How to Install balken op een gebogen kelder muurKlei-op basis van bodem, gebrek aan stalen versterking of uitbreiding van de bodem veroorzaakt door vorst/dooi cycli, afwisselend kan allemaal bijdragen aan de muur van een gebogen kelder. Aangezien de laterale kracht van de grond buiten de kelder muur stijgt, reageert de muur door in de enige beschikbare richting-naar binnen te bewegen. Dit resulteert in buigen en barsten. Installeren balken kan de binnenwaartse beweging stoppen, maar moet u bepalingen ter ondersteuning van de dwarsbalken vloer wanneer u ze installeert. Hoewel deze methode eenvoudig is, Raadpleeg een constructeur voordat u begint te zorgen ervoor dat u hebt de dwarsbalken adequaat beschermd.

Wat die u nodig hebt

 • Schietlood
 • Meetlint
 • Concrete zag
 • Elektrische jackhammer
 • Schop
 • Patio baksteen
 • Vaardigheid zag
 • Dimensionale timmerhout
 • Framing Spijkermaker
 • 8d-nagels
 • 12d nagels
 • Droge beton mix
 • Kruiwagen (voor het mengen van zak beton)

Voorbereiding

 • Houd een schietlood tekenreeks aan de onderzijde van de ondervloer, tussen de dwarsbalken van de vloer en direct boven de grootste uitsteeksel in de gebogen muur. De tekenreeks voor het schietlood moet komen binnen de 1/16e van een duim aan te raken van de muur. Wanneer de tekenreeks in de juiste vlek is, moet een markering op de vloer van de kelder en een andere op de onderkant van de ondervloer. Dit zijn de bovenste en onderste gidsen voor het installeren van de lichtbundel.

 • Teken een vierkant 2-door-2-voet rond de lagere gids markeren op de betonnen vloer met een meetlint en een potlood.

 • U snijdt langs de omtrek van het plein met een concreet zagen en verbreekt u daarna de rest van het beton binnen het vierkant met een elektrische jackhammer.

 • Verwijderen van de stukjes van gebroken beton uit het gat en gebruik een shovel om graven het gat tot een diepte van 8 inch.

 • Plaats een standaard 2-by-8-by-16-inch patio baksteen in het gat, met de baksteen gecentreerd onder het schietlood merk die u hebt aangebracht aan de onderzijde van de ondervloer.

 • Meten vanaf de bovenkant van de patio baksteen aan de ondervloer en trek daar 1 inch. Dit is de lengte van die uw i-vormig symbool moet worden. Een metalen leverancier of uitvoerder kunt knippen een stalen i-vormig symbool aan deze meting.

Steun de dwarsbalken

 • Borden van dezelfde dimensie als de bestaande dwarsbalken om de balken blokken gesneden. Als de balken parallel aan de muur die bent u vaststelling lopen, je meten en knippen van een blok te passen loodrecht tussen elk van de ruimten van de balken helemaal naar de andere kant van de kelder.

 • Meet de ruimte van elke regel afzonderlijk wanneer het snijden van de blokken. Standaard dwarsbalken zijn op 16-inch centers, waardoor ongeveer 14 1/2 duim tussen de dwarsbalken, maar er kunnen geringe verschillen vastgesteld, dus het meten van elke ruimte.

 • Installeer één blok, zijwaarts, in elke regel ruimte, beginnend bij de regel ruimte naast het schietlood merk en het toevoegen van extra blokken in elke regel ruimte totdat u de andere kant van de kelder. Gebruik een Spijkermaker inlijsten en 8d-nagels, invoegen van de nagels op een hoek van 45 graden, door de randen van de blokken in de dwarsbalken. Dit heet "teen-nagels." Gebruik drie nagels voor elke zijde van elk blok. Wanneer u klaar bent-moeten de blokken lijken op een rechte boord die de dwarsbalken snijdt.

