Het toevoegen van een Aux Audio-ingang tot en met 2005 Toyota Corolla StereoAansluiten van uw iPod kunnen Touch of andere MP3-speler aan uw auto een reëel probleem. RF auto adapters hebben vaak slechte geluidskwaliteit, tape adapters hebben van slechte kwaliteit en vereisen een cassettedeck (die niet veel nieuwere auto's hebben, met inbegrip van de 9de generatie Toyota Corollas die liep van 2003 tot 2008) en Aux ingang audioadapter kits kunnen kosten meer dan $75. Hier is een alternatieve methode voor het aansluiten van uw iPod tot uw auto; u kunt handmatig een aux ingang op uw autostereo-installatie zelf. Een 2005 Toyota Corolla met een enkele schijf cd-speler wordt gebruikt als in het voorbeeld, maar deze techniek werkt voor vele types van stereo-installaties.

Wat die u nodig hebt

 • Platte kop schroevendraaier
 • Philips schroevendraaier
 • Socket moersleutel
 • Soldeerbout en het soldeer
 • Lange stereo hoofdtelefoon kabel (verlengkabels hebben draden die zijn gemakkelijker om te solderen)
 • Sectie 1 (stappen 1-3), verwijder de Toyota Corolla Stereo:
  Plaats een platte schroevendraaier onder de kunststof base van de shifter om het verheffen. U hoeft niet te verbreken van de sigarettenaansteker draden, en niet knoeien met de shifter zelf. Dit stuk moet gewoon verplaatsen uit de weg een beetje te krijgen van de andere onderdelen van Configuratiescherm uit.

 • Verwijderen van de bedieningsknop center (de snelheid van de ventilator) van het instrumentenpaneel en de schroef verstopt achter het ongedaan te maken. Het hele instrumentenpaneel springt uit zoals in de afbeelding. Nogmaals, maak je geen zorgen over het verbreken van de draden, die ze lang genoeg zijn om het deelvenster uit de weg om naar de stereo-installatie verplaatsen.

 • Achter het Configuratiescherm onder de stereo zijn vier schroeven (10 mm) dat de stereo naar het dashboard te monteren. Verwijder deze en trek de stereo en voorzijde ventilatieopeningen uit. Zorgvuldig unsnap de antenne en spreker/power connectors aan de achterzijde van de stereo-installatie. Schuif de vent vergadering off van de stereo-installatie. Wees voorzichtig niet te krabben het instrumentenpaneel tijdens het verwijderen van het.

 • Deel 2 (stappen 4-11), Stereo demonteren en soldeer op Aux Input voor de iPod:
  De stereo vergadering bestaat uit een CD-speler en radio met versterker binnenkant van een metalen frame met haken bevestigd voor plaatsing in de auto.

 • Begin demontage van stereo door het verwijderen van de acht bouten bedrijf twee montagebeugels (gemarkeerd L en R). De voorplaat van de stereo springt uit; zorgvuldig verbreken de twee lint kabels die interface van de voorplaat met de stereo lichaam.

 • Verwijder de kleine schroeven van de top, linkerkant, rechterkant en onderkant van de metalen doos-vergadering. De top glijdt uit eerste plaats, gevolgd door de zijkanten en onderkant.

 • Verwijder de CD-speler door het nemen van de twee kleine schroeven vanaf de voorzijde (waar de voorplaat was). Er zijn "CD" markeringen door hen. Zorgvuldig de kabel lint die interfaces de CD-speler en stereo lichaam.

 • Denk na over de manier waarop de CD-speler-interfaces met de rest van de stereo-installatie. De kabel tussen de twee moet controleren van de CD-speler en relais van de audio-uitgang van de CD. Kijk voor aanwijzingen op de printplaat van de CD-speler om te vinden welke punten gesoldeerd aan op de connector bieden deze functies. Voor de 2005 Toyota Corolla met een enkele schijf CD-speler (A51813, modelnummer: 816120-02430) de kabel van de CD-speler heeft 14 dirigenten (of manieren) en elk heet op de printplaat van de CD als volgt: 1 = n/b, 2 = SW1, 3 = n/b, 4 = n/b, 5 = n/b, 6 = RESET, 7 = n/b, 8 = SIMO, 9 = SOMI, 10 = SCKM , 11 = SW3, 12 = LCH (voor het linker kanaal), 13 = ACOM (voor audio common), en 14 = RCH (voor rechter kanaal).

