Hoe Open je een DUI School in GeorgiëVolgens hun website regelt de Georgia departement van stuurprogrammaservices (DDS) de DUI Alcohol of drugs gebruik risico reductie programma (RRP), kortweg DUI scholen. Deze scholen bieden een interventie programma opgelegd door de wet voor mensen veroordeeld voor rijden onder de invloed (DUI), bezit van illegale drugs, minderjarige bezit van alcohol tijdens het besturen van een motorvoertuig, of varen onder de invloed (BUI). Om te kunnen openen een DUI school, moet je licentie van uw zaken door de staat en hebben uw bedrijf goedgekeurd met de stuurprogrammaservices divisie om hem te bedienen legaal in Georgië.

Wat die u nodig hebt

 • Georgië bedrijfslocatie
 • Georgië bedrijfsvergunning
 • DUI Alcohol of drugs gebruiken risico reductie programma eigenaar applicatie
 • DUI Alcohol of drugs gebruiken risico reductie programmadirecteur applicatie
 • DUI Alcohol of drugs gebruiken risico reductie programma instructeur applicatie

Hoe toe te passen voor een bedrijfsvergunning voor een DUI School in Georgië

 • Zoekt u een locatie voor uw bedrijf. De bondgenoten van Georgië en de Georgia departement van economische ontwikkeling bieden een online databank van alle beschikbare gebouwen in Georgië. De verdeling van de handhaving Zoning van uw stad zal het goedkeuren van deze locatie. Zorgen dat openbaar vervoer in de buurt is aangezien veel van uw klanten zal hebben opgeschort rijbewijzen.

 • Naam van uw bedrijf en de naam registreren ter griffie van de Superior Court voor de provincie dat het bedrijf zich in bevindt. Neem contact op met uw lokale griffie om te bepalen wat de vereisten zijn.

 • De structuur van de business van het bedrijf instellen. Volgens Business.gov, als uw bedrijf is een bedrijf, een non-profit, een naamloze vennootschap of een partnerschap (limited of beperkte aansprakelijkheid), moet u registreren met de staat Georgia. Als uw bedrijf een eenmanszaak is, hoeft u niet te registreren van uw bedrijf met de staat. Registreren met de Georgia Secretary of State via hun website.

 • Neem contact op met uw plaatselijke stadsbestuur om rechtstreeks te verkrijgen van een aanvraag voor een kentekenbewijs Business belasting, ook bekend als een zakelijke licentie, voor uw DUI school. Je moet foto-identificatie, de toepassing, bewijs van opneming (indien van toepassing), zakelijk adres, firmanaam, een raming van het bruto inkomen uit het bedrijfsleven, Begindatum naar het einde van het jaar, en een aanvraagrecht.

 • De aanvraag indienen bij uw plaatselijke stadsbestuur persoonlijk of per post. Dit kan je verkrijgen van uw fiscaal identificatienummer na goedkeuring, die nodig zijn voor het registreren van uw bedrijf met de staat van Georgië, door de Department of Revenue van Georgië. U moet registreren afzonderlijk met de Amerikaanse Internal Revenue Service te verkrijgen van uw federale werkgever Identification Number (FEIN).

Het verkrijgen van goedkeuring voor uw DUI School in Georgië

 • Het verkrijgen van de DUI Alcohol of drugs gebruiken risico reductie programma eigenaar applicatie online via het Georgia departement van rijbewijs diensten website. Alle partners, corporate officieren en controlerende aandeelhouders moeten hun naam invullen, adres, telefoon nummer, sofi-nummer, geboortedatum, rijbewijsnummer op de formulieren. Omvatten alle zakelijke informatie, zoals adres, telefoonnummer, website en werknemersgegevens.

 • Akkoord gaan met een vingerafdruk-gebaseerde achtergrond controleren via de de Georgië aanvrager Processing systeem (HIATEN), voor iedere eigenaar van het bedrijf. Alle eigenaars dienen een notaris bekrachtigde toestemming voor achtergrond onderzoek met de toepassing, samen met een recente foto van elke eigenaar genomen binnen de afgelopen 30 dagen na indiening van de aanvraag. Voor eigenaren onder licentie in een staat (of lidstaten) dan Georgië in de afgelopen 5 jaar, dienen in een motorvoertuig verslag (MVR) van elke staat, met uitzondering van Georgië.

