How to Build uw eigen Lotus Super SevenTerwijl vele klassieke sportauto's van nature zijn, speciale, weinigen kunnen aanbieden het gevoel van het rauwe, doelgerichte geleverd door een compromisloze replica van de Lotus Seven en haar varianten. Hoewel de laatste zeven Lotus gerold uit de workshop in 1972, is een andere fabrikant, Caterham auto's van Surrey, Engeland, kocht de rechten om de auto te bouwen, en blijft deze dag om te verbeteren op de vedergewicht tweezits roadster.

Gezien haar aangeboren eenvoud, blijft wat is de "Locost" Super Seven dubbed een perfecte auto om te bouwen van een kit, of dit zelf in uw eigen garage. Het proces is niet zo ontmoedigend als het lijkt, vooral als enkele van de meer ingewikkelde systemen zijn gekocht in de vorm van een kit.

Wat die u nodig hebt

 • Donor auto (motor, transmissie, shifter, aandrijfas, differentieel en potentieel veel meer) Service manual
 • MIG of TIG lasser en verbruiksartikelen
 • Typische auto hulpmiddelen (met inbegrip van de volledige set van sockets, Momentsleutels, sleutels, schroevendraaiers)
 • Boor en diverse boor bits
 • Haakse slijper
 • Rem lichtfakkel lijngereedschap
 • Multimeter, draad-stripper en Krimptang
 • Rekening houdend met de pers
 • C-klemmen
 • Klinknagel hulpmiddel, klinknagels
 • Clecos, Cleco Tang
 • Zag
 • Metalen knipsels
 • Verf
 • Primer
 • Aceton
 • Permanente marker
 • Masking tape
 • Remvloeistof
 • Koelvloeistof
 • Motorolie
 • Differentieel olie
 • Vet
 • Bepalen welke auto zal worden gebruikt als donor. Beginnen met lokaal zoeken bij berging werven, gebruikt en gerepareerd autodealers, veilingen en ook door woord van mond. Vind een oppervlakkig beschadigd voertuig, aangezien het een fractie van de kosten van een verrijdbaar worden zal. Als gevolg van de front-engine, achterzijde-station lay-outs, evenals delen van goedkope, overvloedige levering zijn zowel Ford begeleiders en Sierras populaire donor auto keuzes in het Verenigd Koninkrijk In de VS zijn er vele geschikte opties zoals de Mazda Miata, Mazda RX-7 en Toyota Corolla.

  De beste donor auto's evenwicht verscheidene belangrijke eigenschappen zoals lage aanschafkosten, boven het gemiddelde betrouwbaarheid, alomtegenwoordige onderdelen levering en een lichtgewicht aandrijflijn. Opslaan van de donor auto motor, transmissie, shifter, aandrijfas, assen, remmen, Differentieel, pedaal cluster, brandstoftank, zetels, instrumentenpaneel, spiegels, radiateur, stuurinrichting rek, veiligheidsgordels, kabelboom, naven en wielen, omdat zij allen hebben een potentieel om te worden hergebruikt. Verkopen de overgebleven onderdelen en de donor auto chassis voor een metalen schroothoop.

 • Verkrijgen van plannen voor en bouwen, uw eigen frame en schorsing links, of gewoon kopen de onderdelen in de vorm van een kit van één van de vele gespecialiseerde kit Auto leveranciers afgewerkt. Zorg ervoor dat de donor auto aandrijflijn past binnen het chassis door externe metingen van de motor en transmissie en vergelijken met het plannen van uw chassis. Opties bestaan voor motorruimte lengte en de passagier compartiment lengte en de breedte, dus zorg ervoor dat u en uw copiloot comfortabel in de auto past.

 • Alle auto-onderdelen nodig zijn donor na montage van de motor-, transmissie-, differentiaal- en zetels in het chassis te wijzigen. Stuurbekrachtiging rekken omzetten in handleiding door demonteren, verwijderen van het zegel van de macht, schoonmaak en vervanging van de vloeistof met heavy-duty vet, elkaar zetten en aansluiten alle verbindingen van de slang om te voorkomen dat het vet ontsnappen. Zitten in de auto en beslissen de beste locatie en hoek van het stuurwiel en de pedalen.