 • Het verlengsnoer voor de hoofdtelefoon (Houd de kant met de mannelijke hoofdtelefoonstekker) knippen en strippen van de drie draden. Op de kabel die ik gebruikte, zwarte was het audio gemeenschappelijk (grond) en rood en wit waren rechts en links van kanalen respectievelijk. Het lint die de CD-speler met de stereo lichaam verbindt stekkers in een omvangrijk connector die is vastgesoldeerd aan de stereo hoofdboard met grote pinnen, de perfecte plek om te solderen aan. De kabel geleiders hebben het label op de CD-speler, dus volg het pad van de LCH, RCH en ACOM langs de kabel aan op de connector van de belangrijkste Raad van bestuur om te vinden van de juiste pinnen zoals aangeduid in het diagram hieronder.

 • Zorgvuldig soldeer de RCH, LCH en hoofdtelefoon draden aan de juiste pinnen in rood weergegeven. Voor de beste resultaten, de draden te strippen zodat slechts een zeer kleine hoeveelheid dirigent wordt blootgesteld (u hoeft alleen een klein beetje, dit zal helpen voorkomen dat kortsluitingen), en gebruiken van het soldeer al op het bord (gewoon de pin totdat de oorspronkelijke soldeer begint te smelten en het duwen van de draad serie). Verg uw tijd, wees voorzichtig. Je echt niet wilt om te solderen per ongeluk samen meerdere pinnen, en u niet wilt blokkeren de lintkabel die u weer aan op de connector sluit moet.

 • Tape of lijm heet de hoofdtelefoon (nu Aux ingang kabel) in plaats.

 • Sectie 3 (in stappen van 12-17), montage en installatie:
  Vervang de CD-speler lintkabel en beveiligen van de speler naar de stereo lichaam via de twee kleine schroeven aan de voorkant. Vervang de bodemplaat en zijbekleding tegenover van waar u de aux-input kabel vastgemaakt.

 • Route de kabel uit de achterkant van de stereo vergadering zoals en vervang de resterende zijde en de bovenste plaat. Sluit de gezicht plaat lint kabels en snap de voorplaat in plaats.

 • Het vervangen van de linker- en montagebeugels.

 • Standpunt de stereo dicht bij waar het zal worden gemonteerd en route van de aux input kabel naar beneden door de achterkant van het streepje waar kunt u het bereiken van het einde van het woord. Schuif de stereo bijna op zijn plaats en sluit de antenne, kracht en luidspreker kabels. Zorg ervoor dat u niet kras uw control panel of knijpen van draden. Voordat u uw panelen terug samen zetten ervoor te zorgen dat uw nieuwe input werkt. Invoegen van een oude CD ondersteboven vertrekt de stereo audio-uitgang van uw nieuwe aux-ingang, lezen mijn stereo toont "fout 1" wanneer dit gebeurt. Geen probleem. Sluit de aansluiting op uw iPod of andere MP3-speler en laat haar rip! Opmerking: een CD met de normale manier werken ook ingevoegd, het iPod-signaal overweldigt de CD... Ik als net het ondersteboven CD truc beter.

 • Schuif de stereo en voorzijde openingen in plaats en zware montering met vier 10 mm schroeven. Snap het instrumentenpaneel in plaats. Schroef onder ventilator snelheid knop vervangen en vervangen van de knop. Snap shifter onderkant vastklikt.

 • U bent klaar om te rollen! Uw nieuwe aux-ingang voor uw iPod touch of wat je hebt op een handige plaats te plaatsen.

 • Tips & waarschuwingen
  • Als u probeert om dit te doen naar een stereo anders dan getoond, onderzoek van uw merk en model eerst. Dit moet gebeuren op systemen met een aparte CD speler boord.
  • Soldeer zorgvuldig!

  Gerelateerde Artikelen

  Het toevoegen van een AUX aansluiting op een Stereo-speler

  Het toevoegen van een AUX aansluiting op een Stereo-speler

  Stereo-installaties hebben het vermogen te produceren geluidskwaliteit die niet kan worden afgestemd door de meeste computerspeakers of hoofdtelefoon. Helaas, veel stereos ontbreekt een ondersteunende verbinding zodat afspelen vanaf verschillende MP3
  Het toevoegen van een AUX-ingang naar een Ford Auto Stereo

  Het toevoegen van een AUX-ingang naar een Ford Auto Stereo

  Het toevoegen van een auxiliary ingang op uw Ford stereo zal toestaan u verbinding maken met externe bronnen van de voertuig audiosysteem. Om te spelen muziek en andere inhoud van uw iPod of Mp3-apparaat, zou u gewoon het apparaat aansluit op de geïn
  Het toevoegen van een Aux-ingang naar een buis-Radio