 • Betalingsbewijs van een continue borg band van een bedrijf van de hechting gemachtigd om zaken in de staat Georgia in de som van $10.000 voor elke Programmalocatie te doen. Bewijs van een brand code inspectie van de Programmalocatie, gedateerd binnen 90 dagen na indiening van de aanvrage, met geen overtredingen, een kopie van de bedrijfsvergunning en een kopie van het programma business uur omvatten.

 • Een kopie van het certificaat van de opname van de Secretary of State for een overgenomen bedrijf omvatten en indienen van een notariële certificering van de geadopteerde bedrijfsnaam. De certificering verkrijgen bij de griffie van de Superior Court in de provincie van de locatie van het programma. Daarnaast bevatten kopieën van student beoordeling en interventie contracten, vooraf genummerd en voorbedrukte met programma adres en telefoonnummer.

 • Een notariële verklaring houdende benoeming van één of meer individuen als directeur van het programma indienen. Elke bestuurder vermeld dienen een DUI Alcohol of drugs gebruiken risico reductie programmadirecteur applicatie. De directeur dient ook een afschrift van de officiële college plaatsen van opdrachten een undergraduate en graduate diploma in het onderwijs, sociale wetenschappen, counseling, wetgeving, zakelijke, of aanverwante veld. Afwisselend, een directeur kunt documenteren ten minste twee jaren relevante werkervaring, van ten minste 20 of meer betaalde uren per week, in alcohol- en drugspreventie- en interventie-onderwijs,-middelenmisbruik counseling, bewerking of beheer van een dienstverlenende onderneming, of onderwijs jongeren of volwassenen.

 • Het voorleggen van een ondertekende instructeur Letter of Intent van elke gecertificeerde DUI-instructeur die op uw programma leert. Als niet gecertificeerd zijn, kan de aanvrager een DUI Alcohol of drugs gebruiken risico reductie programma instructeur applicatie te worden gecertificeerd. De kandidaten moeten aantonen vorige onderwijs- of werkervaring in een gerelateerd veld van menselijke service door middel van een undergraduate of graduaat en 2-3 jaar van werk in het onderwijs of begeleiding werkervaring als een gelicentieerde, gecertificeerd, of zelfverzekerde middelenmisbruik counselor met ten minste 6 maanden ervaring in groep counseling of groep faciliteren.

 • Voltooien, ondertekenen, datum en notarize van de toepassing. Alle aanvragers moeten vullen en te ondertekenen van de aanvraag. Stuur alle toepasbare materialen, samen met de toepassing op:

  Georgia departement van Driver diensten

  T.a.v.: Naleving van de regelgeving divisie

  2206-Oosten weergave Parkway

  Conyers, Georgia 30013

  Een aflevermap voor aanvragen die worden ingediend in persoon is ook beschikbaar bij de ingang van de Conyers Customer Service Center.

 • Tips & waarschuwingen
  • Een risico reductie programma moet ten minste 15 uur per week werken.
  • Crimineel verleden kan negatief beïnvloeden van uw toepassing met het Georgia departement voor stuurprogrammaservices.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe word ik een DUI School instructeur

  Hoe word ik een DUI School instructeur

  DUI school instructeurs lesgeven rijbewijs onderwijs die gericht zijn op de gevaren en gevolgen van het drijven terwijl dronken of onder invloed van drugs. Ze werken vaak met bestuurders die zijn Hof-besteld om te voltooien van een middelenmisbruik p
  Hoe Open je een bewegende bedrijf in Georgië

  Hoe Open je een bewegende bedrijf in Georgië

  Mensen over het algemeen doen niet kijken uit naar de verpakking en vervoeren van betrokken bij het verplaatsen, en dat is waarom kwalitatief goede verhuisbedrijven zijn vraag het hele jaar door. Als u een bewegende bedrijf in Georgië opent, hoeft u
  Hoe Open je een culinaire School

