Van een Stylist Guide to Red Carpet HairRaak je haar met koude lucht. Dat is een belangrijke factor om die glans.

— Steve David, eigenaar van Los Angeles gebaseerde Steve David Salon

De rode loper is altijd een goede plek om te zoeken naar inspiratie voor uw volgende kapsel — van sexy tot ' dos te strak tresses. Terwijl sommige van deze creaties moeilijk lijken, hebben twee prominente Hollywood stylisten aangeboden hun advies over hoe je een paar kapsels die sterren hebben gedragen kan kopiëren naar big-time gebeurtenissen.

Drew Barrymore's golven


Drew Barrymore's ultieme ontspannen stijl is benijdenswaardige. Meer benijdenswaardig is de manier waarop ze haar gemakkelijk luchtig stijl naar red carpet glamour vertaalt.

Bij Chanel's voordeel diner voor de Natural Resources Defense Council Oceaan initiatief in juni 2011 droeg Barrymore verwarde golven die absoluut waardig van de rode loper waren.

"Dat was ' 80s retro glam," zei de maker, stylist Byron Williams. "Het deed me denken aan het parfum advertenties terug in de jaren ' 80," zei Williams, mede-eigenaar van Beverly Hills, Californië gebaseerde Byron & Tracey. Het is natuurlijke golven — volledige en rommelig. Mij wilden voor wekken iets dat deed denken aan die era. Het is niet zo moeilijk om te dupliceren thuis. Hebt u een natuurlijke Golf, enkel het deel in het midden. Intensiveren van de Golf met een krultang. Alleen het pluisjes met het penseel of het een beetje te plagen om toe te voegen van het lichaam. "

Als je bent niet gezegend met natuurlijke krullen, stelt Los Angeles gebaseerde beroemdheid stylist Steve David, waarvan cliënten Evan Rachel Wood en Beth Behrs omvatten, met behulp van een krultang.

"Niet gebruik de klem op de krultang," zei hij." In plaats daarvan vasthoudt verticaal, zodat de neus gezicht richting de grond is. U kunt starten vanaf de hoofdmap of kun je midshaft aan de uiteinden voor een meer boho-look. Gebruik een setting lotion te houden van de krul."

Sommige vrouwen hebben haar die niet van een krul houden. David suggereert dat ze pin de afgewerkte krullen met de krultang. Laat de krullen cool en instellen voor zo lang mogelijk. Gebruik een wide-tooth kam hark uit de ranken, zoals borstelen kan veeg uit de krul. Een vleugje zee zoutnevel kan de extra beroep van afgewerkte look geven.

"Ik hou van deze look omdat er beweging," David zei, "en haren moet verhuizen."

Essentiële steun

Het is de tijd weergeven. Je haar is perfect quaffed, maar gewoon een uur of zo in een gebeurtenis, uw kapsel begint te hangen. Die vervelende flyaway haren beginnen te staan als de stokstaartjes op horloge. Wat moet je doen om je haar terug naar haar rode loper-status te krijgen?

Volgens Steve David, eigenaar van Los Angeles gebaseerde Steve David Salon, moet u drie basic objecten in je portemonnee, dus je klaar voor elke mogelijke haar ramp bent.

-Er is een kleine, reizen-grootte kan haarlak in het geval u wilt uw haren glad of temmen elke zwerfhonden;

— Bobby pinnen en haarspelden, zodat u kunt probleem strengen temmen of wijzigen van uw down ' doen een up ' doen; en

-Er is een kleine borstel om te helpen je je haar waar u wilt of borstel het uit voor meer volume.

Sandra Bullock de slanke Shine


Super slanke en sexy is altijd een goede uitstraling. Sandra Bullock droeg dit eenvoudige, chique stijl naar de December 2011 New York première van haar Oscar-genomineerde film "extreem luid & ongelooflijk sluiten."

"Als u dragen van je haar naar beneden wilt, kun je het elegantere doordat het zeer rechte en glanzend," zei David." Het ziet er gewoon meer gepolijst te dragen het strak in plaats van het toestaan van een meer natuurlijke textuur."

Deze look begint met een goede blow-dry en borstelen. Een paddel borstel of een ronde borstel met een mengsel van natuurlijke zwijnen varkenshaar en synthetische varkenshaar wordt aanbevolen. Een plastic borstel zal niet werken omdat de plastic statische zal veroorzaken. Gebruik een platte ijzer om een super stok-straight-look, voeg dan serum om te elimineren flyaways en geef je haar een intensieve glans.

