworpen dat de enkele overschrijding van de gewenste kamertemperatuur maar voorkomen dat dramatische overschrijding. Een bescheiden bedrag van de overschrijding ver