How to Make Wire Baskets

Controle uw rommel doordat aanpasbare draad manden van kippengaas en aluminium buizen. De industriële Toon van het metaal op metaal, handgemaakt manden geeft ze extra aantrekkingskracht, en zij kunnen gemakkelijk worden ingebouwd om te passen bij elke meting of vorm met een paar eenvoudige aanpassingen.Wat die u nodig hebt

 • 5/16-bij 36 inch aluminium buis, 1
 • Liniaal
 • Fine-tip permanente marker, zwart
 • Verstelbare pijp cutter
 • 3/16 bij 12-inch aluminium buis, 8
 • Spoel van 20-gauge draad
 • Zware wire cutters
 • Worp van 20-gauge kippengaas
 • Werkhandschoenen
 • Naald-neus buigtang
 • Dik kraft papier
 • Schaar
 • Houten wasknijper

Stap 1: Markeren de dikkere aluminium buis


Meten en tekenen van merken op de 5/16-bij 36 inch aluminium buis elke 9 inch, met behulp van een zwarte, fine-tip permanent marker.

Stap 2: Knip de dikkere aluminium buis


Gebruik een verstelbare pijp cutter te snijden van de aluminium buis in vier stukken, gebruik van de merken eerder getrokken. Deze zal later worden gebruikt als de kant voor uw vak ondersteunt.

Stap 3: Sluit de kleinere aluminium buizen


Sluit de kleinere aluminium buizen op een vierkante vorm met behulp van draad. Snijd een lengte van de 20-gauge draad ongeveer 70 inch lange. Merk op dat deze draad niet gesneden of tijdens het bouwproces geknipt maar intact als een één lengte van de draad aan het worden schroefdraad via de aluminium buizen op een continue wijze gehouden zal worden. Deze methode zal helpen om de leidingen strak aangesloten want er geen mogelijkheid voor de draad is komen uit elkaar in de kruispunten.

Slip het vak formulier wilt maken, de eerste van de acht 3/16 aluminium buizen op de draad. Duw de draad helemaal door de SlimTube heen en trek het uit het andere einde, en vervolgens string op een tweede buis. Herhaal totdat alle vier buizen zijn gespannen op de draad. Trek dan de vier buizen zodat er een zelfs hoeveelheid draad komt uit de uiteinden van de eerste en de laatste buis. Volgende, slip één uiteinde van de draad in het andere uiteinde van de eerste buis. Duw de draad door totdat hij uit het andere uiteinde komt. Trek hem strak aan het maken van een vierkante vorm.

Stap 4: De dikkere aluminium kant stukken toevoegen


U moet nu een dunne aluminium buis met draad komen aan beide uiteinden. De grotere aluminium buizen verbinden met de hoeken van het plein gebruik meer van de draad. Glijden van een dikkere aluminium buis (uit de stukken die u eerder hebt geknipt) op elk van de uitstekende draden. Niet snijden of trim de draad, net als je hebt deze nodig voor de volgende stap.

Stap 5: Maak verbinding met de Rest van de buizen om een vak te maken


Met behulp van de rest van de draad en de rest van de buizen, blijven de buizen op de draad threading en buig de stukken in de vorm van een 3D-vak. Trek uw draad en buizen strakke na elke stap om ervoor te zorgen voor voldoende spanning. Wilt u de leidingen op de draad die door één als u het vak draad. Rijg de draad door de meest dichtbijgelegen Buis kunt beveiligen die elke pijp u bouwen uit de 3D-shape.

Als u nodig hebt om verbinding te maken met gebieden die tegenover elkaar zijn, komt net slip de draad door de pijpen tot de draad uit de juiste afslag. Er is niet noodzakelijkerwijs een patroon te doen — Volg de regels nodig om de 3D-vak te maken, en string, de draad door de leidingen om het formulier te maken.

Stap 6: Voltooien de vorm vak


Wanneer u klaar bent met het vak formulier maken, draai de laatste van de draad op en rond waar de drie komen samen pijpen zodat er strak wond en zal niet komen losse — ongeveer vier tot vijf wendingen — en vervolgens sneed de overtollige draad met wire cutters. Herhaal aan de andere kant van de draad en bijsnijden uit de overmaat. Indien nodig, gebruik van naald-neus buigtang te verbergen, in de opening van de dichtstbijzijnde aluminium buis, een klein gedeelte van de draad links blootgesteld.