  Het toevoegen van een Aux-ingang naar een buis-Radio

  Tube technologie werd vervangen door transistor technologie in de jaren 1950. Transistors zijn meer betrouwbaar zijn voor de meeste toepassingen. Maar vele mensen verkiezen het geluid van de versterking van de buis. Als je een vintage buis radio om d
  Het toevoegen van een lijn aan AT&T zonder Contract

  Het toevoegen van een lijn aan AT&T zonder Contract

  Als u toevoegen van een extra familielid of vriend aan uw bestaande GSM-plan wilt, kunt AT&T de activering via de telefoon, in persoon of online uitvoeren. Hoewel een extra regel toe te voegen aan uw bestaande account maandelijkse toeslagen oploopt,
  Het toevoegen van een draadloze Router op Windows Vista

  Het toevoegen van een draadloze Router op Windows Vista

  Windows Vista heeft vernieuwd en verbeterd de dialoogvensters van de netwerk verbinding gevonden in eerdere versies van Windows, het besluitvormingsproces toegankelijker. Na deze dialoogvensters vereenvoudigt het toevoegen van een draadloze router en
  Het toevoegen van een versterker op een fabriek Stereo

  Het toevoegen van een versterker op een fabriek Stereo

  Het is mogelijk een versterker toevoegen aan uw auto fabriek audio systeem zonder te kopen een dure nieuwe head-unit (CD speler). Het toevoegen van een versterker zal maken uw audiosysteem geluid luider en duidelijker doordat u meer macht naar uw fab
  Het toevoegen van een Gable veranda om te voldoen aan dak Gables

  Het toevoegen van een Gable veranda om te voldoen aan dak Gables

  Huiseigenaren kunnen waarde toevoegen aan hun woonplaats en beteugelen beroep door de toevoeging van een gable veranda om te voldoen aan de bestaande gable dak verbeteren. Afhankelijk van de geografische locatie van de woning kan een veranda gable bi
  Het toevoegen van een actieve Subwoofer aan een Bose

  Het toevoegen van een actieve Subwoofer aan een Bose

  De Bose Wave Music Systems zijn befaamd om het volle geluid van een audio-component in hun klasse. Maar als u wilt krijgen zelfs meer geluid uit, kunt u overwegen het toevoegen van een actieve subwoofer. Helaas, de meest recente Bose Wave modellen ni
  Het toevoegen van een Carport naar een Garage

  Het toevoegen van een Carport naar een Garage

  Het toevoegen van een carport aan uw garage kan vermenigvuldigen uw droge opslagruimte en geven u een overdekte ruimte om te houden van de boten, recreatieve voertuigen en tweede of derde auto's uit het weer. U en verschillende partners kunnen een ee
  Het toevoegen van een extra plank aan een boekenkast

  Het toevoegen van een extra plank aan een boekenkast

  Het toevoegen van een extra plank aan een boekenkast is een van de beste manieren om uit te breiden de opties van de vertoning in een huis. Voor extra boeken, een klok, familiebeelden of souvenirs, zal een extra plank nooit gaan ongevuld. Met slechts
  Gemiddelde kosten van het toevoegen van een In-grond zwembad bij u thuis

  Gemiddelde kosten van het toevoegen van een In-grond zwembad bij u thuis

  Bij het bepalen van de kosten van een in-grond zwembad, factor in de kosten van het zwembad zelf evenals installatie en onderhoudskosten. Zwembad prijzen variëren sterk afhankelijk van de grootte, het materiaal en de locatie van het zwembad. Volgens
  Het toevoegen van een toevoeging van de badkamer

  Het toevoegen van een toevoeging van de badkamer

  Een van de meest gebruikte kamers in elk huis is de badkamer, en daarom is het zo belangrijk om genoeg badkamers voor iedereen in het huis. Wanneer u besluit om toe te voegen een badkamer, of het nu om een master suite suite van de gast, kid's badkam
  Het toevoegen van een RV Cassette Toilet & douche

  Het toevoegen van een RV Cassette Toilet & douche

  Een cassette toilet en de douche is een self-contained kunststof apparaat dat eruitziet en functioneert op dezelfde manier aan de Porta-Johns bekende van sportieve evenementen, openlucht concerten en bouwplaatsen. Het belangrijkste verschil van de Po
  Het toevoegen van een komma in Notepad ++

  Het toevoegen van een komma in Notepad ++

  Het toevoegen van een komma in Notepad ++ is net zo eenvoudig als op de komma-toets op uw toetsenbord. De echte vraag die problemen van de meeste gebruikers van deze gratis broncode-editor draait rond het toevoegen van meerdere komma's na een lange r