 • Installeer twee lange plank, in plaats van de meerdere korte planken, als de dwarsbalken loodrecht op de muur die je bent verkwikkende uitvoert. Dit is de alternatieve blokkerende methode, en in dit geval de open regel ruimte naar de andere kant van de kelder wordt uitgevoerd en moet u installeren twee borden, dezelfde dimensie als de bestaande dwarsbalken, langs de binnenkant van de balken ruimte. Deze heten rietenknipper dwarsbalken.

 • Snijd de snoeischaar dwarsbalken zodat ze van het verste uiteinde van de kelder naar een punt 6 duim kort de invoegsymbool uitbreiden. Bevestig de snoeischaar dwarsbalken, met 12d nagels, aan de binnenkant van de bestaande dwarsbalken, een 6-inch gat naast waar de invoegsymbool gaat verlaten.

 • Snijd vier boards te passen zijwaarts in de 6-inch kloof tussen de snoeischaar dwarsbalken en de i-vormig symbool. Plaats de planken, één filter tegelijk, tussen de dwarsbalken. De eerste moet knus tegen gesneden uiteinden van de snoeischaar dwarsbalken, en de andere drie naast elkaar zal passen. Deze configuratie zal de druk van de i-vormige steunen.

Installeren van de i-vormig symbool

 • De i-vormig symbool in het midden van de patio baksteen, ingesteld in het gat, en plaats de bovenkant van het invoegsymbool tussen de dwarsbalken. De platte kant van de lichtbundel moet raken het gebogen deel van de muur van de kelder.

 • Houd de balk in plaatsen en het gat vullen met beton, gemengd zoals aangegeven op de zak. Het natte beton niveau met de vloer glad.

 • Laat het beton ingesteld gedurende ten minste twee dagen, en Installeer extra blokkering tussen de bovenkant van de i-vormig symbool, als nodig, en de dichtstbijzijnde regel of de blokken u al hebt geïnstalleerd, afhankelijk van de configuratie van de regel. U moet het laatste blok met een hamer rijden omdat het strak moet passen.

 • Mix zak beton met net genoeg water totdat u kan een bal vormen. Droog-pack het beton in de leemten hierboven en hieronder het punt op de muur waar de lichtbundel voldoet aan de muur.

 • Tips & waarschuwingen
  • Installeren van de i-vormig symbool zal alleen stoppen de binnenwaartse beweging van de kelder muur; u moet patch bestaande scheuren om te voorkomen dat water lekken in de kelder.
  • Niet toe te voegen laterale blokkeren tussen de dwarsbalken kan resulteren in beweging van de vloer dwarsbalken. Omdat de onderkant van de lichtbundel is beveiligd met beton, zal elke toekomstige druk uitgeoefend op de straal door de muur van de kelder zijdelingse druk op de balken aan de bovenkant van de lichtbundel ontstaan.
  • Niet overslaan de droog-verpakking. Deze stap verspreidt de druk tussen de balk en de muur, in het geval de bodem blijft duwen op de muur.

  Gerelateerde Artikelen

  De gemiddelde kosten van een gebogen kelder muur repareren

  De gemiddelde kosten van een gebogen kelder muur repareren

  Een aantal structurele problemen kan leiden tot een gebogen kelder muur. Sommige reparaties zijn goedkoop, terwijl anderen nodig vervangen en de handhaving van de kelder de omliggende Stichting. De gemiddelde kosten voor reparaties varieert sterk, af
  How to Install Molding op een gebogen oppervlak

  How to Install Molding op een gebogen oppervlak

  Installeren van molding op een gebogen oppervlak voegt een elegante afwerking naar een kamer. Als u werken met gebogen hardhout molding wilt, vergt het meten, snijden, stomen en buigen van het hout. Sommige beroeps toevlucht nemen tot maken uitgebrei
  How to Install gordelroos op een gebogen dak

  How to Install gordelroos op een gebogen dak

  Hoewel meestal schuin of plat, zijn de meeste daken opgebouwd van vliegtuigen en hoeken. Rechte lijnen, zijn echter niet de enige optie. Decoratieve details, zoals de wenkbrauw windows zijn een kenmerk van veel cottage-stijl historische huizen en keg
  How to Install laminaatvloeren op een betonnen kelder vloer