Stap 7: De kip draad in kant stukjes gesneden


Met behulp van zware wire cutters, vier stuks van kippengaas overeenkomt met de breedte en hoogte van elk van de zijden van het vak, met 2 inch toegevoegd aan zowel de lengte als de breedte voor een noodzakelijke overlapping van 1-inch aan elke kant aan deze koppelen aan het vak gesneden. Gebruik het zelfs raster van de kip draad om te voorkomen dat uw lijnen zo rechte en zelfs mogelijk. Elke geslepen stuk draad vertrokken naar de kant.

Waarschuwing
 • Dragen veiligheidshandschoenen werk voor deze stap, als de draad zeer scherp worden kan.

Stap 8: Wikkel de zijkant stukken op het vak


Schakel in het vak op zijn kant zodat de rand die u van plan bent om te werken aan boven ligt. Met uw werkhandschoenen nog steeds op, de stukken van gesneden kip draad tussen je afgevlakte handpalmen plat. Leg het eerste stuk gesneden draad op de doos. Vouw voorzichtig de draadranden omhoog en over de aluminium buizen aan alle vier kanten te koppelen aan de box frame. Herhaal de stappen op alle vier zijden van het vak.

Stap 9: Snijd de kip draad zodat deze overeenkomen met de onderzijde van het vak


Meten en snijd een vijfde stuk kippengaas te komen overeen met de afmetingen van de onderzijde van het vak plus 2 inch aan beide zijden aan de nodige overlapping.

Stap 10: De onderzijde stuk aan het Frame koppelt


Afvlakken van de gesneden kippengaas met uw werkhandschoenen op opnieuw, en gebruik vervolgens dezelfde draad bocht-en-overlapping methode te voegen van het stuk aan de onderkant van het vak.

Stap 11: Opruimen van de ruwe draad


Gebruik naald-neus buigtang terug buigen en/of trim uit de overtollige draad en elimineren alle scherpe, uitstekende randen. Opnieuw, omdat het wellicht niet mogelijk om te elimineren alle scherpe randen, dit vaartuig is best bewaarde buiten bereik van kinderen.

Stap 12: Voegt een Label toe aan het vak


Snijd een stuk kaart voorraad of dik kraftpapier in een vierkant of rechthoek. Schrijf een gelabelde woord op de geknipte kaart om aan te geven wat u van plan bent om op te slaan, en een houten decoratieve wasknijper kunt koppelen aan de kip draad aan de ene kant van het vak.

Stap 13: Vul het vak


Als alles klaar is, vult u het vak met wat u van plan bent om op te slaan in het. Als u van plan bent het vak in plaats te houden zonder te hoeven tillen voor toegang tot de inhoud ervan (denk: eenvoudige gecompartimenteerd opslag op een gemakkelijk toegankelijke plank), dan kunt u het plaatsen van zware voorwerpen in het vak. Als u nodig hebt om het opheffen van het vak om te kunnen toegang krijgen tot de inhoud, het vullen met lichtere objecten, zodat u niet de enigszins buigzaam aard van de aluminium gaas gebruikt op deze doos in gevaar.

Tip
 • Voor extra duurzaamheid, overweeg het gebruik van stalen kippengaas, maar weet dat u gebruik sterkere draad manipulatie tools tijdens het crafting wellicht te buigen in plaats op de pijp vak vorm.

Waarschuwing
 • Merk op dat omdat het wellicht niet mogelijk om te elimineren alle scherpe randen van het materiaal van de draad gebruikt in dit project, het vaartuig is beste gehouden van bereik van kinderen.

Gerelateerde Artikelen

How to Make Wire kaars Dover

How to Make Wire kaars Dover

Elimineren spattered wax veroorzaakt door kaarsen uitblazen door het creëren van een elegante en functionele draad Dover van zware draad, zoals koper of roestvrij staal. Deze relatief eenvoudige en goedkope project vereist minimale materialen en leve
How to Make Wire bomen

How to Make Wire bomen

Het maken van een draad boom sculptuur neemt zeer weinig tijd, maar het eindresultaat is een aangenaam geschenk of display voor een kantoor, een bureau of een familiekamer. De benodigde materialen zijn eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig, waardo
How to Make Wire Jewelry