"Ten slotte hit je haar met koude lucht," David zei. "Dat is een belangrijke factor om die glans. Gebruik je handen voor trekkracht haardos omlaag als u het blast met koude lucht."

Om de look af, nemen sommige pommade en knijpen de uiteinden om te definiëren van eventuele lagen rond je gezicht.

Lea Michele is kant-Sweep


Te voegen vrouwelijkheid en ingetogen sex-appeal aan losse sloten, door ze aan de ene kant zoals Lea Michele deed op de 2012 People's Choice Awards te vegen.

"Dit blijkt uit de lang zijdeachtig haar, hals en oorbellen, als u besluit om ze te dragen," zei Williams. "Dit is een minder-is-more blik."

Deze look is zeer gemakkelijk te bereiken. Het gaat het beste met jurken en jassen met een heleboel details die u wilt maken van een algemeen evenwicht.

De eerste stap, Williams zei, is het föhnen van je haar. Een haarspeld gebruiken tot het op zijn plaats te houden, gebruik dan haarlak en glans toe te voegen een vleugje glean.

"U niet hoeft te maken over het krijgen van te veel lichaam of dat het plat zal gaan," zei hij.

Reese Witherspoon van Bun


Wie wist een broodje kon kijken zo elegant? Reese Witherspoon droeg een mooie, moderne bun op de Los Angeles County Museum of Art de inaugurele Art + Film Gala in November 2011.

"Dit is echt eenvoudig, jeugdige en modern," zei Williams. "Het past de ballerina bun met het tijdperk van de jaren ' 70. U kunt dit kapsel met iets echt dragen. U kunt dit doen voor een avondje uit of met een toga."

Als u een dikke broodje wilt, plagen het haar voordat het in een paardenstaart aan de bovenkant van uw hoofd te trekken. Nadat het haar is beveiligd, start het omzeilen van de paardenstaart en pin het op zijn plaats.

"Zodra het haar in een paardenstaart, werk (a) product in om zich te ontdoen van de haren frizz of baby," zei Williams. "Hairspray, een lichte pommade of een glazuur zou werken om die slanke look."

Charlize Theron van gevlochten stijl


De start van het seizoen 2012 awards haalde de vlechten. Rooney Mara, Kirsten Dunst en Charlize Theron waren onder degenen met haar twisted in vlechten. Theron zag er prachtig op de 17e jaarlijkse Critics' Choice Movie Awards, dragen vlechten die uitmondde in een broodje achter haar hoofd in plaats van op de top. Terwijl haar blik ingewikkeld is, heeft David enkele tips waarmee u kunt verwerven.

Föhnen je haar tot een mooie, gladde afwerking, hij adviseert, en dan het verzamelen van het naar de kant. Trek drie of vier secties van haar opzij en ze gebruiken om te vormen van de vlechten, dan maakt een chignon kant met de rest van je haar. Toepassing van een schar van pommade op de gescheiden secties te helpen creëren van vloeiende vlechten. Wikkel de vlechten rond de chignon en pin hen op zijn plaats.

"Dit haar is cool omdat er geen juiste of verkeerde draai," zei David. "Het zal altijd zijn zeer gedetailleerd en werkelijk koel kijken."

Om deze look minder traditionele, omwisselen de vlechten voor haar knopen.

  • Foto Credit Christopher Polk/Getty beelden Entertainment/Getty beelden David Livingston/Getty beelden Entertainment/Getty beelden Stephen Lovekin/Getty Images Entertainment/Getty beelden Jason Merritt/Getty Images Entertainment/Getty Images
Bevorderd door Zergnet

Middelen

Lees de volgende:

Gerelateerde Artikelen

Wat vertel je een Stylist te snijden voor Scene Hair?

Wat vertel je een Stylist te snijden voor Scene Hair?

