Lichamelijke opvoeding activiteiten voor de Middelbare School

Sportschool klasse is het een klasse die de meeste middelbare scholieren uit naar kijken, dus het is aan de gym leraar ervoor zorgen dat elke eenheid leuk is en spannend. Het is belangrijk om op te nemen van de verschillende activiteiten verband houden met sport zoals honkbal, basketbal en zelfs zwemmen, met verschillende fasen opgenomen voor elke eenheid.

Over lichamelijke opvoeding activiteiten voor de Middelbare School

 • Lichamelijke opvoeding--alias sportschool klasse of PE--is het een klasse die de meeste middelbare scholieren vooruit kijken naar. Het is waar ze kunnen ontspannen en heb een goede tijd. Het is echter enige leuk, kiest u voor activiteiten die studenten zullen genieten.

  Gymleraren, geen druk. U bent verantwoordelijk voor het maken van dat tijdsblok plezierig voor middelbare scholieren.


Planning van een eenheid

 • Gymleraren moeten hun eenheden van tevoren plannen om orde in de gymzaal. Een eenheid plan heeft maximaal zes fasen:

  1. Eenheid heet het inhoudsgebied waarvoor de activiteit betrekking heeft op het gebied van gezondheid en activiteit, de begin- en einddatum en welk doel de eenheid serveert.

  2. Doelstellingen concentreren op wat de leerlingen zullen krijgen uit de eenheid op het gebied van psychomotorische (d.w.z. gooien en vangen van een bal), cognitieve (gedachte proces) en affectieve (algemene gedrag).

  3. Toepassingsgebied en volgorde biedt een day-by-day scope van wat studenten zal doen elke dag van de eenheid. Bijvoorbeeld, zal er op dag een, inleiding tot de eenheid. Op dag vijf, studenten zal gemodificeerde spelen en op dag 10, zullen zij spel spelen en de leraar zal voeren een eindbeoordeling.

  4. Beoordeling heeft betrekking op hoe je al of niet de studenten van de eenheid doelstellingen bereikt zullen meten.

  5. Emergency lesplannen Maak een back-up in geval van slecht weer, gebrek aan passende ruimte, of een andere externe factor voorkomt u met een bepaalde dag doorlopen.

  6. Materialen vereist dat een leraar maken van lijst van wat nodig zal zijn voor de eenheid (d.w.z. honkballen, honkbalknuppels en handschoenen).

  Studenten kunnen worden betrokken bij verschillende activiteiten in PE dan hun leeftijdgenoten, afhankelijk van de tijd van het jaar. Voor degenen die hebben gym klasse het hele jaar door, is het aantal activiteiten beperkt. Bijvoorbeeld, de meeste middelbare scholen in Pennsylvania zijn op blok planning, wat betekent dat de helft van een negende klas PE zal hebben vanaf het begin van school tot winterstop, en de andere helft krijgen PE starten na winterstop tot het einde van de school.

Warming-up

 • Voordat springen in elke activiteit, er zeker van zijn dat studenten warming-up aan hun spieren los en het voorkomen van letsel. Laten uitvoeren ten minste drie ronden rond het gymnasium, opgesplitst in vier of vijf regels (geven of nemen een paar afhankelijk van de groepsgrootte), en het uitvoeren van de warming-up oefeningen over het gymnasium (breedte). Vaardigheden zoals hoge kicks, hiel-naar-butt kicks, zijwaartse lunges, hoge knieën en spin verkenningen echt wakker van de spieren.

Indoor activiteiten

 • Indoor activiteiten zijn het makkelijkst te plannen, vooral als uw school een fitnessruimte die wordt gebruikt voor dit enige doel, heeft want u niet hoeft te zorgen zo veel over het veranderende weer. Voor middelbare scholieren zijn de activiteit ideeën grenzeloos.

  Basketbal is een grote co-ed activiteit, met tal van spellen die verdeling het echte spel te concentreren op specifieke gebieden. Zone bal leert studenten de fundamenten van de verdediging van de zone met behulp van zes hula hoops aan elk uiteinde van het Hof. Studenten moeten staan binnen de hoelahoep, borst passeren van de bal naar elkaar; geen dribbelen is toegestaan. Een andere goede basketbal-gerelateerde activiteit is basketbal golf, waar studenten leren diverse bereiken om te schieten de bal. Met behulp van index kaarten met het gat nummer geschreven op hen (hole een hole twee, enzovoort), het schrijven van een richtsnoer voor het schieten op de achterkant en tape van elke kaart op de vloer. Werken met de klok mee, moet elke student een mand bij hole een alvorens over te gaan.