How to Make Wire Jewelry

Draad sieraden maken is eenvoudig als u eenmaal de basisprincipes begrijpt. Met de juiste hulpmiddelen en de praktijk zult u in staat om uw eigen unieke draad sieraden die u kunt verkopen, gebruiken voor cadeaus of dragen.Wat die u nodig hebtRonde ne
How to Make Wire Mesh sieraden

How to Make Wire Mesh sieraden

Gaas vertoont de glinsterende glans van metaal maar heeft het gevoel van stof. Het kan worden gebruikt als een weefsel aan dekking knoppen of een broche. Ook kun je een kleine portemonnee uit wire mesh. Door de integratie van doek ontwerpen met ander
How to Make Wire-kraaltjes sculptuur dieren

How to Make Wire-kraaltjes sculptuur dieren

Met een beetje van draad en sommige kralen kun je beeldende kunst in vele vormen, met inbegrip van dieren. De sculpturen gebruiken over het algemeen twee draden van de verschillende spoorbreedte. De zwaardere draad wordt gebruikt om de dierlijke basi
How to Make Wire Ming bomen

How to Make Wire Ming bomen

Ming bomen zijn kunstmatige recreaties van miniatuur bonsaibomen. Meestal hebben niet meer dan 1 voet lang, echte bonsaibomen vaak takken die plat aan de bovenkant van de boom groeien. Ondanks hun omvang, ze zien er zeer oud, dat deel uitmaakt van he
How to Make Wire and Beaded Jewelry

How to Make Wire and Beaded Jewelry

Als u moe bent van het altijd het dragen van de dezelfde sieraden, of gewoon wilt meedoen aan een nieuwe hobby, moet misschien je proberen te creëren van enkele sieraden voor uw eigen gebruik van de draad en de kralen. Het is een vrij goedkoop ambach
How to Make Wire kleding Vertoningsmannequin

How to Make Wire kleding Vertoningsmannequin

Of u weergeven van kleding in uw slaapkamer of in een winkel wilt, is met behulp van een draad mannequin een eenvoudige manier om te pronken met kleding. Maken van uw eigen draad etalagepop is een goedkope project, en na een reis naar de ijzerhandel
How to Make Wire vis beelden

How to Make Wire vis beelden

Vissen zijn leuk en kunnen zij nog leuker als u hen uit draad mode. Aangezien hun lichamen zijn gestroomlijnd en vrij eenvoudig is, kun je draad vis beelden zo eenvoudig of ingewikkeld als u nodig hebt. Een paar eenvoudige stappen en gemakkelijk om i
How to Make Wire & Nylon vlinders

How to Make Wire & Nylon vlinders

Vlinders zijn een favoriet decoratief item voor vele projecten. Fijne draad en nylon vlinders zal werken in bloemstukken, bruiloft ontwerp en huis ambachten. Hier kun je verschillende vlinders op een moment in deze neen-naai-project. U zal zitten kun
How to Make Wire Animal Jewelry

How to Make Wire Animal Jewelry

Hangers gevormd zoals katten, honden, vlinders en andere dieren of insecten populaire keuzen voor alle soorten sieraden ontwerpen zijn. Het is eenvoudig te maken wire dierlijke sieraden als u eerst een mal vorm van de draad te maken. Het maken van ee
How to Make Wire Armbanden

How to Make Wire Armbanden

Maken van uw eigen handgemaakte sieraden is een populaire ambacht. De taak van het creëren van kettingen, oorbellen en armbanden is niet zo moeilijk als het lijkt. Een ketting of armband die ziet er ingewikkeld en ingewikkeld is vaak helemaal niet mo
How to Make Wire Wrapped kruist met kralen

How to Make Wire Wrapped kruist met kralen

Kralen, draad gewikkeld kruisen zijn prachtige handgemaakte items, schijnbaar onbereikbare voor de gemiddelde crafter. Maar kunt u uw eigen Kruis met een beetje kennis. Sieraden draad komt in een verscheidenheid van metalen, maten en kleuren. De graa
How to Make Wire foto houders

How to Make Wire foto houders

Kabelsleufjes foto een crafty alternatief bieden voor omvangrijke frames. Deze stands voor een ambachtelijke project eenvoudig genoeg om te delen met kleine kinderen, en ze kunnen creatieve, goedkope cadeaus. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het ho