  Knippen en re-size de stuurkolom gebaseerd op welke positie bij u past, en hangen de pedalen op de firewall met behulp van Grade 8 hardware. Zelfs als u hebt gekocht een frame, een lasser, slijper, en boor zal hoogstwaarschijnlijk noodzakelijk maken en haakjes voor de montage van de motor, Differentieel, zetels, en voor de ondersteuning van de stuurkolom in de juiste positie veilig te koppelen. De aluminium vloer en lichaam panelen met het chassis klinknagel zodra al deze belangrijke componenten hebben met succes zijn test-aanpassen aan het frame.

 • Identificeren en alle andere benodigde onderdelen om te voltooien de auto te kopen. Nieuwe banden nodig zijn, en meestal meer geschikte wielen past bij een aangepaste sportwagen op hetzelfde moment worden gekozen. Sommige kits vereisen een elektrische motor koeling ventilator, nieuwe radiator en slangen, remleidingen, en diverse draad en schakelaars. De meeste "Locost" Super Sevens vergt nieuwe koplampen, achterlichten, richtingaanwijzers en verlichting van de nummerplaat. Lay-out en lassen samen een uitlaatsysteem beginnen met de koptekst van de fabriek en een aftermarket-uitlaat. Schilderen van de auto, en bevestig de exterieur trim, windscherm en spiegels.

 • Oplossing voor alle van de onvermijdelijke kwesties één tegelijk, zodra de auto is gebouwd. Controleer of het brandstofsysteem wordt goed opgebouwd en elektrosystemen is goed geaard en gerouteerd teneinde zowel hitte en slijtage of andere schade. Dubbel te controleren motor olie en koelvloeistof niveau vóór het starten van de motor. Terwijl de motor zich voor de eerste keer opwarmt, monitoren van de koeling en uitlaat systemen op lekken.

  Controleer voor de juiste werking van alle lichten en meters. Verifiëren van de goede werking van de veiligheid-kritieke systemen van de stuurinrichting en remmen, en ervoor te zorgen dat alle bevestigingsmaterialen voldoende strak zijn. Overleg met uw lokale Department of Motor Vehicles om te bepalen of je auto moet worden gekeurd door een politieagent, een specifieke licentie filiaal, of door een privé shop die speciaal is goedgekeurd door uw staat. De officiële inspectie uitgevoerd, hebben en registreren en uw nieuwe op maat gemaakte sportwagen van uw staat zijnde reglementeringen licentie voor het rijden op de openbare weg.

 • Tips & waarschuwingen
  • Beroep doen op de hulp van een vriend voor moeilijker stappen en vooral wanneer zware onderdelen moeten worden verplaatst.
  • Word een actief lid van een of meer van de online "Locost" bouwer discussieforums zowel leren van elkaars successen en fouten en je eigen verhalen te delen.
  • Wees realistisch over uw vaardigheden, werkruimte, hulpmiddelen en uw wensen voor de afgewerkte wagen. Terwijl een eigengemaakte of kit "Locost" zeven een fractie van soortgelijke auto's gekocht kosten kan compleet, een aanzienlijke hoeveelheid tijd en energie zal worden geïnvesteerd om te maken het verschil.
  • Gebruik altijd passende persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een bril, handschoenen, gehoorbescherming en gasmaskers zoals gedicteerd door de taak bij de hand.
  • Altijd volledig plan uit de volgende stap alvorens actie - het oude gezegde "maatregel tweemaal, eenmaal gesneden" geldt zeker hier.
  • Omdat u zal wijzigen of bouwen van alle veiligheidsgerelateerde onderdelen van een motorvoertuig, moet deze beschreven procedure alleen door personen met de juiste ervaring en uitrusting die nodig is om de veilige fabricage en de montage van een motorvoertuig worden geprobeerd.

  Gerelateerde Artikelen

  How to Build uw eigen deur

  How to Build uw eigen deur

  Als u wilt maken een werkelijk unieke huis, zult u uw deuren een verklaring af te leggen. Of u wilt een muurschildering te schilderen, snijden uit een ontwerp of vlek een interessant stuk van hout, kan een deur zeggen veel. De beste manier om te begi
  How to Build uw eigen Putt-Putt cursus in uw achtertuin

  How to Build uw eigen Putt-Putt cursus in uw achtertuin

  How to Build uw eigen Putt-Putt cursus in uw achtertuin. Hebt u een grote tuin, kunt u een gepersonaliseerde putt-putt-cursus op uw eigen woning. Een putt-putt en midgetgolf, cursus neemt een heleboel ruimte; het is echter niet een moeilijk project u
  How to Build uw eigen vertoond op dek