  Aerobics en dans is een andere grote indoor activiteit om studenten werken in groepen en het gebruik van hun creativiteit te komen met een routine. Alles wat u nodig hebt is een CD/tape-speler en alles wat de groepen (drie tot vijf studenten) nodig. Geven hen omhoog tot drie dagen te komen met een routine. Ze zal het uitvoeren van de routine om de rest van de klas, dan vragen hun leeftijdsgenoten om toe te treden door hen de bewegingen onderwijzen.

  Voor meisjes is een grote eenheid te nemen zelfverdediging (jongens konden deelnemen aan een activiteit zoals worstelen tijdens deze eenheid). Het is niet alleen helpt hand-oog coördinatie, maar biedt ook flexibiliteit, evenwicht en kracht technieken die kunnen worden opgenomen in de real-world ervaringen.

Dodge bal is en zal altijd een klassieker, net zoals Capture the Flag. Beide activiteiten bevorderen van teamwork, flexibiliteit, snelle denken en hand-oog coördinatie.

Outdoor activiteiten

 • Vier voor de hand liggende activiteiten komen voor de geest wanneer het denken aan Buitenunits van PE, met inbegrip van tennis, voetbal, honkbal (voor jongens) en Softbal (voor meisjes). Snelle serve tennis is snelle en introduceert de fundamenten van tennis, vooral op het tempo en de plaatsing van de spelers. Schakelaar voetbal leert studenten om te werken op het voetbalveld, maar het doel is om te spelen houd weg in tegenstelling tot het krijgen van een doel. Zodra zij het concept naar beneden, hen te richten op het schoppen van een voetbal in een ander, dan hebben ze switch kanten van het veld. Atletiek is de meest elementaire outdoor activiteit in het spel. Studenten leren elke gebeurtenis betrokken (hoog springen, speerwerpen, kogelstoten horden en Sprint). Sommige gymleraren blend alle gebeurtenissen worden vastgelegd, terwijl anderen een afzonderlijke dag voor elke gebeurtenis opgeven. Studenten zijn over het algemeen beoordeeld niet door hoe goed ze het uitvoeren van de gebeurtenis, maar veeleer hoe hard ze proberen en hoeveel herhalingen worden geprobeerd.

Aquatische activiteiten

 • Zwemmen zijn een leuke manier om dingen omhoog mengen tijdens de eenheid hebt u gemakkelijk toegang tot het zwembad. Dingen zo eenvoudig als het zwemmen freestyle ronden kunnen worden gebracht in het spel, gevolgd door getimede lengtes van het zwembad, vervolgens met races uit te sluiten. Het is ook goed om op te nemen van instructie van elke verschillende lijn, zodat studenten van de juiste techniek voor elke (borst, vlinder, rug en freestyle leren kunnen). Games zoals water volleybal, waterpolo en water basketbal leuke zijn manieren om te nemen droge activiteiten in het water. Dit is een geweldig alternatief voor de droge activiteit, omdat er minder invloed op de organen en minder van een kans voor verwondingen ontstaan. CPR is een goede drie-daagse eenheid op te nemen in elke sessie van zwemmen, maar het kan ook dienen als een noodsituatie eenheid.

Labels: Onderwijs, K-12

Gerelateerde Artikelen

ESL activiteiten voor de Middelbare School

ESL activiteiten voor de Middelbare School

Onderwijs Engels als tweede taal (ESL) aan studenten van de middelbare school kan worden uitdagende. Vele activiteiten zijn beschikbaar voor beginnende studenten, maar het kan moeilijker worden om te komen met activiteiten voor gevorderden ESL die ge
Leuke activiteiten voor de Middelbare School Engels

Leuke activiteiten voor de Middelbare School Engels

Dagelijkse lezingen en andere activiteiten kunnen worden eentonig voor zelfs de meest toegewijde studenten. Als het schema wordt aangeroepen voor een vakantie, blijven studenten leren op hetzelfde moment ze met een goede tijd. Bouwen van leuke activi
Leuk woordenschat activiteiten voor de Middelbare School