  Hoe Open je een culinaire School

  Gepassioneerd door koken en genieten van het delen van tips en technieken? Nadenken openings van een culinaire school te profiteren van de voordelen van die kennis. Een van de voordelen van dit soort bedrijven is dat het kan worden gestart op een kle
  Hoe Open je een kapper-School in Florida

  Hoe Open je een kapper-School in Florida

  Kappers in Florida licentie mag worden door de Florida Barbers Board. Voor het verkrijgen van vergunningen, moeten aanvragers ontvangen een minimum van 1200 uur opleiding een kapper-school van Florida. Zolang de staat kappers moet, moet het ook Kappe
  Hoe Open je een Acting School

  Hoe Open je een Acting School

  Er zijn vele professionele handelen scholen in de VS en over de hele wereld. Een acting school in een grote onderneming met een volledige staf van faculteit leden kan worden kan, of het een meer intieme studio-omgeving met een gerenommeerde leraar. H
  Hoe word ik een DUI instructeur in Georgië

  Hoe word ik een DUI instructeur in Georgië

  DUI instructeurs zijn een zeer betrouwbaar groep van gecertificeerde en opgeleide individuen. Zij onderwijzen mensen die zijn gearresteerd voor een DUI (rijden onder invloed) te begrijpen het belang van veiligheid en hen ontmoedigen van het rijden on
  Hoe Open je een cosmetologie School in Illinois

  Hoe Open je een cosmetologie School in Illinois

  Maïs en sojabonen velden verspreid over Centraal Illinois lands aanbod enkele aanwijzingen voor het bestaan van Chicago waar hoogbouw, unieke politieke systemen en een juweel van een lakefront buffer de harde realiteit van bittere winters. Een gevari
  Hoe Open je een beroepsopleiding School voor verpleegkunde

  Hoe Open je een beroepsopleiding School voor verpleegkunde

  Gelicentieerde roeping en praktische verpleegkundigen assisteren geregistreerde verpleegkundigen door het toedienen van verpleegkundige interventies. Weliswaar hun praktijk onder toezicht van een verpleegkundige, kunnen ze zelfstandig uitvoeren van d
  Hoe Open je een schoonheid School in Texas

  Hoe Open je een schoonheid School in Texas

  Start een schoonheid of cosmetologie school in de staat van Texas vereist dat u een aanvraag voor een zakelijke licentie met de Texas departement van licenties en de verordening. De toepassing moet worden voltooid op ' single-sided 8 ½ inch door 11 i
  Hoe Open je een Massage School

  Hoe Open je een Massage School

  Massagetherapie is een groeiend beroep, dat is gekomen onder toenemende verordening tijdens de afgelopen tien jaar. De meeste staten vereisen nu massagetherapeuten opleiding ontvangen in een staat-erkende school, en er is behoefte aan gekwalificeerde
  Hoe Open je een Locker op School

  Hoe Open je een Locker op School

  Hoe Open je een Locker op School. Wanneer u een locker op school hebt, kan leren om het te openen heel moeilijk zijn. Als je te lang om het te openen, kan het je te laat aan klasse. Het is het beste om te leren hoe open uw locker voordat je school zo
  Hoe Open je een voetbal-winkel

  Hoe Open je een voetbal-winkel

  Voetbal is gespeeld en keek door de steeds toenemende aantallen zowel op televisie als in persoon. Volgens de markt research group zwart & Co. is de grootte van het bedrijf 5 miljard dollar per jaar in de Verenigde Staten alleen al, en groeiende. Een
  Hoe Open je een hangslot

  Hoe Open je een hangslot

  Hangsloten zijn geweldig om je spullen te beveiligen. Met name moet u hen terwijl in school, om uw bezittingen te beschermen tijdens het gebruik van een locker. Openen van een hangslot is gemakkelijk, en zodra u de knie openen jouwe, zult u kundig vo
  Hoe Open je een College stad Business

  Hoe Open je een College stad Business

  College steden lijkt misschien sleepy buitenposten voor studenten en docenten, maar ze kunnen eigenlijk worden bloeiende broeinesten van bedrijfsactiviteiten met minder concurrentie dan grootstad markten. Net zo divers als de colleges zelf, college s