  How to Install laminaatvloeren op een betonnen kelder vloer

  Wanneer u op zoek naar verhoging van de hoeveelheid leefbare ruimte in is uw huis een richting om te kijken naar beneden, naar de kelder. Gelamineerde bevloering werken goed in deze gebieden en kan Voeg een vleugje elegantie toe aan remodelleren proj
  How to Install gipsplaat op een betonnen wand

  How to Install gipsplaat op een betonnen wand

  Installeren van gipsplaat op een betonnen wand zal helpen u klaar bent met uw kelder of in de parkeergarage van de manier waarop u het wilt. Duurt een paar nieuwe vaardigheden om dit te doen, en dit artikel zal u tonen hoe een schone lei of gipsplaat
  How to Install sirenes op een Home Security System

  How to Install sirenes op een Home Security System

  How to Install sirenes op een Home Security systeem. Een van de belangrijkste onderdelen van een binnenlandse veiligheid is de werkelijke alarm of sirene. Niets stuurt een indringer verpakking sneller en waarschuwt de buren dan een sterke sirene sche
  How to Install RAM in een Tablet PC

  How to Install RAM in een Tablet PC

  How to Install RAM in een Tablet PC. Tablet PC's zijn steeds populairder geworden omdat ze beschouwd als gebruiksvriendelijk. U kunt gebruiken in een staande positie en uitvoeren van een breed scala van functies. Vergeet niet dat de Tablet PC verschi
  How to Install remblokken op een Toyota Tacoma

  How to Install remblokken op een Toyota Tacoma

  De voorste remblokken op een Toyota Tacoma zal uiteindelijk verslijten. Hebt u het juiste bedrag van hulpmiddelen en vasthoudendheid, kunt u installeren de front brake pads en bespaar jezelf een dure arbeid lading van uw lokale tankstation. Een OEM-p
  How to Install luidsprekers in een boot

  How to Install luidsprekers in een boot

  U gewoon de stereo-installatie gemonteerd op uw boot dashboard en nu wilt u luidsprekers zo monteren dat deze prachtige geluiden te horen. De eerste vraag die je gezicht is, wat voor soort luidsprekers? Ongeacht welk merk u selecteert, moeten ze voor
  How to Install planken op een bakstenen of een betonnen muur

  How to Install planken op een bakstenen of een betonnen muur

  Bij het zoeken naar extra opslagruimte in een garage, kelder of uit de muur te bouwen rekken kan vaak uw beste optie. Wanneer de muren zijn gemaakt van metselwerk of beton lijkt het soms alsof moeilijker zijn te installeren van rekken, maar door de v
  How to Install balken houten Over plafond Sheetrock

  How to Install balken houten Over plafond Sheetrock

  Balken toe te voegen aan uw plafond kan helpen overhead belang toe te voegen aan uw kamer. Terwijl zware balken gemaakt van massief planken van ruw hout dure wijzigingen in de structurele engineering van uw huis voorschrijven, bieden decoratieve balk
  How to Build vormen voor een gebogen betonnen trottoir

  How to Build vormen voor een gebogen betonnen trottoir

  Plaatsen van een trottoir op uw eigendom is een goedkope manier toe te voegen aan de groenvoorziening rond uw huis. U kunt een gebogen betonnen trottoir net zo gemakkelijk als een rechte. Allen het neemt is een beetje extra prep werk. Net als bij een
  How to Get Rid van een vochtige kelder

  How to Get Rid van een vochtige kelder

  Een vochtige en muf ruikende kelder is niet alleen onaangenaam om te leven met kan, maar het gevaarlijk zijn voor u en uw gezin. Buitensporige kelder vocht kan rottende en structurele schade veroorzaken, en schimmel en meeldauw gedijen in een vochtig
  Hoe Stud een stapsgewijze kelder-muur

  Hoe Stud een stapsgewijze kelder-muur

  Het installeren van stud wanden is de eerste stap in het omzetten van een kelder in leefruimte. In tegenstelling tot een typisch framing muur, die is gebouwd als plein en vervolgens verhoogd en eigendom in plaats, moeten kelder stud wanden gebaseerd