Leuk woordenschat activiteiten voor de Middelbare School

Woordenschat is een essentieel onderdeel van kennis voor de middelbare school vanwege de directe verbinding met lezen en schrijven. Als studenten op hun college-ingangsexamens bereiden, belangrijker woordenschat nog om hun toekomst. Er zijn vele leuk
Thanksgiving activiteiten voor de Middelbare School

Thanksgiving activiteiten voor de Middelbare School

De vierde donderdag in November is een traditionele Amerikaanse vakantie, gemaakt ter herdenking van de eerste rijkelijke oogst en het feest gedeeld door Native Americans en vroege Amerikaanse kolonisten. Thanksgiving spelletjes en activiteiten zijn
Lichamelijke opvoeding activiteiten voor een kleine groep

Lichamelijke opvoeding activiteiten voor een kleine groep

Wanneer u een kleine groep van studenten in de klas van uw lichamelijke opvoeding, wil je ze energiek terwijl ze met elkaar interageren te houden. Hoewel sommige fysieke activiteiten een relatief grote hoeveelheid spelers, vereisen als u een groep va
Bewerken & proeflezen van activiteiten voor de Middelbare School

Bewerken & proeflezen van activiteiten voor de Middelbare School

Proeflezen en bewerken zijn belangrijke vaardigheden in middelbare school, college en waar studenten kunnen gaan in het leven te hebben. Met behulp van proeflezen en bewerken van activiteiten kan helpen uw studenten hun schrijfvaardigheid verbeteren.
"Thinking Outside the Box" Math activiteiten voor de Middelbare School

"Thinking Outside the Box" Math activiteiten voor de Middelbare School

Wiskunde op de middelbare school kan met behulp van activiteiten die verder gaan dan de berekeningen van de bureau-werk en Hoorcollege-stijl onderwijs worden onderwezen. "Thinking outside the box" wiskunde activiteiten tonen hoe wiskunde is van
Leuk klassikale activiteiten voor de Middelbare School

Leuk klassikale activiteiten voor de Middelbare School

Ijsbrekers en teambuilding activiteiten bouwen een sfeer van vertrouwen in uw klas van de middelbare school het hele jaar door, niet alleen aan het begin van het schooljaar. Lessen die de persoonlijke belangen van de studenten samen met wat ze aan he
Poëtische apparaat activiteiten voor de Middelbare School

Poëtische apparaat activiteiten voor de Middelbare School

Poëtische apparaten zijn belangrijk voor studenten om te begrijpen, omdat ze moeilijk concepten gemakkelijker begrepen in zowel proza als poëzie. Klassikale activiteiten kunnen helpen middelbare scholieren leren deze concepten sneller dan door lezen
Psychologie activiteiten voor de Middelbare School

Psychologie activiteiten voor de Middelbare School

Er zijn verschillende psychologie activiteiten voor middelbare scholieren dat leraren in een inleiding tot psychologie cursus of gebruiken kunnen kennismaken met het onderwerp. Deze activiteiten kunnen vonk een interesse in psychologie en tonen van d
Word muur activiteiten voor de Middelbare School

Word muur activiteiten voor de Middelbare School

Terwijl word muren meest elementaire klaslokalen genade, is deze woordenschat leren beeldschermen kunnen even effectief zijn in het ingewikkelde termen en woord relaties lesgeven aan middelbare scholieren. Door het creëren van de muur van een woord i
Leuke activiteiten voor een middelbare School Spaans Club

Leuke activiteiten voor een middelbare School Spaans Club

Een middelbare school Spaans club is een effectieve manier studenten aan de verschillende culturen van de Spaans-sprekende wereld bloot te stellen. Clubleden toestaan te versterken woordenschat en spreekvaardigheid door gevraagd studenten alleen spre
Voeding activiteiten voor de Middelbare School

Voeding activiteiten voor de Middelbare School

De meeste elke senior high school biedt een school lunch en heeft een vending machine waaruit studenten worden geconfronteerd met een besluit van de voeding. De keuzes die studenten maken wordt meestal beïnvloed door cultuur, de media en hun collega'
Sociale vaardigheden activiteiten voor de Middelbare School

Sociale vaardigheden activiteiten voor de Middelbare School

De ontwikkeling van sociale vaardigheden in tieners is cruciaal in het ervoor moet zorgen dat tieners algemene worden comfortabel met anderen te communiceren en leren goed gedrag in verschillende situaties. Sommige tieners problemen ondervindt bij he