Scene haar is een unisex kapsel; en hoewel het meestal met steil haar gedragen is, een krullend versie is populair bij beroemdheden. Dit kapsel is geschikt voor mensen met midden-length aan lang haar. Scene haar is meestal zwart geverfd maar vaak hee
Van een Knitter Guide to truien

Van een Knitter Guide to truien

Bijna alle truien moeten hand-gewassen en gedroogde als u hen laatste en laatste wilt.- Wendy Bernard, auteur van de aangepaste Knits serie van boeken en Californië gebaseerde breien blogger.Truien zijn iets van een investering; zelfs budget-vriendel
Hoe word je een fotograaf Red Carpet

Hoe word je een fotograaf Red Carpet

Fotografen maken en helpen met het maken van visuele beelden die een gebeurtenis wordt vastgelegd of vertelt een verhaal. Fotografen die het vastleggen van beelden van speciale locaties of belangrijke gebeurtenissen, zoals die op een rode loper, zijn
How to Build een Stylist Portfolio

How to Build een Stylist Portfolio

Als een fashion stylist is uw hele wereld over kleur, structuur, textuur en sfeer. Uw portefeuille, een essentieel element van een stylist van CV, moet weerspiegelen uw persoonlijke passie voor stijl en je talent daarvoor. Als u voornamelijk met part
How to Be een Stylist voor een modeblad

How to Be een Stylist voor een modeblad

Mode is een leuke en spannende industrie die continu evolueert. Als u een passie voor mode, en niet genoeg van de stijl scene krijgen, kan je besluiten dat u wilt een carrière als een stylist voor een modeblad. Hoewel het lijkt misschien een makkelij
Het plannen van een vakantie oostkust Major League Baseball

Het plannen van een vakantie oostkust Major League Baseball

U heb liefgehad honkbal je hele leven, en dat de liefde van het spel is overgedragen aan uw kinderen ook. U hebt uw woonplaats teams spelen vrij een beetje van honkbal in de kleinere stadions waar je woont, maar nu u wilt nemen van uw brood op een sc
Eisen om te worden van een kapper

Eisen om te worden van een kapper

Steeds een kapper lijkt misschien een betrokken proces, maar het hoeft niet te worden als je de noodzakelijke vereisten begrijpen. Haar stylisten hoeft niet naar vier jaar, hogescholen voor een licentie om haar te snijden. In plaats daarvan moeten ze
Het salaris van een zelfstandige kapper

Het salaris van een zelfstandige kapper

Ongeveer 44 procent van haar stylisten zijn zelfstandigen, volgens het Bureau of Labor Statistics. Vanwege de persoonlijke aard van de dienst, kan de economie hebben een direct effect op de winst van een stylist. Andere factoren, zoals de jarenlange
Hoe om te noemen van een krantenartikel met geen auteur

Hoe om te noemen van een krantenartikel met geen auteur

Schrijfwijzer voor moderne talen van de vereniging en de American Psychological Association schrijfwijzer bevatten twee van de meest voorkomende formaten van de bronvermelding. De MLA-stijl wordt voornamelijk gebruikt in de geesteswetenschappen voor
Hoe om te doen de bronvermelding van een APA-verwijzing voor een Transcript

Hoe om te doen de bronvermelding van een APA-verwijzing voor een Transcript

Met zoveel verwijzing en stijl gidsen beschikbaar voor schrijvers is het gemakkelijk om verward raken tijdens het schrijven van papier. Zodra u hebt vastgesteld welke citeerwijze stijl u wilt voor een document gebruiken, is het belangrijk om vertrouw
Hoe vindt u de waarde van een stempel van 1973 8 Cent

Hoe vindt u de waarde van een stempel van 1973 8 Cent

Dus u zoekt door middel van een stapel van 1973 8 cent postzegels en u zich afvraagt over hun waarde. Goed nieuws als je gaat om te kopen ze zijn allemaal goedkoop te koop gebruikte of ongebruikte voorwaarde--minder dan een kwart elk, als aankoop van
Hoe maak je een Style Guide

Hoe maak je een Style Guide

Hoe maak je een Style Guide. Consistentie in uw communicatie is belangrijk. Met behulp van de dezelfde logo's, lettertypen, voorwaarden en zelfs interpunctie verdragen uw materialen een meer professionele uitstraling geven. Het maakt dingen makkelijk
Wat te letten bij het kopen van een gebruikte Camper

Wat te letten bij het kopen van een gebruikte Camper

Kopen van een gebruikte camper is veel als het kopen van een gebruikte auto. Wanneer goed gecontroleerd en geïnspecteerd, kunnen een gebruikte camper een grote waarde waarmee jaar dienst en genot zal zijn.Zoeken naar gebruikte CampersGebruikte camper
Het gemiddelde salaris van een begrafenisonderneming Hair Stylist

Het gemiddelde salaris van een begrafenisonderneming Hair Stylist

Embalmers en licentie cosmeticaspecialisten werken in begrafenis huizen voor te bereiden de haren en make-up van een onlangs overledene begraven. Werken met dode mensen op een dagelijkse basis vereist aandacht voor detail, kennis van het werken met d