  How to Build uw eigen vertoond op dek

  Screening van een dek kan u voorzien van een comfortabele en ontspannen ruimte voor familiebijeenkomsten, ontspanning en spelen. Het creëren van een afgeschermde in dek is een beetje ingewikkelder dan gewoon screening een overdekte patio; uw gescreen
  How to Build een eigen Solarium

  How to Build een eigen Solarium

  How to Build een eigen Solarium. Verbeteringen van het huis van welke aard ook uw levensstijl verbeteren en verhogen de waarde van uw woning. Bouwen van een huis solarium is een project die kunt u zelf doen of gebruiken van een aannemer. Ongeacht wel
  How to Build uw eigen klok

  How to Build uw eigen klok

  Hebt u ooit gewenst dat kon u een klok-ontwerp dat is uniek van jou? Stel ontwerpen van uw eigen klok met het logo van uw favoriete sportteam of favoriete hobby. Veel klok kits zijn online beschikbaar, waardoor u de vrijheid om op maat van uw klok op
  How to Build uw eigen motorfiets vervoer aanhangwagen

  How to Build uw eigen motorfiets vervoer aanhangwagen

  Een motorfiets vervoer aanhangwagen is een flatbed trailer op wielen gebruikt voor het transporteren van uw motorfiets. Het kan ofwel worden ingesloten of open. De aanhangwagen is gekoppeld aan een auto of vrachtwagen. De gemiddelde motorfiets is ong
  How to Build uw eigen Race-auto

  How to Build uw eigen Race-auto

  Indien het een motor heeft zal iemand proberen om te racen het. Snelheid enthousiastelingen die willen deelnemen aan de pret moeten deze stappen eenvoudig, die hoe vertellen het bouwen van een raceauto die is klaar om te concurreren.Wat die u nodig h
  How to Build uw eigen Website off line

  How to Build uw eigen Website off line

  Bouwen van een off line website is in wezen hetzelfde is als het bouwen van een online website, met de enige uitzondering die de site is niet beschikbaar op het Internet.Een van de redenen om een offline website mogelijk om het te plaatsen op een ged
  How to Build uw eigen Micro Drip irrigatiesysteem

  How to Build uw eigen Micro Drip irrigatiesysteem

  Druppelirrigatie niet alleen voor boeren. Tuinders kunnen bouwen hun eigen micro-drip irrigatiesystemen om water binnen kruidentuinen of alleen maar om ervoor te zorgen dat de kamerplanten krijgen genoeg water. Dit systeem is eenvoudig, flexibel en z
  How to Build uw eigen maïs Toss spel

  How to Build uw eigen maïs Toss spel

  Maïs Toss, ook bekend als maïs Hole, is een buiten spel vergelijkbaar met hoefijzers. Het wordt gespeeld met vier spelers, twee op elk team, en de spelers gooien zitzakken op een houten plank met een gat knippen in het proberen om punten te verdienen
  How to Build uw eigen Website kostenloos

  How to Build uw eigen Website kostenloos

  Bouwen van uw eigen website gebruikt als eng en intimiderend. Nu deze keer-uitdagende activiteit geboekt gemakkelijk met de komst van nieuwe technologieën met inbegrip van de verschillende website-bouwers die het Internet circuleren. Volg de stappen
  How to Build uw eigen koelkast

  How to Build uw eigen koelkast

  Als de kosten van nieuwe keukenapparatuur blijft gaan door het dak, en zelfs stijging van de prijs met modellen gebruikt, wordt het idee van het maken van een koelkast op uw eigen steeds een aantrekkelijke optie. Hoewel dit proces ingewikkelder is da
  How to Build uw eigen R2D2

  How to Build uw eigen R2D2

  R2D2 is één van de meest geliefde personages uit de "Star Wars" franchise. De komische noot en de moed die hij getoond in de de originele film zet de Toon voor zijn belangrijkste rollen in elk van de vijf films gemaakt door George Lucas. Of u ve
  How to Build uw eigen huis

  How to Build uw eigen huis

  Terwijl veel mensen bestaande huizen kopen of huren van aannemers om ze te bouwen, kiezen sommige om te bouwen hun huizen zelf. Als het goed gebeurt, kunt bouw uw eigen huis opslaan soms aanzienlijke bedragen, misschien 15 procent of meer in vergelij